Начало Народно събрание Сигнализират главния прокурор за милиционерщината и насаждането на страх

Сигнализират главния прокурор за милиционерщината и насаждането на страх

Ангажирам се като народен представител да предам до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров сигналите за действията на управляващите в Русе. Недопустимо е възпрепятстването на човек в участието на свободен и демократичен избор с подобни набеждавания и манипулации.

Това заяви в Русе народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов. Като причина за сигналите той посочи непрестанната клеветническа кампания срещу кандидата за кмет на „Патриотите – ВМРО“ в Русе Искрен Веселинов, организирана от фирмите и криминалния контингент, които по думите му смучат от града в продължение на 4 години.

Тези, които източват Общината, викат дръжте крадеца. Всичко, което се доизгради и направи в Русе, са проекти, започнати и задвижени в предходни мандати. Единственото, което са направили, е да облагородят района около „План Б“. Това, че в Русе са сложени нови плочки по главната улица, не спира младите хора да бягат от града и от общината. С отношението си към хората, които мислят по различен начин, ще превърнат Русе в призрачен град, коментира още действията на управляващите в града депутатът.

Наблюдавайки нещата в страната, виждам навсякъде задкулисие и неморални действия. Това обаче, което виждам и чувам през последните дни в моя роден град Русе, никъде го няма. Подобно смазващо влияние на сегашната власт в Община Русе, която със страх, с аморални действия и набеждаване на основния си опонент Искрен Веселинов в какви ли не злодеяния, няма никъде. Хората се страхуват. Сипят се заплахи в администрацията и на срещите с фирмите от хора, които не зачитат свободата на мисленето, не искат прозрачност и единственото, което ги вълнува е да обезпечат своя личен и фирмен интерес. Страх ги е, че ще загубят изборите и затова пускат в действие подобни мерзости, категоричен бе народният представител.

Ангелов добави, че патриотите вече са провели среща в Народното събрание с министъра на вътрешните работи, главния прокурор Сотир Цацаров и председателя на ДАНС по въпросите за противодействие на купуването на гласове, на корпоративния вот и насаждането на страх.

Ние им предоставихме информацията, с която разполагаме, за криминалния контингент, който търгува с гласове в Русе. Всички знаят кои са тези хора и кръгове. Не трябва те да решават кой ще управлява Русе, заяви Юлиан Ангелов.

Той потвърди, че Патриотичният фронт подкрепя основния претендент за кмет на Русе – Искрен Веселинов. В тази връзка за закриването на предизборната му кампания на концерта на Михаела Филева, Валди Тотев и ансамбъл „Гоце Делчев“ от 18 ч. на 21 октомври на площад „Свобода“ се очаква да присъстват още заместник-председателят на Народното събрание и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и евродепутатът Ангел Джамбазки.

Приканваме всички русенци да дойдат, за да покажат, че не ги е страх от милиционерщината, криминалните контингенти и бизнес кръговете, призова Юлиан Ангелов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО предлага за създаване на кметство да са нужни 100 човека, живеещи в населеното място

Това е гаранция за реалната представителност на хората в малките населени места, стъпка към справяне с регионалния дисбаланс и демографската криза.

Веселинов: Категорично заставам зад правото на арменците да отстояват своите духовни граници

Напъните на Ердоганова Турция да претопява християнски народи чрез агресивната си неоосманистка концепция са недопустими! Това написа във „Фейсбук“...

Никола Чакалов: Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба

Съжалявам, че няма задължителна наборна военна служба, защото тя изгражда мъжа, а както знаем в днешно време трябва да има млади българи, които да...

Карлос Контрера: ДБ са един политически фактор без ясна идеология и последователност в действията

Коментар от личната страница на столичния общински съветник от ВМРО Карлос Контрера за особеностите на градската десница Хлъзгавата позиция...

Каракачанов: Само ние тук си търсим легенди, за да бъдем различни

Когато в Европа има една истерия покрай коронавируса, това ще се отразява и върху българската икономика Ако правителството може...

За първи път след 22 годишно прекъсване курсанти положиха клетва във ВВВУ „Г. Бенковски – Долна Митрополия“

За първи път, след 22 годишно прекъсване, днес във Висшето военновъздушно училище „Г. Бенковски“ – Долна Митрополия се състоя тържествен ритуал по...

Юлиан Ангелов: Необходима е цялостна концепция, която всички институции да следват, за справяне с битовата престъпност

Последните години политиката на страната е насочена намаляване на битовата престъпност. И чисто статистически има такова намаление, каза пред БНТ депутатът от...

Коментари