Начало Медиите за ВМРО вижте новините за нас - 16-17 декември 2010

вижте новините за нас – 16-17 декември 2010

Агенция „Фокус“: ВМРО не са удовлетворени от мерките, предприети спрямо незаконна свинеферма в Сливенско


Агенция „Фокус”: Красимир Каракачанов: Излиза, че е по-добре да си бил агент на чуждите служби, отколкото на българските


 „Твоят ден” (Стара Загора, Хасково, Кърджали): ВМРО-БНД ще залесява символично в защита на парк „Аязмото“


BNews: ВМРО: Младенов да защити дипломатите или да си ходи!


Агенция „Фокус“: Красимир Каракачанов: По-важно е какво вършат дипломатите в държавите, където са изпратени


Агенция „Фокус“: ВМРО: Николай Младенов да защити дипломатите или да подаде оставка


Агенция „КРОСС“: ВМРО: Николай Младенов да защити дипломатите или да си ходи


Нюз.бг: Борисов отзовава посланиците – агенти на ДС?


Агенция „БЛИЦ“: ВМРО искат Младенов да защити дипломатите или да си ходи


Дарик нюз Стара Загора: „Зелен пояс“ ще обгради строителния обект на „Аязмото“


Стара-Загора.орг: ВМРО се бори срещу Кълвача със залесителна акция


„Посредник” (Плевен): Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО: Преброяването ще покаже безпощадно, че нацията е на финала на съществуване си


„Народно дело”: Кметът препраща неудобни въпроси към РДНСК


Агенция „Фокус“: ВМРО не са удовлетворени от мерките, предприети спрямо незаконна свинеферма в Сливенско

16 декември 2010
София. ВМРО не са удовлетворени от мерките, предприети спрямо незаконна свинеферма в Сливенско, съобщиха от партията. ВМРО на 7 декември сезира министъра на земеделието и храните и генералния директор на Националната ветеринарномедицинска служба за дейността на незаконна свинеферма на територията на с. Глуфишево, община Сливен. Сигналът се основава на оплаквания от граждани, които помолиха ВМРО за съдействие, след като всички опити да ангажират органите на държавната власт и местното самоуправление са се провалили. Една седмица по-късно по случая има развитие, но не такова, каквото се очакваше от институциите. Най-логичното беше да се предизвика незабавно проверка на място от комисия, която да установи точната фактическа обстановка. В случая ангажирани са не само Министерство на земеделието и харните и НВМС, но и органите на МВР, РИОКОЗ и други служби, които следва да следят за незаконна, неправомерна дейност. В края на миналата седмица въпросната незаконна ферма е посетена от ветеринарен лекар, който е маркирал определен брой животни, които представител от фермата му е посочил. Противно на очакванията животните не са изследвани. Неизвестно засега е дали всички животни поне са маркирани или само част. Очевидно за пореден път българските държавни институции вместо да решават проблема, тръгват по линията на най-малкото съпротивление, а именно да прикриват факти и обстоятелства. На жителите на с. Глуфишево е известно, че ветеринарния лекар е бил изпратен в свинефермата по препоръка, цитираме „от София”. Това обаче не решава проблема със законността на въпросната ферма. Така или иначе, нито животните, нито самият обект могат да бъдат регистрирани със задна дата. Противното би било измама, а и престъпление по служба, ако някой чиновник реши да го извърши.
Очевидно държавата е безсилна да прекрати бизнеса на мафията с незаконни ферми и нерегламентирани продукти. Не е логично да пратиш някого да регистрира нещо, без да установиш или да се замислиш поне дали то е безопасно. С оглед на така развиващата се ситуация по сигнала на ВМРО, стигаме до извода, че държавата се чувства много по-комфортно като съучастник на развиващите незаконна дейност.
И тук идва големият въпрос какво изобщо се случва в Министерство на земеделието и храните и НВМС. Дали там се управлява и действа според закона или според интереса? Нека генералният директор на НВМС да каже какво е предприел по сигнала на ВМРО. Нека обясни защо РВМС – Сливен години е толерирала съществуването на тази ферма и защо въпреки многобройните устни сигнали и писмения сигнал от 15.10.2010 г., не е предприела действия? Защо сега се праща някой да „замазва” ситуацията.
Въпреки че това е само един конкретен пример за случващото се в земеделието и производството на храни, то е показателно как работи системата – на парче и според нечий моментен интерес. Докато нещата се решават по препоръка на „някой от София” и се правят нагли опити престъпленията да се потулват от самите държавни органи, то не ни чака нищо добро.
Пълен текст

