Начало По места ВМРО представи кандидатите си за Мездра

ВМРО представи кандидатите си за Мездра

ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ представи своята кандидатска листа за общински съветници на местните избори в община Мездра

ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ представи своята кандидатска листа за общински съветници в изборите за общински съветници и за кметове в община Мездра на 29 октомври 2023 г. Представянето се състоя в Археологически комплекс „Калето“ в гр. Мездра. С това официално беше открита предизборната кампания на патриотите за местните избори.

Кандидатите за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ бяха представени от Мирослав Гетов – председател на Местна организация „Васил Чекаларов“ на ВМРО. В листата влизат 13 кандидати – лекари, инженери, търговски представители, служители, работници, пенсионери, обединени от любовта към родния край и от искреното им желание да работят всеотдайно и безкористно за развитието на община Мездра и за благоденствието на нейните граждани. Средната възраст на кандидатите в листата е 49 години. Най-младият кандидат за общински съветник е на 28 години, а най-възрастният – на 69 години.

Кандидатската листа на ВМРО – Мездра беше подкрепена от Красимир Богданов – председател на Областния съвет на ВМРО – Враца, който заяви, че в нея влизат достойни личности – хора образовани, почтени, със сериозен професионален опит, които се ползват с добро име в обществото.

Сред гостите на събитието бяха също Красимир Ангелов – член на Областния комитет на ВМРО – Враца и председател на Градската организация на ВМРО – Враца, и Ивайло Иванов – заместник-председател на Младежката организация на ВМРО – Враца.

Послание към избирателите отправи д-р Емил Младенов – водач на кандидатската листа на ВМРО – Мездра на местните избори. За финал Красимир Богданов връчи на кандидатите на ВМРО удостоверенията им от Общинската избирателна комисия за регистрация в изборите за общински съветници.

КАНДИДАТСКА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ:

№1 Д-Р ЕМИЛ МЛАДЕНОВ (преференция 101)

Роден е на 20 януари 1960 г. в гр. Плевен.

Образование:

• Завършил е медицина във Висш медицински институт – Плевен през 1986 г., с образователна степен магистър.

• През 1992 г. придобива специалност „Вътрешни болести“, а през 1997 г. – специалност „Ендокринология и болести на обмяната“ в Медицински университет – София.

• Има професионална квалификация „Здравен мениджмънт“ от Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград (2008 г.).

Професионален опит и интереси:

• Първоначално работи като участъков лекар в Първа поликлиника на Окръжна болница – Враца.

• От 1991 г. до момента е специалист ендокринолог във Вътрешно отделение по ендокринология и хематология на МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца.

• През периода 2005-2014 г. е управител на Медицински център „Св. Пантелеймон“ – Бяла Слатина.

• От 2013 г. до момента е Председател на КТ „Подкрепа“ в МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца.

• Владее руски и английски език.

• Интересува се от история, политика и спорт.

• Семеен е, има две деца и една внучка.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

№2 МИРОСЛАВ ГЕТОВ (преференция 102)

Роден е на 21 април 1971 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в ЕСПУ „Димитър Благоев“ (дн. СУ „Иван Вазов“) – Мездра и висше образование, магистърска степен, във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, специалност „Български език и история“ (1994 г.).

• Отбива военната си служба в ШЗО „Христо Ботев“ – Плевен, артилерист, офицер от запаса (1996 г.).

Професионален опит и интереси:

• Учител в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – с. Камено поле, община Роман (1994-1997 г.);

• Репортер и редактор в Кабелна телевизия – Мездра (1997-2009 г.);

• Старши експерт „Медийно обслужване и връзки с обществеността“ в Община Мездра (2010-2015 г.);

• Репортер и редактор в Информационна агенция „MediaNews” (2016-2019 г.); 

• Главен експерт „Връзки с обществеността и протокол“ в Община Мездра (от м. ноември 2019 г.).

• Редактор на Общински вестник „Мездра XXI век“ (2010-2015 г. и от 2020 г.) и на Информационен бюлетин „Председател“ на Национална асоциация на председателите на общински съвети в Република България (от 2013 г.).

• Член е на Съюза на българските журналисти (от 2020 г.).

Член е на Настоятелството на НЧ „Просвета 1925“ – Мездра (от 2009 г.) и на Управителния съвет на ОФК „Локомотив“ – Мездра (от 2020 г.).

• Председател на Краеведското дружество в гр. Мездра (от 2010 г.).

• Автор е на книгата „Футболна хроника“ (2007 г.) за историята на футбола в гр. Мездра.

• Интересува се от литература, история, краезнание и спорт.

