Начало Блог Димитър Антов: ВМРО влияе на хората чрез идеи

Димитър Антов: ВМРО влияе на хората чрез идеи

По време на кампанията проведохме много срещи с хора, много тичане имаше. Опитахме се да разширим електората си – да привлечем хора, които се чувстват патриоти, а не леви или десни, такива, които харесват българщината и българското, както и без значение дали са по-консервативни или по-либералния в личния си живот.

Това заяви в предаването „Точка на кипене“ по Национална телевизия България 24 общинския съветник в София от ВМРО Димитър Антов.

Видя се, че партиите, които имат много пари – ГЕРБ и БСП, налагат своята воля. Ние от ВМРО търсим да влияем на хората чрез идеи, посочи той.

Съветникът разкри, че по време на кампанията е имало кандидати, които са обикаляли из кварталните магазинчета и кафенета и са забранявали на хората да поставят рекламни материали на други кандидати. На пенсионерски клубове е било забранявано да организират срещи с политически групи.

От думите на Антов стана ясно, че очакванията на ВМРО са били да реализира поне пет мандата в Столичния общински съвет. Но и това, което реализирахме – четирима съветника, е постигнато с много труд, обясни той.

Можеше да спечелим от остро противопоставяне на ГЕРБ в София, но избрахме да водим ясна кампания, с разписани точки в нашата програма, каза съветникът от ВМРО.

Димитър Антов смята, че основен проблем в столицата е корупцията. Има по веригата много неработещи, които взимат по нещо, и накрая реално работещите всъщност се изтощават и ще рухнат, каза той.

Като слабост в политиката на управляващите в София от ГЕРБ Антов посочи, че са се опитвали да угодят на всички, което няма как да стане.

Т.нар. гробищни цигански банди бяха оставени да вилнеят. Битка срещу тях поведе ВМРО и Карлос Контрера и донякъде я печелим, разкри Димитър Антов.

От думите му стана ясно, че ВМРО ще работи за запазване на родната културна идентичност и защита на българския бизнес. Много българи, живеещи в чужбина, искат да се завърнат и да инвестират в родината, но това може да се случи единствено тогава, когато се прекратят порочните практики на чиновническо-административния рекет и клиентелизъм, заяви Антов.

Вижте цялото интервю във видеото >>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Мария Цветкова: Културата трябва да стане национален приоритет

Културните дейци заслужават по-достойни възнаграждения. Културата трябва да стане национален приоритет Повече пари за култура и по-високи заплати на...

Искрен Веселинов: Да не позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити

Не бива да позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити, категоричен е заместник-председателят на ВМРО. Имаме готовност да внесем...

Д-р Султанка Петрова с поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания

Поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания отправи заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова.

Александър Сиди: Децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история

Истината относно Северна Македония няма как да остане скрита – имаме обща история България направи всичко по темата Северна...

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО – Бургас

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО - Бургас. Във...

Две важни теми постави Карлос Контрера. Съветникът иска чиста и зелена София

Две важни теми – за чистотата на града и поддържането на зелената система на София постави общинският съветник от ВМРО и председател...

Седем участника в съревнованието за най-патриотичен дом

Приключи крайният срок за записване участие в съревнованието за най-патриотичен дом на територията на община Септември за 2020 г. То се организира...

Коментари