Агенция „Фокус”: Красимир Каракачанов: Излиза, че е по-добре да си бил агент на чуждите служби, отколкото на българските

16 декември 2010
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред Агенция “Фокус”.
Фокус: Г-н Каракачанов, каква е позицията на ВМРО по повод списъка дипломати с принадлежност към структури на бившата ДС, оповестен от Комисията по досиета?
Красимир Каракачанов:Никой в България няма интерес от подобни скандали и подобно раздухване, за пореден път. Аз отново се връщам на това, защо 21 години след 10 ноември този въпрос отново се поставя? За мен е важно всеки един дипломат да си върши работата там, където е изпратен, в съответната държава, и тази негова работа да бъде в полза на държавата България. Защото имахме велики демократични посланици, които се занимаваха с търговия. Имаше един велик демократичен посланик известен хомосексуалист, който директно си го каза. Да не говоря с имена. Него точно по хомосексуална линия го бяха вербували за чужди служби и той им беше предоставил ключовете от посолството, ключовете от касата, и това става въпрос за време – далеч преди да станем членове на НАТО. И тази демократичната държава, в която той беше, си беше изпратила службите в българското посолство с легални ключове, с неговите ключове, отвориха му касата, снимаха си каквото искат, както си му е редът, и си излязоха. Това нещо, според мен, е национално предателство.
Не знам защо е интересно и продължава да е тема това – кой от нашите дипломати е бил разузнавач. Хайде да погледнем посланиците на западните държави в момента в България и служителите на техните посолства. Ще видим, че тук не става въпрос за един-двама, които официално представляват техните служби. Става въпрос за доста сериозен контингент от разузнавателната общност в съответните държави – за западните държави, които в момента са в България, това е сигурно. Цялата тази работа е достатъчно грозна и тъпа, за да бъде сериозна като тема. От нея няма да спечели никой. Вероятно някой има интерес постоянно да се поставя въпросът, за да може да бъде изгонен един или друг посланик или дипломат и на негово място да поставим някой наш човек, който най-често се оказва, че не знае съответният език на държавата и когато отиде там, отива на гурбет, за да спести пари и да се занимава с дребна търговийка, а не да отстоява интереса на България. Това е действителността през последните 20 години.
Фокус: Опасно ли е, че излязоха имената на действащи дипломати?
Красимир Каракачанов: Вие как мислите?
Фокус: В арабски държави примерно – да.
Красимир Каракачанов: Не само в арабски държави. Защо примерно известният актьор и посланик на САЩ не публикува списъка на служителите на съответните разузнавателни служби на Щатите в неговото посолство. Това е нормална държава.
Фокус: Има ли друг такъв случай в света?
Красимир Каракачанов: Аз поне не се сещам. Това издава нещо друго – комплексите за малоценност на определени български политици, едно. Освен това има и нещо друго – в България много хора са готови с цената на всичко, включително и с това да компрометират собствената си страна и нейните интереси, за да постигнат някакви дребни интереси и цели. В България, така наречената политическа класа все още не е узряла, за това, за което всъщност е предназначена – да има ясна национална цел, да има ясно формулирани национални интереси и да ги следва. Всичко останало са празни приказки.
Аз мисля, че г-н Младенов трябва да се изкаже и по друг въпрос – какво вършат нашите дипломати за отстояване на българския интерес по света. Има случаи, когато българската общност била в Македония, била в Сърбия, в Украйна, Молдова, в съседните страни или пък, където са големите колонии, недоволства от липсата на отношение и на политика на българските официални дипломатически представители в съответните страни. Точно тези хора заслужават порицание, а не някакви други хора, защото били бивши разузнавачи или нещо подобно, просто това е несериозно. Особено пък логиката, че до 1989 г. това не било държавата България, а било комунистическата държава, следователно то не било държава и тази държава не е имала свои национални интереси, просто е несериозно. Това много тъпо и комплексарско.
Фокус: Имаше логика, че на ЦРУ може да се служи, защото са служби на демократична държава, а на нашите не може, защото не била демократична, а тоталитарна.
Красимир Каракачанов: Това е пълна простотия – в прав текст го казвам – защото и преди 10 ноември имаше наркотрафик, проституция, престъпност, тероризъм и т.н. Хората, които говорят подобни глупости, с нищо не се различават от комунистите след 9 септември, които отричаха предишната държава, така нареченото Царство България. Тази комплексарщина – да отричаш предишните, до такава степен, та чак да отричаш и държавата си, показва, че тези хора не са пригодни за нищо освен за портиери или за миячи на чинии, а не за държавници. Без да обиждам портиерите или миячите на чинии, но тези хора не стават за нищо повече от това. И всички комплексари, които разсъждават така по тази тема, са хора без капка национално чувство за достойнство.
Фокус: Не трябваше ли да се мисли все пак, когато се приемаше и законът?
Красимир Каракачанов: Може да мислят тези, които имат глави на раменете си, а когато нямаш глава на раменете си, а имаш една касичка, която прави изчисления от къде каква врътка и далавера да направиш, за да напълниш джобовете за сметка на българските граждани – такива хора никога не са мислили за държавата. Когато се правеше законът през 1998 г., и през 2006 г., предложих – дайте да извадим и агентите на чуждите служби, които имаме. Защото имаше и такива случаи – агенти на чужди разузнавателни служби от преди 10 ноември – стават висши държавни чиновници. За мен, когато си предавал държавата, няма значение дали си я предавал на западни или на източни служби. Ти си предател и двата случая. Дали си предавал България на КГБ или на ЦРУ, ти си предател парекселанс. Не може едните предатели да са по-добри от другите. Но тогава тези предложения не се приеха. Да си отговорим на въпроса защо не се приеха и кой не го прие? Да се служи на „демократична Турция” се счита за геройство. Да си бил агент на турските служби или на някакви други служби излиза, че е по добре, отколкото да си бил агент на българските служби, което няма никаква логика. За мен предателят си е предател.
Пълен текст