• Семеен е, има едно дете.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2008 г., заместник-председател на ВМРО – Мездра (2008-2019 г.) и председател на Местна организация „Васил Чекаларов“ (от 2020 г.).

№3 БОРИС КРЪСТЕВ (преференция 103)

Роден е на 1 юли 1954 г. в с. Зверино.

Основно образование завършва в родното си село, а средно образование – в СПТУ по машиностроене „Антон Иванов“ – Враца, специалност „Машинен шлосер“. По време на следването си във Враца завършва 3-годишен курс по безмоторно летене на летище „Пъстрина“ в Михайловград (дн. Монтана).

„Любовта ми към авиацията, разказва Борис Кръстев, намери израз с определянето ми от Наборната комисия да отбия войнския си дълг към Родината като парашутист (11.09.1972-01.12.1974 г.)“.

След уволнението си от казармата започва да работи като междуселищен монтьор по поддръжка на въздушни линии в клона на „Български пощи“ в с. Зверино и се записва задочно в Техникум по съобщения (дн. ПГ по телекомуникации) – София, специалност „Експлоатация на съобщителни устройства“.

Участва в телефонизацията на населените места в района на Искърското дефиле – изграждане на телефонни централи, кабелни мрежи, радиофикации. Повишен е в длъжност „Механик селищни телефонни мрежи“ и отговаря за съобщенията в Зверино, Игнатица, Оселна, Злидол, Елисейна, Очиндол и Черепиш. Целият му трудов стаж преминава в „Български пощи и далекосъобщения“ (впоследствие БТК). Многократно е награждаван за постигнати високи резултати в работата, вкл. от министъра на транспорта и съобщенията.

След пенсионирането си се отдава на домашния уют, отглежда, заедно със своята съпруга, домашни животни, обработват също две лозета, зеленчукови и овощни градини.

Семеен е, има син и дъщеря, както и три внучета – две момичета и едно момче.

„През целия си живот съм обичал природата, споделя Борис Кръстев. Почти всеки ден намирам време да посетя различни места. Когато бях в първи курс във Враца, моите родители ми купиха фотоапарат. Снимах, промивах лентите, правех снимки. И така – та до днес. Сега имам десетина фотоапарата. Снимал съм в почти цяла България, Гърция, Сърбия, Северна Македония… Обичам да снимам панорамни изгледи, фолклорни празници, сватби, кръщенета, събития – изобщо всичко, което ми хареса.

Имам значителен фото и видеоархив, който ще остане за поколенията след мен. За да си уплътнявам пенсионерските години, освен фотографията, имам и други хобита. Едно от тях е колекционирането на минерали. Имам голяма колекция от минерали от целия свят. Занимавам се и със строителство – доставя ми удоволствие да видя нещата, които правя, завършени.

През 2018 г. бях удостоен от Общински съвет – Мездра със званието „Почетен гражданин на община Мездра“, за което отново благодаря.

Това съм аз – Борис Кръстев, един мъж почти на 70 години, но със сърце и душа на младеж!“.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

№4 КИРИЛ НАЧЕВ (преференция 104)

Роден е на 25 септември 1991 г. в гр. Враца. Живее в с. Ослен Криводол.

Неговият академичен път започва в Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика „М. В. Ломоносов – София, където придобива специалност „Лазерна техника“. Продължава своето образование в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) – София, специализирайки в направление „Политически науки“.

Професионалният му опит включва работа в отдел „Кавказ и Централна Азия“ в Министерство на външните работи. По това време развива интерес към програмирането и след успешно завършено образование по програмни езици, заема позицията „Софтуерен инженер“ в престижна американска компания. Следващата стъпка в неговата кариера е основаването на собствена ИТ фирма, която ръководи и до днес.

Въпреки професионалните си успехи, Кирил остава верен на българското село. Преди година той се завръща да живее на село с приятелката си, търсейки хармония и устойчив начин на живот близо до природата. Неговата страст е възраждането на селските райони чрез съчетание на култура, нови технологии и споделяне на знания. Сътрудничи си активно с няколко неправителствени организации, с които реализира проекти, целящи възраждането на живота, културата и образованието в българските села.

Мисията на Кирил е да подпомага общностите, с които работи, да постига реални промени чрез общи усилия, фокус и разумни действия.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

№5 ИНЖ. ТОНИ ТОНОВ (преференция 105)

Роден е на 28 септември 1974 г. в гр. Враца.

Образование:

• Завършил е средно образование в ТМЕТ (дн. ПТГ) „Никола Йонков Вапцаров” – Враца, специалност „Електроника“ (1993 г.) и висше образование, магистърска степен, в Технически университет – Габрово, специалност „Електронна и комуникационна техника и технологии“ (1998 г.).

