Начало Блог Джамбазки: Изберете ВМРО, ако искате град без цигански катуни и каруци

Джамбазки: Изберете ВМРО, ако искате град без цигански катуни и каруци

Кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки познава отлично проблемите на града и стряска опонентите си с рязък език и непопулярни мерки

Изберете ВМРО, ако искате град без цигански катуни и каруци по улиците.

Това каза кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки по време на предизборен дебат между кандидати за кмет на столицата в ефира на bTV.

Въздух и замърсяване – стратегии за справяне с трафика

Според Джамбазки основен източник на замърсяване на въздуха е горенето на гуми, на текстил и на различни подобни материали в незаконните цигански постройки. Решението е тези постройки да бъдат премахнати, защото са източник на замърсяване, болести, престъпност, проституция и различни такива явления, коментира кандидатът на ВМРО.

Той поименно изброи кварталите, които генерират замърсяване от горене на отпадъци за отопление и гарантира, че има силата да реши генерално проблема с гетата. Как наричате тези хора, с театрално възмущение попита кандидатът на градската десница Борислав Игнатов? Цигански квартали, отговори Джамбазки и отправи контра въпрос: Имате проблем с думата ли?

Презастрояване и некачествени ремонти

Във връзка с ремонтите Ангел Джамбазки посочи, че решението на проблема е просто – трябва да има контрол на ремонтите и да се налагат глоби. А относно изказванията на опонентите, че ще изкупуват междублокови пространства, трябва да се знае, че това ще струва на гражданите много пари – само за район „Младост“ са около 60 млн. лв., заяви той. Той попита и опонентите си откъде смятат да намерят пари за това, но така и не получи отговор.

Кръстосан огън

На въпрос на арх. Борислав Игнатов във връзка с това да даде финансова обосновка за предложените 3 лв. на километър за извънградска линия, Джамбазки подчерта, че по този начин „не е подарил концесия на фирма“. Явно отново г-н Игнатов не се е подготвил и не знае коя линия до кои населени места отива. Четете ги тези домашни, каза още той.

Джамбазки заяви, че ще го „светне“, че когато има съмнения за корупция, тогава се сигнализира в конкретната институция и се иска проверка.

Темата за расизма бе старателно отбягвана

Няколко пъти Ангел Джамбазки се опита да зададе въпрос на Борислав Игнатов за циничното изказване срещу евреите на зеления Тома Белев, който е в листата на Демократична България за общински съветник. Но всеки път Игнатов бягаше. Накрая го спаси водещият Антон Хекимян, който обяви, че въпросът не е сред темите на дебата. Защо? Затова това са умните и красивите ли, опонира му Джамбазки.

Финални послания към избирателите

Уважаеми софиянци, ако искате град без цигански катуни, без каруци по улиците, с чиста Витоша, изберете ВМРО на 27 октомври с номер 34 в бюлетината, призова Ангел Джамбазки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Кристина Димитрова, Искрен Пецов и агент Тенев също влизат в листите ни като гражданска квота

Те са представители на СЕК (Средна европейска класа), които подписаха споразумение за подкрепа с войводите за парламентарните избори. Заедно...

Красимир Каракачанов лично се увери във възможностите на ремонтираните самолети Су-25

Ремонтираните самолети Су-25 са български самолети, защото са платени от българските граждани. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов лично провери...

Каракачанов: България няма да промени позицията си към Скопие след изборите

Няма да има българска партия, която ще предаде българските национални интереси. Или да промени позицията си към Скопие след изборите

Кузман Илиев: Повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина

Ще насоча разговора към повече свобода за бизнеса и по-малко бумащина Добре е, че партийните формации се отварят за...

Ген. Кирил Радев: Не съм съгласен България да бъде категоризирана като черната овца по корупция в ЕС

Ген. Кирил Радев, бивш директор на НСБОП, е поканен лично от лидера на партията Красимир Каракачанов да се присъедини към гражданската листа...

Ангелов: ВМРО отстоява виждането на 90% от българите да не подкрепим Македония, докато краде българската история

Македония докато краде българската история и революционери няма да я подкрепим Именно ВМРО отстоява виждането на 90% от българите,...

ВМРО: България над всичко! Да развеем трибагреника на Трети март!

Това зоват младежите на ВМРО във видеообръщение към всички сънародници. Да покажем, че тачим свободата си, допълват още те.

Коментари