Начало Последни новини Нова ДПС наглост, с любезния кворум на българския Мандела

Нова ДПС наглост, с любезния кворум на българския Мандела

Продължава безогледната наглост, с която ДПС набутва във властта и в Народното събрание скандални и откровено криминални типове. Ставаме свидетели на прикрито зад многоглаголното нищоказване и литературоведско бърборене на председателя Местан нашествие на доказано престъпни елементи от квотата на ДПС на всички нива на държавната администрация.

 

След назначаването на скандални министри, заместник-министри, началници на държавни агенции и области управители, след като 101 години след Освобождението на Пиринска Македония натресе на Благоевград трудно говорещия какъвто и да било език пишман валия Муса Палев, новата порция ДПС-назначения показва, че всички приказки за катарзиси, преосмисляния и прочее глупости са били само лицемерие и измама. За заблуда на наивници и за отклоняване на общественото внимание.

 

Заместник-областният управител на Смолян Бейхан Дуран е съден за опит за убийство и се е признал за виновен за нападение с нож, по информация от публикации в медиите. На мястото на назначения за областен управител Емил Иванов в българското Народно събрание влиза скандално известният циганин от Самоков Александър Методиев – Сали. И двамата известни на обществото с нечистите си политически и обществени биографии.

Това очевидно е прословутата банка-кадри на ДПС, готови да управляват държавата в името на обществения интерес. Криминални типове, доказани и осъдени с влезли в сила присъди престъпници, цигански тартори, които осигуряват гласове на ДПС в циганските махали, крадци и контрабандисти на дървен материал… и прочее, и прочее либерали и демократи, борци за права и свободи…

Тези назначения недвусмислено опровергават за пореден път плитката лъжа за „експертността“ на това правителството. Повече от очевидно е, че това правителство е заложник на изгладнялата за власт, тоест злоупотреби и облаги, потивоконституционна и антибългарска ДПС. Продължава разпада на държавността и разделението в обществото.

Да не забравяме, че всички тези назначения са пряка и лична отговорност на човека, който осигури кворум на БСП и ДПС и ги направи възможни управляващи. Негова лична вина е повторното нашествие на ДПС на всички нива на държавната власт.

Затова тази антибългарска и предателска тройна управляваща коалиция трябва да бъде свалена от власт. Виновните за това ново национално предателство трябва да бъдат съдени и осъдени. И това няма да стане с разходки. Ще стане по-традиционно. Съгласно стари български и организационни традиции. Има какво да си припомним от събитията в началото на миналия век.

 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: „Лукойл“ ограбва българите. Излизаме на протест!

Руската компания продава бензина и нафтата с 1 лев на литър по-скъпо от реалните цени На 13 август (събота)...

Александър Сиди: ИТН даде шанс на ДПС да иска от Ердоган нови 100 хил. гласа

Може би ще отидем на въртележка от избори, смята съпредседателят на ВМРО Има изключително напрежение в обществото. Не си...

Ангел Джамбазки: Темата Македония ще бъде изчерпана едва тогава, когато няма граница между Охрид и Черно море

Това са ни го завещали нашите деди В обществено-политическия живот на България има две групи сили, от които зависят...

Искрен Веселинов: Големият грях на отиващото си управление е крайното олевяване

На нашата покана откликнаха четири формации. Става дума за КОД, НФСБ, „Движението за директна демокрация“, както и „Общество за нова България“ –...

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите

Искрен Веселинов: ВМРО е пазител на националните интереси

Искрен Веселинов, съпредседател на ВМРО, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 6-и август 2022 г., заяви позиции по следните теми:

ВМРО кани на открит форум всички българофилски формации, милеещи за благото на Родината ни

Срещата ще се проведе на 9 август (вторник) 2022 г. от 14.00 ч. на ул. „Пиротска“ № 5 На...

Коментари