Професионален опит и интереси:

• От 2000 г. до 2006 г. работи като техник в частна фирма за продажба и сервиз на фискална техника и устройства и като видеомонтажист в Кабелна телевизия „Интерсат“ – Мездра.

• От 2007 г. до 2022 г. е инженер проекти и мениджър проекти в завода за производство на електронни компоненти за автомобилната индустрия, индустриалния и битовия сектор на „Интегрейтид Микро-Електроникс България“ (IMI) ЕООД в Ботевград.

• От 2022 г. е мениджър производство в компанията за продажба на термични принтери „APS Trading“ в Ботевград.

• Владее английски, немски и руски език.

• Интересува се от авиация и моделизми.

• Семеен е, има едно дете.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2020 г.

№6 ДАРИН БОРИСОВ (преференция 106)

Роден е на 4 ноември 1971 г.  в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в СПТУ по механизация на селското стопанство (дн. ПГ „Васил Левски“) – Мездра, специалност „Монтьор на селскостопанска техника“ (1989 г.).

• Изучавал е „Счетоводство и контрол“ в Университет за национално и световно стопанство (УНСС) – София (1991-1994 г.).

• Има допълнителни квалификации: завършен курс на обучение в държавната компания за предоставяне на пощенски услуги в Испания – Correos de España и логистика в компанията за електронна търговия Amazon España.

Професионален опит и интереси:

• От 2005 г. до 2021 г. живее и работи в Мадрид, Испания. Бил е търговски представител във фирма за дистрибуция и логистика на вина, а в определен период развива и собствен бизнес.

• От 2021 г. до 2022 г. е технически ръководител в „Пътстройинженеринг” АД – гр. Враца.

• От 2022 г. е търговски представител за Северозападна България на фирма за дистрибуция и логистика на строителни материали.

• Владее испански език.

• Интересува се от спорт, кино и риболов.

• Семеен е, има едно дете.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2023 г.

№7 РОСИЦА ПЕТРОВА (преференция 107)

Родена е на 15 октомври 1974 г. в гр. Трявна.

Образование:

• Завършила е средно образование в Профилирана фирмена гимназия „Българска роза“ – Казанлък (1992 г.).

• Има следдипломни квалификации „Оперативен счетоводител“ и „Бизнес секретар“ от Университет за национално и световно стопанство (УНСС) – София.

Професионален опит и интереси:

• Работила е като бизнес секретар в Казанлък (1992-1994 г.), след което се установява да живее в Мездра.

• От 2005 г. досега е управител на магазина за офис техника и консумативи на „Office1Superstore“ в Mездра.

• Съосновател е и доброволец на СНЦ „В помощ на животните в Мездра” (Animal Help Mezdra).

• В свободното си време се занимава с изработването на плетени цветя и на детски играчки.

• Семейна е, има един син.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

№8 НИКОЛАЙ ДИЧЕВ (преференция 108)

Роден е на 13 февруари 1977 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в СПТУ по механизация на селското стопанство (дн. ПГ „Васил Левски“) – Мездра, специалност „Електромонтьор на МПС“ (1994 г.).

• Има допълнителни квалификации „Охрана и сигурност“ и „Куриерски услуги“.

Професионален опит и интереси:

• Работил е като техник в „Интерсат“ ООД – Мездра и в частна фирма за куриерски услуги.

• От 2021 г. е шлосер, ремонт на подвижен железопътен състав, в Локомотивно депо София – район Мездра към „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД.

• Интересува се от иновации, информационни технологии и кино.

Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2020 г.

№9 СВЕТОСЛАВ НИКОЛОВ (преференция 109)

Роден е на 4 септември 1966 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в СПТУ по механизация на селското стопанство (дн. ПГ „Васил Левски“) – Мездра, специалност „Механизатор в растениевъдство“ (1984 г.).

• Има висше образование, магистърска степен, от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов, специалност „Агробизнес“ (1997 г.).

Професионален опит и интереси:

От 1998 г. досега работи в търговска фирма „Роял“ ООД – Мездра.

• Интересува се от кино, футбол, автомобилизъм и риболов.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2008 г.

№10 ХРИСТО КРЪСТЕВ (преференция 110)

Роден е на 24 януари 1995 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство (дн. ПГ „Васил Левски“) – Мездра, професия „Електромонтьор“, специалност „Електрообзавеждане на транспортна техника“ (2014 г.).

• Има висше образование, бакалавърска степен, от Университет по библиотекознание и информационни технологии (УНИБИТ) – София, специалност „Печатни комуникации“ (2018 г.).

Професионален опит и интереси:

• От м. март 2020 г. работи като младши експерт „Медийно обслужване и печатни издания“ в Община Мездра.

• Интересува се от спорт, култура и туризъм.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2020 г.

№11 ТАТЯНА ТАНЧЕВА (преференция 111)

Родена е на 23 септември 1967 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършила е средно образование в ЕСПУ „Димитър Благоев“ (дн. СУ „Иван Вазов“) – Мездра, специалност „Оператор на металорежещи машини с програмно управление“ (1985 г.).

• Има допълнителни квалификации „Машинопис и счетоводство“ (2001 г.) и работа с Word, Excel и PowerPoint (2003 г.).

Професионален опит и интереси:

Работила е в областта на селското стопанство в с. Горна Кремена, както и като сервитьор и барман в различни частни фирми в гр. Мездра (2000-2021 г.).

• От 2021 г. е продавач-консултант във фирма за аранжиране и декорация.

• Омъжена е, има две деца.

• Член е на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ от 2008 г.

№12 КАЛИН ТОПАЛСКИ (преференция 112)

Роден е на 5 октомври 1988 г. в гр. Мездра.

Образование:

• Завършил е средно образование в СУ „Иван Вазов“ – Мездра и висше образование, бакалавърска степен, в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ –  Свищов, специалност „Икономика на индустрията“.

Професионален опит и интереси:

• Бил е младши експерт „Човешки ресурси“ в Столична община по Програмата на Агенцията по заетостта „Старт в кариерата“ (м. февруари – м. ноември 2016 г.).

• Работил е като трудов медиатор в Дирекция „Бюро по труда“ – Мездра  (м. февруари 2017 г. – м. юни 2018 г.) и технически сътрудник в „Белтекс“ – Мездра (м. февруари – м. май 2021 г.).

• От м. ноември 2021 г. е монтажник електронни елементи в завода на „Сенсата Технолоджис България“ в Ботевград.

• Владее английски език.

• Интересува се от литература и история.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

№13 Д-Р НИКОЛАЙ ДАНЧОВ (преференция 113)

Роден е на 3 май 1968 г. в гр. София.

Образование:

• Завършил е медицина в Медицински университет – Плевен през 1994 г., с образователна степен магистър.

• През 2003 г. придобива специалност „Кожни и венерически болести“ (дерматология и венерология).

• Има професионална квалификация „Здравен мениджмънт“ от Медицински университет – София.

Професионален опит и интереси:

• Работил е както експерт в Районна здравноосигурителна каса – Враца (2001-2002 г.).

• От 2003 г. е специалист по дерматология и венерология в специализираната извънболнична медицинска помощ.

• През 2019 г. за кратко е началник на отделение в Център за кожно-венерически заболявания – Враца.

• Има кабинет по кожно-венерически болести в градската поликлиника в Мездра.

• Интересува се от литература и кино.

• Семеен е, има едно дете.

• Представител е на гражданската квота в кандидатската листа за общински съветници на ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ.

ВМРО – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ е под № 4 в интегралната бюлетина в изборите за общински съветници в община Мездра на 29 октомври 2023 г.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Последни Новини

Каракачанов: Имаме прагматични български интереси, които трябва да бъдат отстоявани

Българите нямаме време да си играем на евроатлантици или русофили, заяви лидерът на ВМРО България в последните три години...

Ангел Джамбазки: ЕС трябва да търси варианти за мирно решение на войната в Украйна

Европейският съюз трябва да търси варианти за мирно решение на войната в Украйна. Няма съмнение кой е агресорът и коя е жертвата....

Красимир Богданов: Политиците ни се провалиха в най-важната си мисия – оцеляването на българската нация

Политиците ни се провалиха в най-важната си мисия - оцеляването на българската нация. Това написа в страницата си във...

Бум на кражби, условни присъди за изнасилвачи и липсваща полиция – това ни завещаха

Бум на кражби, условни присъди за изнасилвачи и липсваща полиция – това ни завещаха. Тази констатация прави в профила си във Фейсбук...

Красимир Каракачанов: Демографската криза е най-сериозната заплаха пред България

Държавата се циганизира Къде сме ние, които плащаме сметката на това безхаберно и предателствено управление на държавата ни? Къде...

Евгени Коев е водач на листата на ВМРО – БНД за 28 МИР Търговище

ВМРО-БНД регистрира пълна листа с кандидати за 28 МИР Търговище, за предстоящите парламентарни избори на 9 юни 2024 год.

Ангел Джамбазки: Българинът трябва да поставя въпроси и да възлага задачи на евродепутатите

От Европейския парламент зависи начинът на живот на хората, смята той Какво работят българските евродепутати - в края на...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir