Начало Медиите за ВМРО вижте новините за нас -18 юни 2010

вижте новините за нас -18 юни 2010

Ангел Джамбазки пред ТВ „СКАТ”: Правителството се слушва в исканията на ВМРО, когато правим протести

Агенция „Фокус”: ВМРО организира протест срещу повишаващите се цени на енергоизточниците

Агенция „БЛИЦ“: Връчват заповед за уволнение на министър Трайчо Трайков

Дарик нюз Плевен: ВМРО на протест срещу увеличението цената на тока

„Струма”: ВМРО връчва заповед за уволнение на министър Трайчо Трайков

Агенция „Фокус”: Домашните кучета, които се изхвърлят на улицата, надхвърлят капацитета на ОП „Екоравновесие” според Ангел Джамбазки

„Враца Днес”: ВМРО събра над 4000 подписа

Дарик нюз Враца: ВМРО срещу Свидетели на Йехова


Ангел Джамбазки пред ТВ „СКАТ”: Правителството се слушва в исканията на ВМРО, когато правим протести

16 юни 2010
Зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки участва в „Дискусионно студио” с Величар Енчев по ТВ „СКАТ”. Темата на дискусията беше протестът на ВМРО срещу повишаването цената на тока.
Видеоматериал:
http://www.skat.bg/videos/ds/ds_10-06-16.wmv

Агенция „Фокус”: ВМРО организира протест срещу повишаващите се цени на енергоизточниците

16 юни 2010
София. Протест срещу повишаващите се цени на енергоизточниците ще се проведе утре от 11.00 часа на площад „Св. Александър Невски”, съобщиха от ВМРО – БНД.
В 11.30 ч. ще тръгне шествие към сградата на Министерството на икономиката, където ще бъде връчена „Заповед за уволнение на министър Трайков”. „Може ли българинът да понесе поредното увеличение на цената на тока в условията на икономическа криза и растяща безработица? Може ли потребителят да обуздае поредният рекет от страна на енерго-разпределителните дружества и стремежът им за все по-големи печалби? Можем ли да въздействаме върху чиновниците от ДКЕВР да не регулират цените само в посока нагоре, след като ние плащаме техните заплати като държавни служители?”, са въпросите които задават от ВМРО.
Пълен текст:
http://www.focus-news.net/?id=n1407911

Агенция „БЛИЦ“: Връчват заповед за уволнение на министър Трайчо Трайков

16 юни 2010

Заповед за уволнение на министъра на икономиката Трайчо Трайков ще връчи ВМРО на протест пред министерството в четвъртък. Протестът е организиран от войводите и други обществени организации срещу повишаващите се цени на енергоизточниците.
От ВМРО задават три въпроса – може ли българинът да понесе поредното увеличение на цената на тока в условията на икономическа криза и растяща безработица, може ли потребителят да обуздае поредния рекет от страна на енерго-разпределителните дружества и стремежът им за все по-големи печалби, може ли да се въздейства върху чиновниците от ДКЕВР да не регулират цените само в посока нагоре, след като хората плащат техните заплати като държавни служители. /БЛИЦ
Пълен текст:
http://www.blitz.bg/news/article/81402

Дарик нюз Плевен: ВМРО на протест срещу увеличението цената на тока

16 юни 2010
Плевенската организация на ВМРО ще се включи в протест, подготвен от националната организация на „воеводите“ в столицата, срещу спекулативното повишаване на цените на тока. Над 10 автомобила с членове ще потеглят за София на 17 юни, съобщават от местната организация. Управляващите излъгаха за това, че няма да има увеличение на тока.
Министърът, който носи отговорност за това, е  Трайчо Трайков, коментират готвещите протестните действия от ВМРО. Като организация, защитаваща българските национални интерeси и тези на българскитe граждани, организираме протест, показващ несъгласието с политиката на експлоатация на българите. Ние сме против обслужването на чужди монополистични интереси, което министър Трайков извършва с този акт на увеличение на цената на тока, заявяват от движението.
Идеята на протеста е да покаже на управлявящите, че българският народ не е инструмент за обслужване на нечии интереси и правителството да се замисли и започне да управлява в името и в полза на народа, споделят „воeводите“.
През април те протестираха във Варна срещу политиката на енергоразпределителното дружество Е.ОН, а по-рано през март от ВМРО организираха шествие срещу монопола на електроразпределителните дружества в София. Протестът утре е с начален час 11.30 пред Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.
Пълен текст:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=545564

„Струма”: ВМРО връчва заповед за уволнение на министър Трайчо Трайков

17 юни 2010
Заповед за уволнение на министъра на икономиката Трайчо Трайков ще връчи ВМРО на протест пред министерството днес. Протестът е организиран от войводите и други обществени организации срещу повишаващите се цени на енергоизточниците.
От ВМРО задават три въпроса: Може ли българинът да понесе поредното увеличение на цената на тока в условията на икономическа криза и растяща безработица, може ли потребителят да обуздае поредния рекет от страна на енергоразпределителните дружества и стремежът им за все по-големи печалби, може ли да се въздейства върху чиновниците от ДКЕВР да не регулират цените само в посока нагоре, след като хората плащат техните заплати като държавни служители?

Агенция „Фокус”: Домашните кучета, които се изхвърлят на улицата, надхвърлят капацитета на ОП „Екоравновесие” според Ангел Джамбазки

16 юни 2010
Домашните кучета, които се изхвърлят на улицата от собствениците си, многократно надхвърлят капацитета на ОП „Екоравновесие”. Това каза пред Агенция „Фокус” зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки. Той посочи като проблем и това, че не се маркират кучетата, които се отглеждат в дворове. „Ако обиколим Околовръстното шосе на София, ще видим, че има четири столични района, където има къщи и дворове и там се отглеждат кучета. Тези животни са полудворни, полудиви. Ако на някой собственик му омръзне и си изхвърли животното на улицата, то се присъединява към бездомните кучета. Джамбазки подчерта, че е недопустимо да има 10 хил. бездомни кучета по улиците на София. „София е столица на държава-член на ЕС и не може да се позволи да има такъв брой бездомни животни. Проблем създават и хората, които хранят бездомните кучета, но не ги вземат вкъщи да ги изкъпят и да им платят данъка, а ги хранят до кофите за отпадъци”, каза още той. Джамбазки обясни, че работата на ОП „Екоравновесие” е крайно незадоволителна. „Не може при налетите пари в предприятието, при тази инфраструктура да има бездомни кучета на улицата. Работата е доста под съмнение. Те твърдят, че кастрират на година около 4 хил. кучета и тогава в рамките на няколко години трябва да са кастрирани всички животни и да няма нова популация”, каза още Ангел Джамбазки.
Пълен текст:
http://www.focus-news.net/?id=n1408121

„Враца Днес”: ВМРО събра над 4000 подписа

15 юни 2010
Около 4 200 души от областта се включиха в организираната от ВМРО-БНД подписка срещу членството на Турция в ЕС. Инициативата започна на 18 април и цели да предизвика референдум, чрез който, България да определи позицията си по кандидатурата на Турция. „До момента действията бяха съсредоточени главно в областния център, а през следващите дни, ще обърнем no-сериозно внимание на другите общини“ – заяви регионалният организатор на ВМРО за Северозападна България Станислав Стаменов. Според Красимир Богданов-областен председател на партията, с последните си действия Република Турция показва, че не е европейска държава. „Покрай инцидента в Израел, се нагледахме на освирепели тълпи в големите турски градове, развяващи зеленото знаме на исляма и призоваващи за свещена война. Преди броени седмици пък, във Враца, станахме свидетели на посегателство срещу свободното слово, когато турски хакери блокираха сайтовете на няколко медии, които публикуват информация за подписката на ВМРО. Членството в ЕС изисква да отговориш и на някой морални категории. Германия се извини на света за холокоста и жертвите на нацизма. Кога Турция ще се извини за арменския геноцид, например или продължилият пет века варварски режим на Балканите, чиито последици още не можем да преодолеем?“

Дарик нюз Враца: ВМРО срещу Свидетели на Йехова

17 юни 2010
Продължава разследването на ВМРО за дейността на сектата «Свидетели на Йехова» във Враца. Според тях две от активистките, имат правоотношения с общината. Те са назначени на граждански договори, като екскурзоводи във Врачанския балкан и има многобройни сигнали, че наред с работата си като екскурзоводи, те са раздавали на посетителите агитационни материали на сектата. За незаконната агитация е сигнализиран кметът на Община Враца, които е издал предизвестие за прекратяване на договорите с двете служителки.
Не отдавна войводите на два пъти протестираха пред незаконният молитвен дом на бул. «2-ри юни» 155. Те се позовават на това, че дейността на Свидетели на Йехова е забранена в редица държави, като Гърция, Кипър, Русия и отрича основните християнски ценности.
Пълен текст:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=546048

Последни Новини

Контрера: Над 400 хил. лв. от джоба на българите ще отидат за „София прайд“, пък и ще блокират цяла София. До кога?

Вече се гаврят и с паметта на покойните, като го правят на Черешова задушница! Под „мъдрото“ управление на Васил...

ВМРО предлага военно обучение за всички мъже под 50 години, които не са ходили в казармата, включително министри, депутати и кметове

Ние от ВМРО винаги сме подкрепяли национално отговорната позиция, че българските мъже трябва да преминат през начална военна подготовка. Това казва в...

Прогнозата на Каракачанов след изборите: ДПС повече няма да стои в сянка

Как се стигна до настоящите изборни резултати? Гост по темата в „Челюсти“ по NOVA NEWS бе лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Контрера: Кабинет за наркомании притеснява столичани в центъра на София

Живущи в район „Сердика“ алармираха за сериозни проблеми със сигурността в района заради дейността на център за наркомании - частна фондация, създала...

Каракачанов: Ако искаме България да съществува като суверенна държава, ние трябва да вървим по пътя на националното единство

Благодаря на всички, които подкрепиха ВМРО – Българско национално движение на изборите 2в1 – за национален и Европейски парламент. Резултатите са такива,...

Контрера: Машинното гласуване е провал! Опорочено е!

„Голям рев за машините от ПП-ДБ. То не бяха вопли, писъци, късане на розово-лилави ризи! Тотален провал с пустите им машини -...

Красимир Каракачанов: Гласувах за младите хора – да я има България!

Гласувах за суверенитета на България, да не ни управляват от посолствата, да има разумни политици, за които българският национален интерес стои над...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir