Начало Блог Контрера: Положително е, че прокуратурата се зае с недосегаемите цигански кланове и...

Контрера: Положително е, че прокуратурата се зае с недосегаемите цигански кланове и барони

Баталните сцени карат хората да се отдръпнат от протестите, каза още той.

Не може защитата на политически идеи да е за сметка на някого. Идеята за ентусиазъм за обществено обновление бе опорочено с действие или бездействие, баталните сцени карат хората да се отдръпнат. С тези думи започна участието си в предаването Патарински LIVE Карлос Контрера, общински съветник от ВМРО и председател на комисията по транспорт към Столична община.

Изостряне на ситуацията имаше, дали имаше хора, провокирали агресията – видяхме на камерите, дали са били стимулирани финансово – със сигурност имаше такива. Протестът загуби от проявата на агресия, смята Контрера.

Има втвърдяване в думите на президента, звучат ултимативно, разделението е най-страшното нещо, което можем да постигнем, това не е пътят. Ако няма диалог, нищо няма как да се случи. Блоковото противопоставяне на хора няма как да донесе резултати, заяви гостът.

Вероятно става дума за незаконна дейност при Гольовците и Ропотамовците. Тяхната дейност е в целия криминален спектър, положително е, че прокуратурата се зае с прочутите недосегаеми цигански кланове и барони. Със сигурност са били протежирани. Ако се намесим в работата на прокуратурата може да създадем голям проблем, политиката няма място там, каза още Контрера.

Много главни прокурори бяха обвинявани, че са много пасивни, сега пък прокуратурата е много активна, не знаем какво искаме като общество. Имаме интерес прокуратурата да работи и хора, опасни за обществото, да не са на свобода, сподели той.

Нова икономическа рамка и справяне с намалелите приходи в транспорта са сред приоритетите на Столичния общински съвет, за целта са нужни 15 млн. лв., завърши той.

Цялото видео вижте тук>>>

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари