Начало Блог Доц. Михов: Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората

Доц. Михов: Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората

Направеното преди 140 г. от строителите на нова България е много важно. Но тогава политическите противоречия и борби стигат до границите на националните интереси. И оттам започват работата за общото благо. Това обединение представлява пример, който трябва да следваме.

Това коментира пред БТВ народният представител от ВМРО, избран от Велико Търново, доц. д-р Милен Михов преди тържественото заседание на Народното събрание в старата столица. Депутатите от ВМРО носят пръст от всички краища на България, която символично ще бъде събрана в църквата „Свети Никола“.

Милен Михов, който е историк, заяви, че и преди 140 години е имало примери на остри политически схватки и остра риторика, така че не би трябвало да е изненада всичко това, което виждаме и в днешния парламент.

Изключително съм радостен, че в днешния ден опозицията и БСП са тук, защото това потвърждава за сетен път, че Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората, категоричен е доц. Михов.

Надявам се всички народни представители, тръгвайки си от залата на учредителното Народно събрание, ще отнесат със себе си едно късче на отговорност и обединение, заяви в заключение народният представител от ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание

За нас номер 1 винаги е била и ще бъде България! С тези послания лидерът на Организацията Красимир Каракачанов...

Владимир Кисьов в Карлово: Българинът има голяма нужда от самочувствие, за да бъде по-силен

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив област инж. Владимир Кисьов, който е от гражданската квота, се срещна с активисти на воеводите...

В Пловдив откриха предизборната кампания: Искаме бъдеще без гей бракове

С молебен в църквата „Света Троица“ в район „Южен“ ВМРО - Пловдив откри предизборната си кампания, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Във Варна предизборната кампания стартира с водосвет за здраве, успех и благоденствие

ВМРО – Българско национално движение - Варна, стартира днес официално предизборната си кампания с водосвет за здраве, успешни начинания и благоденствие, съобщава...

Александър Сабанов представи листата за Хасково

ВМРО - БНД има като основен приоритет в следващите четири години средната заплата да се повиши до 2 500 лева, а минималната...

Красимир Каракачанов: Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен

Проектът за придобиване на нов тип бойна бронирана машина за Сухопътните войски не е прекратен. Предложил съм стартираната процедура да  бъде прекратена...

ВМРО открива официално кампанията си на 6 март с ансамбъл „Българе“ и тенора Веселин Вачев

За начало на изборната битка войводите са избрали емблематичната Западна порта на стара Сердика. Уважаеми колеги,

Коментари