 „Твоят ден” (Стара Загора, Хасково, Кърджали): ВМРО-БНД ще залесява символично в защита на парк „Аязмото“

16 декември 2010
Проектът за сградата на Аязмото предвиждал възстановяване на ресторанта с малки промени
Воеводите в Стара Загора ще садят зелен пояс в площите около изоставения от години в неугледен вид ресторант „Аязмото“, за чието обновяване се водят дела, съобщи председателят на ВМРО в града Красимир Червилов. „Не желаем да оставим нещата такива, каквито са, затова бием камбаната“, обясни той.
„От години сме в тази сага и сме правили всичко възможно, за да предотвратим агресия към Аязмото – както откъм кв. „Лозенец“, така и в южната и източната му страна. Затова каним старозагорци да участват в залесяването напролет“, допълни членът на националното ръководство на ВМРО Кристиян Петков.

BNews: ВМРО: Младенов да защити дипломатите или да си ходи!

15 ноември 2010
ВМРО призова външният министър Николай Младенов да защити посланиците, осветени като агенти на ДС, или незабавно да подаде оставка.
„Огласяването на списък с действащи и бивши сътрудници на външното разузнаване, на която и да е страна по света, веднага би предизвикало огромен скандал. Още повече ако става дума за висши дипломати“, пишат в позиция до медиите воеводите. Те са възмутени, че у нас реакцията е с обратен знак, а реакцията на външния министър не е в полза на дипломатите ни. От ВМРО прогнозират, че
по досегашната практика може да се съди, че представителите на българската дипломация ги очаква най-лошото.
„Подобен скандал у нас далеч не е безпрецедентен, но е жалко, че деградацията на държавността в България продължава дори и при настоящото правителство, дошло на власт именно със заявената цел да я укрепи“, смятат хората на Красимир Каракачанов. Според тях външният министър вместо да пише статуси във „Фейсбук“ за това колко е гневен, би трябвало да направи всичко възможно, за да предотврати скандала. Воеводите заподозряха, че
огласяването на списъка ще бъде използван за разправа с малкото ни останали професионални дипломати.
ВМРО са убедени, че комисията по досиетата не е съобщила нищо ново с изключение на конкретните имена. „Добре известно е, че всички разузнавания използват дипломатическите служби“, убедени са воеводите и припомниха скандалът отпреди няколко седмици с изтичането на документи на американската дипломация в интернет.
„Единствено правилното решение на Младенов в момента е да защити своите служители, чиято задача винаги е била да работят в полза на България зад граница. Ако не го направи, ще остави впечатление за поредната добре изпълнена поръчка срещу българската държава“, заключават от ВМРО.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: Красимир Каракачанов: По-важно е какво вършат дипломатите в държавите, където са изпратени

15 декември 2010
София. Никой в България няма интерес от подобни скандали и подобно раздухване за пореден път. Аз отново се връщам на това, защо 21 години след 10 ноември този въпрос отново се поставя. За мен е важно всеки един дипломат да си върши работата, в съответната държава, където е изпратен и тази негова работа да бъде в полза на държавата България. Това каза пред Агенция “Фокус” Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, по повод скандала с посланиците, за които Комисията по досиета обяви принадлежност към структури на бившата Държавна сигурност.
„Вероятно някой има интерес постоянно да се поставя въпроса, за да може да бъде изгонен един или друг посланик или дипломат и на негово място да поставим някой наш човек, който най-често се оказва, че не знае съответния език на държавата и когато отиде там, отива на гурбет, за да харчи пари и да се занимава с дребна търговийка, а не да отстоява интереса на България. Това е действителността през последните 20 години”, каза Красимир Каракачанов.
Според Красимир Каракачанов – външният министър Николай Младенов трябва да се изкаже и по друг въпрос – какво вършат нашите дипломати за отстояване на българския интерес по света? Има случаи, когато българската общност било в Македония, в Сърбия, Украйна, Молдова, в съседните страни или пък, където са големите колонии, недоволства от липсата на отношение и на политика на българските официални дипломатически представители в съответните страни. „Тези хора заслужават порицание, а някакви други хора, защото били бивши разузнавачи или нещо подобно, просто това е несериозно. Особено логиката, че до 1989 г. това не било държавата България, а било комунистическата държава, следователно то не било държава и там държава не е имала свои национални интереси, просто е несериозно. Това много тъпо и комплексарско”, коментира Красимир Каракачанов.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: ВМРО: Николай Младенов да защити дипломатите или да подаде оставка

15 декември 2010
София. ВМРО смята, че министърът на външните работи Николай Младенов трябва да защити българските дипломати, попаднали в огласения вчера списък на сътрудници на българските тайни служби. В противен случай още веднъж ще потвърди необходимостта да подаде оставка – необходимост, която възникна още при необмислените му и непрофесионални изказвания за подкрепа на турско членство в Европейския съюз, заявиха от ВМРО.
Пълен текст

Агенция „КРОСС“: ВМРО: Николай Младенов да защити дипломатите или да си ходи

15 декември 2010Р
Сега е моментът Николай Младенов да защити българските дипломати, попаднали в огласения вчера списък на сътрудници на българските тайни служби. В противен случай младият министър още веднъж ще потвърди необходимостта да подаде оставка – необходимост, която възникна още при необмислените му и непрофесионални изказвания за подкрепа на турско членство в Европейския съюз. Това заявиха в своя позиция от ВМРО…
Пълен текст

Нюз.бг: Борисов отзовава посланиците – агенти на ДС?

15 декември 2010
Коренно противоположна е реакцията на ВМРО, според които сега е моментът Николай Младенов да защити българските дипломати, попаднали в огласения вчера списък на сътрудници на българските тайни служби.
Огласяването на списък с действащи и бивши сътрудници на външното разузнаване, на която и да е страна по света веднага би предизвикало огромен скандал. Още повече ако става дума за висши дипломати, заявяват от ВМРО.
Те са категорични, че единствено правилното решение на Младенов в момента е да защити своите служители, чиято задача винаги е била да работят в полза на България зад граница.
Ако не го направи ще остави впечатление за поредната добре изпълнена поръчка срещу българската държава.
Пълен текст

Агенция „БЛИЦ“: ВМРО искат Младенов да защити дипломатите или да си ходи

15 декември 2010

Пълен текст

Дарик нюз Стара Загора: „Зелен пояс“ ще обгради строителния обект на „Аязмото“

15 декември 2010
„Зелен пояс“ ще обгради строителния обект на фирма „Кълвача Инвестмънт“ АД, който се намира в парк „Аязмото“. Инициативата е на местната структура на ВМРО и ще бъде осъществена през пролетта.
„Искаме да покажем на тази фирма, че ние, като граждани на Стара Загора, имаме други виждания за парка. Този парк е свещен“, каза Кристиян Петков, член на Националния Изпълнителен комитет на ВМРО.
Според него това е една полезна инициатива, в която трябва да се включат повече граждани. По този начин вниманието на хората отново ще бъде фокусирано върху този проблем. Ресторантът в парк „Аязмото“ може да бъде превърнат в музей на всичко, направено от Митрополит Методий Кусев.
„Ще покажем на инвеститори от такъв тип, че първо трябва да се съобразят с екологичните норми и интересите на гражданите, а след това със своите лични интереси“, коментира Петков.
Той допълни, че ВМРО Стара Загора, заедно с неправителствени организации, обмислят да заведат гражданско дело, а в момента водят разговори с юристи.
От местната структура на движението обявиха още една инициатива. До 23 декември в офиса на ВМРО се събират детски играчки, които ще бъдат дарени на детската градина в село Хан Аспарухово.
Пълен текст

Стара-Загора.орг: ВМРО се бори срещу Кълвача със залесителна акция

15 декември 2010
Залесителна акция около придобилия печална слава обект на фирма „Кълвача Инвестмънт“ на Аязмото ще организира през пролетта ВМРО-БНД. Това съобщиха представители на старозагорската структура на пресконференция вчера. Строителният обект, който някога беше ресторант и чиято приватизация от години предизвиква остри реакции сред обществеността, ще бъде обграден със зелен пояс от дървесни видове, каквито съществуват в парка от времето на митрополит Методий Кусев. Според Кристиян Петров, член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО, по този начин войводите ще докажат, че имат друго виждане за парка, че патриотизмът започва от дома, от семейството, от родния град. Той лансира и идеята за превръщане на сградата в музей, включително и музей на стореното от митрополит Методий Кусев.
По думите му по този начин обществото ще покаже на инвеститорите, че преди всичко са длъжни да се съобразяват с екологичните изисквания и интересите на гражданите, а след това – със своите собствени интереси.
Във връзка с бъдещето на обекта, за който има издадено строително разрешение, Кристиян Петков посочи, че ВМРО в Стара Загора обмисля да заведе гражданско дело. Това можело да стане заедно с неправителствени организации, а в момента се водели консултации с юристи.
Женската организация на ВМРО обяви коледната си инициатива – събиране на играчки за децата от детската градина в село Хан Аспарухово. До 23 декември в офиса на организацията, на ул. „Кольо Ганчев“ 62 (Стария съд), всеки, който желае, може да се включи в благотворителната акция. В нея могат да участват не само членове и симпатизанти на ВМРО, уточниха представителите на организацията.
Пълен текст

„Посредник” (Плевен): Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО: Преброяването ще покаже безпощадно, че нацията е на финала на съществуване си

15 декември 2010
Преброяването догодина математически безпощадно ще покаже, че българската нация е на финала на своето съществуване такава, каквато я познаваме, заяви в Плевен зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Вероятно в рамките на следващите 30-40 години държавата ни може би ще съществува под това име и на тази територия, но със сигурност българският народ няма да е доминиращ и няма да е този, който ще взема решения за развитие на обществото ни от тук нататък. Не, че в последните 20 години се шири ентусиазъм и желание у хората да определят бъдещето си с няколко изключения като 1991 г., 1997 г. и 2001 г.
За съжаление математиката е абсолютно безпощадна и тя показва едно българската нация се преобразува, българският народ в нея изчезва и ще бъде заменен. Дали ще е с невписаните ни съграждани от цигански произход, дали ще е с бежанци от Близкия изток или с пришълци от другаде това е въпрос на техника.
Дълбочината на тази катастрофа се доказва от следните цифри, посочи Ангел Джамбазки.
От 1878 до 1991 година броят на циганското население се е увеличил 5 пъти а от тогава до 2010 г. от 313 000 циганите са нараснали на 700 000 т.е. още веднъж. Така ме колкото и да се опитва властта да замазва тези факти, данните са категорични.
Според премиера българите се били върнали на село, но вероятно визира Банкя където всичко е добре устроено, а не в Мечка, което образец на държавна безотговорност. Истината е, че българският народ не само не се връща на село, а той изчезва. Пътищата на нацията е следните от село Мечка до Плевен, от Плевен до София, от София на летището и от там някъде по света, подчерта г-н Джамбаз-ки. По думите му такава демографска трагедия не е имало от Освобождението насам. Причината е, че дори във войните за национално обединение – 1913, 1915, 1918 г. са загинали около 250 000 български мъже, но жените са били тук и са продължили да раждат компенсирайки това. За последните 20 години над 200 000 жени в детеродна възраст са заминали трайно и нямат никакво намерение да се връщат
обратно. Да са живи и здрави ще раждат, но децата им ще бъдат с друга националност, не българска.
Един държавен бюджет в държава членка на ЕС се изчислява по следния начин на петима осигуряващи се издържат един, който не се осигурява, бил той пенсионер, учащ или друг. Съотношение двама работещи – един неработещ се смята за кризисно, катастрофално, застрашаващо устоите на съответното общество. В момента по неофициална статистика 1.2 работещи издържат 1 неработещ т.е. ние сме минали прага, на който може да оцелее една бюджетна система Когато няма кой да пълни бюджета, а има все повече хора, които имат социални претенции, в един момент ще настъпи много сериозен сблъсък с тези, които искат да ядат, но няма да има какво. Тези 700 000 цигани в огромната си част не са вписани в обществото, допълни Ангел Джамбазки. Те са необразовани и живеят по модел, който е много повече в средновековието характерен за тяхната далечна прародина Индия, но в никакъв случай не е модел – приет и наложен в българското общество от хилядолетия т.е. те нямат никакво уважение и все по-малко ще имат към държавата, институциите, семейството и отговорността, настоя още той. Пример за това е безотговорността на голяма част от тях към децата, които създават, раждайки по 9-10 деца само да получат социална помощ и после ги оставят на държавата да се грижат за тях. За тях децата са средство за издръжка. Това няма как да не доведе до сблъсъци.
Ако държавата продължава да се държи така безотговорно и страхливо в следващите, 2020, 2030 и 2040 г. ние ще сме свидетели на сюжети близки до това, което наблюдавахме в началото на 90-те в бивша Югославия
заяви още Ангел Джамбазки.
Затова ВМРО предлага спешни мерки като обвързване социалните помощи с реален труд по поддръжка и изграждане на инфраструктурата и с образованието на децата от тази общност. Спиране изтичането на пари във фалшива интеграция и приемане на Закон позволяващ на българските граждани да организират охрана на домовете си. Ако правителството не подкрепи тези предложения ВМРО-БНД ще търси съдействие от европейските институции, настоя Ангел Джамбазки.
Пълен текст

„Народно дело”: Кметът препраща неудобни въпроси към РДНСК

15 декември 2010
За 5 от общо 154 установени незаконни обекта по брега на Варненското езеро между Аспарухов мост и Константиново има процедура за премахване, която е в ход, съобщи кметът Кирил Йорданов. Той заяви, че в същия район има и ползватели на терени, които сами са започнали да премахват незаконните си постройки и по думите му това е положително явление. Йорданов беше категоричен, че частните постройки по брега на езерото няма как да са законни. На въпрос дали освен рибарските бараки ще бъдат съборени и големите къщи, някои от които са на три етажа, той отговори, че мерките се прилагат за всички. „Задайте въпросите си към РДНСК и анонимните чиновници, които се назначават в институциите политически“, заяви кметът на Варна. По негово мнение протестите на ВМРО срещу продължаващото съществуване на циганската махала „Максуда“, където на практика няма законни сгради, са нормални и логични. Колкото до намерението на „воеводите“ да издигнат незаконна къща в същия стил в центъра на Варна, Йорданов заяви, че това е оригинален начин за протест, но не уточни как ще подходи към него общината.
Пълен текст

Последни Новини

Водещи приоритети на ВМРО в следващия Европарламент ще са българското селско стопанство и енергийната сигурност на страната

Водещи приоритети на ВМРО в следващия Европарламент ще са българското селско стопанство, енергетиката и енергийната сигурност на страната, заяви в предизборен дебат...

Красимир Каракачанов в Стара Загора: Въгледобивната ни индустрия и тецовете трябва да продължат да работят

Лидерът на ВМРО представи мерките за подпомагане на образованата раждаемост и достъпа до здравеопазване Въгледобивната ни индустрия и тецовете...

Каракачанов: Готви се разпродаване и разпарчетосване на останалото от държавата

Това написа в профила си във Фейсбук председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. ПП и Асен Василев се пробваха да...

Контрера: Животът на хората не може да зависи от картелите за лекарства!

В момента държавата я няма и влизат нечистите сделки! Болните са заложници на вносителите на лекарства. Когато държавата...

Ангел Джамбазки: 10 години в ЕП бранихме българския интерес

Ако искате това да продължи, подкрепете ВМРО с номер 26 в бюлетината Агресорът във войната в Украйна е ясен,...

Каракачанов: ВМРО настоява за 500 лв. месечно детски надбавки, 10 хил. лв. за новородено за работещи и учещи родители

Ще работим и за нисколихвени кредити с гратисен период за младите семейства Демографията, глупаци! Докато се боричкате за постове...

Основната кауза на ВМРО е защита на националната идентичност и националния интерес

Основната кауза на „ВМРО – Българско национално движение “ е защита на националната идентичност и националния интерес. Това...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir