Начало Uncategorized Интеграцията невъзможна

Интеграцията невъзможна

Източник: Блог на заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки

Циганската наглост стигна нов връх. Снимка на трима дегенерати, гаврещи се с портрети на български национални светини, взриви социалните мрежи.
Снимката е изключително показателна за отношението на огромното мнозинство цигани към България, българската нация и история и към нас – българите.
Тя ясно показва огромния и непреодолим разпад на българското общество и безвъзвратното отпадане на голямата част от циганската общност от него.
Отношение на презрение, гавра, неуважение и омраза. Това говори и показва тази снимка, вероятно правена в българско училище. Невероятно, но факт – българското общество харчи милиони, за да вкара циганите в училищата, за да не бъдат безпросветни и неуки дегенерати. За да могат да си търсят сами работа и да не „висят” на врата ни и да не тежат на социалната система. И когато влязат най-накрая в училище, се гаврят с националните ни символи.
Този факт показва само едно – насила хубост не става. Тези наши съграждани ги оправя само труд. Системен, последователен и принудителен. За да докажат теорията на Дарвин за еволюцията.

Прочее, къде са сега всички либерасти и толерасти, къде са тези, които твърдят, че циганите са кротки, ученолюбиви и мирни агънца, дискриминирани от злите националисти? Къде са всички комитети и общества, щедро финансирани от световния спекулант Сорос?
Лицемерите долни сега се свират в дупките си и траят…
И за тях труд… Да опознаят етноса и да се „интегрират” взаимно…

Тези дегенерати доказаха, че т.нар интеграция е напълно невъзможна. Остава ни само принудителната – чрез труд. Другата възможност вероятно е гражданската война.

21 октомври 2012

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА:

Марш срещу безнаказаната циганска престъпност

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО блокира Кресненското дефиле

Акцията #НеПредавайМакедония ще продължи неопределено време Ние от ВМРО още преди месеци предупредихме, че започваме с протести и концерти...

ВМРО сигнализира кмета на Враца за проблеми с електроподаването в кв. „Кулата“

Общинското ръководство на ВМРО изпрати сигнал до кмета на Община Враца Калин Каменов във връзка с проблемното електроснабдяване на квартал „Кулата“.

Николай Гергинов: Македония не е готова за ЕС

Коментар на председателят на ВМРО Младежи – София Николай Гергинов по повод разпространената в медии информация за провокация спрямо България по случай...

Контрера сезира прокуратурата за „Български пощи“

Повече от месец няма отговор кой е виновен и какви са реалните щети от тази безпрецедентна ситуация Общинският съветник...

Джамбазки: Несправедливият натиск на Европа за Македония прави българите евроскептици

Българският представител от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки направи изказване от трибуната на ЕП по отношение на...

Приобщаването на Македонската църква към Сръбската е изключително нагла провокация

Приобщаването на Македонската църква към Сръбската е изключително нагла провокация. Това заяви Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, пред „Фокус“.

Искрен Веселинов: Подигравка – правителството връща по-малко, отколкото взема като ДДС вследствие на поскъпването на горивото

Тези процеси са функция на едно арогантно отношение и нежелание за диалог Мерките на правителството са закъснели, в някаква...

Коментари