Начало По места Питат кмета на Русе за разбита улица

Питат кмета на Русе за разбита улица

Общинският съветник от групата на „Патриотите, ВМРО и Глас народен“ Иво Пазарджиев пита кмета на община Русе Пламен Стоилов за лошото състояние на улица „Едуард Винтер“ в дунавския град.

Освен множеството дупки сериозен проблем за преминаващите автомобили представляват и отводнителните и канализационните шахти. Същите са силно компрометирани и стърчат над нивото на пътната настилка, казва Пазарджиев, който за да увери в достоверността на информацията е заснел видимо лошото положение, в което се намира артерията и е приложил снимките към своето питане.

В тази връзка общинският съветник се интересува дали е планиран ремонт на пътната настилка на ул. „Едуард Винтер“ и ако да, то частично или цялостно следва да бъде извършена подмяната ѝ. Пазарджиев пита и в какъв срок ще бъде извършена поправката на посочената улица.

Припомняме, че ВМРО в Русе е една от малкото партии, представени в местния парламент, които открито критикуват кмета и неговата администрация за мудната им работа при решаването на текущите проблеми на гражданите.

От местната структура на партията съобщават, че съвсем скоро ще започне да действа интернет страница, на която всички граждани ще могат да наблюдават отблизо дейността на общинските съветници и народния представител, както и да задават своите въпроси или препоръки чрез предвидената виртуална приемна. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари