Начало По места Кандидатите на ВМРО закриха предизборната кампания (обзор)

Кандидатите на ВМРО закриха предизборната кампания (обзор)

По различен начин в различните населени места кандидатите на ВМРО – Българско национално движение за местната власт закриха предизборната си кампания. В местните избори партията залага на хора, доказали се професионалисти, патриоти, милеещи за бъдещето на своето населено място. За отминалия месец кандидатите на ВМРО с посланията се опитаха да достигнат до възможно повече хора.

Община София

Кандидат-кметът Ангел Джамбазки каза, че София не е само центърът на града, а е и кварталите, на чието развитие трябва да се обърне специално внимание. В столицата кампанията на ВМРО бе закрита в читалището в район „Враждебна“, откъдето и започна.

Изборът не е случаен, защото приоритет на столицата трябва да бъдат северните райони и инвестициите тук трябва да бъдат в пъти по големи, заяви кандидатът за общински съветник  Карлос Контрера.

Кандидат-кметът Ангел Джамбазки допълни, че тези части на София винаги са втора ръка, на опашката. Грижата обикновено е за жълтите павета и за онези, които се мотаят по тях, посочи Джамбазки. 

Община Велико Търново

По традиция ВМРО завърши предизборната кампания с комплимент за дамите на Велико Търново. Дано с 1034 хризантеми, които подарихме, да сме направили делника Ви по цветен и приятен, каза кандидатът за кмет доц. Милен Михов.

ВМРО в старата столица с нови попълнения в редиците си, много цветя и грандиозен концерт отбеляза 126 г. от основаването на родолюбивата организация. Програмата включваше с много песни, танци и добро настроение, създадени от Хора за македонски песни „Парашкев Цветков“ от гр. Плевен, ФА „Траяна“ от гр. Троян и народната певица Надка Томова.

Годишнината бе отбелязана и с молебен в храма „Св. Никола“, след което благослови новите попълнения в редиците на воеводите, които по традиция се заклеха пред кръста, камата и револвера. След тържествения ритуал воеводите поднесоха венец и цветя пред паметник „Майка България“.

Община Русе

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов присъства на закриването на кампанията на патриотите в Русе. Кандидатът за кмет Галин Григоров и екипът, който стои зад него, за най-подготвените да поемат управлението на дунавската община, стана ясно от думите на Каракачанов. Той призова русенци да ги подкрепят с № 73 в бюлетината.

За да изрази подкрепа на събитието по закриване на кампанията, присъства и русенският депутат от ВМРО Искрен Веселинов.

Община Костинброд

Кандидатите от местна коалиция ВМРО, ДБГ, СДС, ГЕРГЬОВДЕН, НФСБ закриха кампанията си с впечатляващо мероприятие в НЧ „Иван Вазов“ в Костинброд. Пред стотиците присъстващи кандидатът за кмет Анна Радовска представи приоритетите си за работа: отпадане на таксите за детските градини, общински програми за подпомагане на млади семейства и даровити младежи, решаване проблемите с водата и транспорта, като отбеляза: „След всички предложения, но не и на последно място, ние предлагаме човешко отношение, уважение и съпричастност с проблемите на всеки гражданин“.

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов изтъкна защо трябва да бъде подкрепена Радовска – защото тя и нейният екип са доказали в годините чрез своите действия, че могат да помагат на хората и да работят за просперитета на Костинброд. Почетният председател на Движение „Гергьовден“ Любен Дилов в своя шеговит стил подкрепи кандидатите с номер 69.

Последваха разнообразни изпълнения, повдигащи българския дух и доказващи, че кандидатите за кметове и общински съветници ще работят за съхранение на българщината и патриотизма – изпълнения от младата певица Диа (автор на музиката ѝ е костинбродският талантлив композитор Петър Алексиев), която чрез съвременна музика представя българския фолклор, народната певица Лидия Ангелова, която изпя авторската песен „Тримата войводи“ (чийто текст е дело на Александър Радовски), впечатляващи танцови умения от танцов състав „Ритми“, както и изпълнения на вокална формация „Танго“. Включването в събитията по цялата предизборна кампания на местни състави и самодейци от Костинброд доказа, че кандидатите за кметове и общински съветници ценят и уважават местните школи и творци, които са на изключително високо ниво и достойно представят община Костинброд в събития в България и чужбина. Традиции, фолклор, култура, човещина и много действия – на това залагат кандидатите за кметове и общински съветници! ОБЕДИНЕНИ УСПЯВАМЕ! № 69!

Снимки >>>

Община Тунджа

Кандидатът на ВМРО за кмет на община Тунджа д-р Георги Георгиев бе на предизборна среща в с. Безмер. Кандидатът за кмет на Безмер Иван Стоилов просълзи безмерци, като изпя в дует с талантлива певица, прекрасната народна песен за легендарната Райна Княгиня: „Кой уши байрака? Кой му тури знака? Смърт или свобода“.

Снимки >>> 

Община Тутракан

В подкрепа на кандидатите в Тутракан за закриването на кампанията им пристигна силистренският депутат от ВМРО Александър Сабанов.

С този фолклорен концерт на площада закриваме кампанията на д-р Димитър Стефанов в Тутракан. Желая  му успех в неделя и да продължава да работи все така успешно за общината. Единствената политическа сила, която го подкрепя от самото начало, е „Алтернативата на гражданите – ВМРО“. Надяваме се да победи още на първи тур, заяви по време на събитието Сабанов.

Нека всички заедно да победим страха, който се опитват да всяват нашите опоненти.  Победа, призова още депутатът.

Снимки >>> 

Община Карлово

Ген. Димитър Шивиков – кандидат на ВМРО за кмет на Карлово, закри предизборната си кампания с концерт на Володя Стоянов. Ген. Шивиков и листата на ВМРО за общински съветници получи подкрепа от евродепутата Андрей Слабаков.

Видео >>>

Община Елин Пелин

Вече ме познавате! Обръщам се към Вас като към приятели, като към хора, с които работихме, танцувахме, празнувахме, сядахме на една маса. Заедно променяме мястото, където живеем към по-добро! Екипът около мен през последните четири години засади семената на вярата, доброто и промяната, а плодовете ще ги берем заедно през следващите години.

Това заяви на събитието по закриване на предизборната кампания на ВМРО в община Елин Пелин кандидатът за кмет доц. Ивайло Симеонов. Той кандидатства за доверието на съгражданите си за втори мандат.

Ето каква заяви още Симеонов:

Боря се, всеки от нас да даде най-доброто от себе си, да има очи за красивото и с вяра в Бога, да обединим сили за постигане на общите ни цели.

ГЛАСУВАЙТЕ В НЕДЕЛЯ! Гласувайте да продължим това, което започнахме! Гласувайте и се борете заедно с нас, за да оставим бъдеще на децата си!

Бъдете категорични в избора си, ясни в разбирането си, че това е най-правилният избор! Нека тази твърдост на характера, която всички ние имаме да я покажем и сега: Избирам да гласувам, защото знам, че така ще направя още една крачка към постигането на голямата цел- наистина да живеем по-добре и с радост да си казваме всеки път, че сме на най-доброто място и сме благословени с това!

Събрани заедно, добрите хора, можем да променим всичко!

Снимки от събитието >>>

Община Пещера

Народният представител Александър Сиди и заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов посетиха Пещера, за да подкрепят кандидата за кмет д-р Николай Пенев от ВМРО и кандидатите от листата му, която обединява шест партии.

Снимки >>>

Община Годеч

Депутатът и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов присъства на закриването на предизборната кампания на МК в община Годеч, за да подкрепи листата с кандидати за съветници и кандидата за кмет, издигнат от коалицията, Румяна Борисова.

Снимки >>>

Община Горна Оряховица

За закриване на кампанията от ВМРО в Горна Оряховица избраха отново да се сред хората. Кандидатът за кмет Кирил Кирилов и кандидатите за общински съветници бяха в центъра на града, където разговаряха с избирателите си и им подариха вестник „България“ – изданието на ВМРО и партиен календар за 2020 година, посветен на 150-ата годишнина от възникването на Българската екзархия.

Снимки >>> 

Община Шумен

ВМРО – Шумен закри кампанията си с концерт на известния народен певец Володя Стоянов. Концертът бе посветен и на 126-годишнината от основаването на ВМРО.

Володя Стоянов изпя популярни народни песни от македонския край, както и авторски произведения, а земята под площад „Освобождение“ се разтресе от хората, в които се включиха кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет доц. д-р Стефан Минков. На събитието присъства и депутатът от шуменски избирателен район Емил Димитров – Ревизоро.

Популярният народен певец многократно призова гражданите да гласуват с № 34 в интегралната бюлетина за кандидата за кмет и кандидатите за общински съветници на ВМРО – БНД, защото само чрез патриотизма и единението българската нация може да преодолее кризата и да просперира.

Община Варна

Кандидатите за кмет д-р Николай Евтимов и общински съветници в последният ден от предизборната кампания във Варна отбелязаха 126-годишнина от създаването на Организацията.

Закриваме нашата кампания с поклон към нашите предци и с уважение към нашите наследници, каза по време на събитието кандидатът за кмет на Варна на патриотичната организация. Той се обърна към варненци и поддръжниците на идеите на ВМРО с апел да ги подкрепят на вота за местна власт в неделя с бюлетина номер 34.

