Начало Европейски парламент Каракачанов: Андрей Слабаков ще стане евродепутат, ако ВМРО вземе втори мандат

Каракачанов: Андрей Слабаков ще стане евродепутат, ако ВМРО вземе втори мандат

Лидерът на ВМРО обяви в „Лице в лице“ по БТВ, че е възможно пренареждане на листата им заради преференциите

Ако ВМРО вземе втори мандат, най-вероятно ще има разместване в листата на патриотите и той ще бъде за режисьора Андрей Слабаков.

Това съобщи в студиото на „Лице в лице” лидерът на партията Красимир Каракачанов. По думите му това става ясно от паралелното преброяване на ВМРО.

В цялата листа само шест души са членове на ВМРО, останалите са хора, с които сме работили и имаме общи виждания – режисьорът Андрей Слабаков, ген. Шивиков, журналистът Мария Цветкова. Това са хора, които акумулираха преференциален вот, ние ги насърчихме да се съревновават, коментира Каракачанов.

Лидерът на ВМРО коментира и различията му с председателя на „Атака” Волен Сидеров.

Ние се бяхме разбрали джентълменски – да не се нападаме по време на кампанията и каквото сабя покаже. Накрая да седнем, да анализираме резултатите на трите партии и да преценим кое е било по-правилно – да бъдем заедно или отделно, каза още Каракачанов и посочи, че няма намерение да разрушава коалиция „Обединени патриоти“.

Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки посочи, че те са изтърпели негативни кампании на четири партии – „Воля“, „Атака”, „Възраждане” и „Презареди България”.

Тези хора не работеха за своя положителна кампания, те искаха да свалят нас, да нямаме ние представителство, каза още той. Джамбазки изрази благодарност на разумните хора, които са видели в листата на ВМРО отстояване на патриотичната идея и са я подкрепили на изборите.

Каракачанов обяви, че хората са гласували за ВМРО, защото им е омръзнало от негативизъм.

БСП, които не водеха кампания за евроизборите, а кампания за окалване на основния си политически опонент – ГЕРБ. Те загубиха от тази работа. Вътрешнопартийните неразбирателства доведоха до едно разделение, което им провали резултатите от изборите, посочи лидерът на ВМРО.

 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Мария Цветкова: Културата трябва да стане национален приоритет

Културните дейци заслужават по-достойни възнаграждения. Културата трябва да стане национален приоритет Повече пари за култура и по-високи заплати на...

Искрен Веселинов: Да не позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити

Не бива да позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити, категоричен е заместник-председателят на ВМРО. Имаме готовност да внесем...

Д-р Султанка Петрова с поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания

Поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания отправи заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова.

Александър Сиди: Децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история

Истината относно Северна Македония няма как да остане скрита – имаме обща история България направи всичко по темата Северна...

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО – Бургас

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО - Бургас. Във...

Две важни теми постави Карлос Контрера. Съветникът иска чиста и зелена София

Две важни теми – за чистотата на града и поддържането на зелената система на София постави общинският съветник от ВМРО и председател...

Седем участника в съревнованието за най-патриотичен дом

Приключи крайният срок за записване участие в съревнованието за най-патриотичен дом на територията на община Септември за 2020 г. То се организира...

Коментари