Начало Избори 2017 Михов в Елена: Опонентите ни изостават от времето си, лутайки се между...

Михов в Елена: Опонентите ни изостават от времето си, лутайки се между Москва и Брюксел

Кандидатите за народни представители от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 4 МИР – Велико Търново доц. Милен Михов, водач на листата, Иван Димитров и Кирил Кирилов, четвърти в листата, посетиха град Елена.

С молебен за успех и развитие на България започна срещата на кандидатите за народни представители с жителите на общината.

На организираната предизборна среща доц. Михов заяви, че пророчествата на всички партии на статуквото за разцепление сред Обединените патриоти не се сбъдват и няма да се сбъднат, защото е дошло време, в което обединението в името на България е единственият верен ход за развитие на страната.

Те изостават от времето си, лутайки се между Москва и Брюксел, а ние ще успеем, защото се държим като български политици и български държавници, поставяйки националните интереси над всичко, заключи доц. Михов.

Ние сме тук не за да обещаваме, а за да диктуваме решаването на проблемите на хората. Докато някои строят магистрали – Вие, живеещите в малките общини и в малките населени места, се чудите как да свързвате двата края, посочи от своя страна Кирил Кирилов.

Той припомни, че с годините всички управляващи начертаха пропаст между развитието на Северна и Южна България, не погледнаха по-далече от жълтите павета и абдикираха от ангажимента си към българския народ.

Ние от „Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ стоим твърдо на позицията, че е крайно време да сложим край на това безобразие и няма да отстъпим от позициите си по отношение на доходите, сигурността и развитието на страната. Днес се говори много за Европа на две скорости, а всъщност България сякаш отдавна се движи на задна скорост, обясни Кирилов.

Затова на 26 март, гласувайки с №1 7, всички ние ще сложим началото на истинската промяна в управлението на страната – промяна, продиктувана от българите и водена от българския национален интерес, заяви Кирил Кирилов, четвърти в листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 4 МИР – Велико Търново.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Мария Цветкова: Културата трябва да стане национален приоритет

Културните дейци заслужават по-достойни възнаграждения. Културата трябва да стане национален приоритет Повече пари за култура и по-високи заплати на...

Искрен Веселинов: Да не позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити

Не бива да позволим „епидемия“ от лични и фирмени фалити, категоричен е заместник-председателят на ВМРО. Имаме готовност да внесем...

Д-р Султанка Петрова с поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания

Поздравителен адрес по повод Международния ден на хората с увреждания отправи заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова.

Александър Сиди: Децата от двете държави трябва да знаят, че са имали обща история

Истината относно Северна Македония няма как да остане скрита – имаме обща история България направи всичко по темата Северна...

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО – Бургас

Удължаване на срока за освобождаване от наем на наемателите на държавни и общински имоти поиска ВМРО - Бургас. Във...

Две важни теми постави Карлос Контрера. Съветникът иска чиста и зелена София

Две важни теми – за чистотата на града и поддържането на зелената система на София постави общинският съветник от ВМРО и председател...

Седем участника в съревнованието за най-патриотичен дом

Приключи крайният срок за записване участие в съревнованието за най-патриотичен дом на територията на община Септември за 2020 г. То се организира...

Коментари