В наше лице Варна в своето управление ще има хора, които ще защитават патриотичната идея в местното самоуправление, каза още доц. Евтимов. Богатството на Варна са хората, е водещият принцип на войводите в кампанията им край морето.  Ние във ВМРО Варна сме убедени, че обединени сме по-силни и можещи, категорични са патриотите. ВМРО издига листа за общински съветници, кандидати за районни кметове в петте варненски района и кмет на община Варна.

Община Ловеч

В с. Баховица кандидатите на ВМРО за община Ловец закриха предизборната си кампания със среща с жители на населеното място и фолклорен концерт. Преди това кандидатът за кмет Виктор Стойчев се обърна към хората са думите:

Драги съграждани,

Бях издигнат за кандидат за кмет на община Ловеч от политическа партия „ВМРО“.

Тя не беше за мен ракета – носител, която да ме изстреля в орбитата на управлението, а по-скоро кауза с патриотични ценности и като такава според мен най-много се доближава до живота на обикновения българин. И до моя.

Впуснах се в една непозната за мен надпревара, в една предварително обречена битка за доверието на хората. В тази битка влязох като рицар, но без шлем, метална ризница и остро копие. Влязох гол. Единственото, което носех със себе си, беше честността, отговорността и уважението, с което вие ме познавате. Тръгнах без пари и без бюджет.

Много хора не ме взеха на сериозно, защото зад мен не стоят богати компании, дългогодишни политици или сенчести източници на средства. Кампанията ни с екипа от кандидат-общински съветници беше скромна, но действията ни и отношението на хората в тази кампания сякаш обезличи всички гръмки слогани, лозунги, пищни концерти с фойерверки и мега скъпи билбордове.

Защо ли?

Заради вас и вашето доверие. Аз нямам големи амбиции и не съм самоуверен, макар „самоуверен“ да означава, че имаш вяра в собствените си сили. Не съм политикът, който ще върви по преките пътеки към големите пари. Моят жизнен път не е толкова пряк, а е и доста трънлив. Но крайната ми цел са хората и техният добър живот. Това ме различава от обичащите преките пътеки и големите пари.

Аз няма да ви кажа – хора, гласувайте за мен.

Ще ви кажа само: Гласувайте за този, който достойно можете да наречете „МОЯТ КМЕТ“.

Снимки >>> 

Община Тетевен

За закриването на предизборната кампания на Местна коалиция ПП ВМРО БНД – ПП НФСБ Тетевен, кандидатите от листата за общински съветници получиха подкрепата на председателя на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов и областния координатор на НФСБ г-н Росен Цветков, като им пожелаха успех в изборите на 27.10.2019 г.

Снимки >>>

Община Роман

ВМРО закри кампанията със срещи в Камено поле и Роман, с пожелания за победа на 27 октомври. Успех на инж. Красимир Петков – кандидат за кмет на Община Роман, кандидатите за кметове на населени места и общински съветници пожела лично кандидатът за кмет на Враца и народен представител Красимир Богданов.

Снимки >>>

Община Силистра

Тази вечер заедно с кандидата за кмет на община Силистра Димитър Трендафилов и кандидатите за общински съветници закрихме предизборната кампания в с. Айдемир! Всички заедно да победим страха и платения вот на 27.10 и да дадем шанс на Силистра да се развива в правилната посока, призова във „Фейсбук“ силистренският депутат от ВМРО Александър Сабанов.

Снимки >>>

Последни Новини

Каракачанов: Държавата трябва да се погрижи за земеделските стопани и да изгради ефективна защита от градушките

Хората, които ни хранят, останаха без хляб – недопустимо е! Това написа в страницата си във Фейсбук председателят на...

Каракачанов от Будапеща: България има огромен принос в битката срещу джендър идеологията

С твърда позиция във властта ВМРО спря Истанбулската конвенция Защитата на децата и семейството, укрепването на националните държави и...

Карлос Контрера: ДПС е изначалното зло в българската политика

ДПС е партия по корпоративен принцип, там важи клиентелистския модел – даваш, за да получаваш. Това е изначалното зло в българската политика,...

Консерваторите и патриотите трябва да триумфират на тези избори и да върнат ерата на суверенитета

Господстващият в Европа ултралиберализъм повтаря методите на тоталитарния комунизъм и подменя истината с лъжа, като обявява войната за мир - това заяви...

Карлос Контрера след рокада на Терзиев: Външни сили управляват София

Кой всъщност управлява София и как така Адриана Попова е назначена „от нищото“ като секретар на Столична община? Тези...

ВМРО в подкрепа на енергетиците и миньорите. България трябва да запази енергетиката си!

България трябва да запази своята енергийна независимост и това минава през запазването на въглищните топлоелектрически централи. Позорната предателска политика...

Карлос Контрера: Ако искате нещо да се обърка – извикайте Христо Иванов да Ви направи реформа!

Може би това беше една от целите - отвратените да не гласуват, за да управляват пак отвратителните, казва общинският съветник от ВМРО

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir