Начало Медиите за ВМРО вижте новините за нас - 22-23 февруари 2011

вижте новините за нас – 22-23 февруари 2011

Нова телевизия: ВМРО срещу „циганията”

 


 

БТВ: ВМРО: Не ни превръщайте в гетото на Европа!

 


 

БНТ: ВМРО построиха къща пред Министерски съвет

 


 

ТВ7: ВМРО вдигнаха незаконна постройка пред МС

 


 

ТВ „СКАТ”: Протест против циганските гета

 


 

ТВ „СКАТ”: Цигански коптор на пъпа на Варна

 


 

„Дневен Труд”: ВМРО вдигна къща под прозорците на Бойко Борисов

 


 

„Дневник”: Активисти на ВМРО си направиха адресна регистрация под прозорците на Борисов и Първанов

 


 

„Дневник Морски”: ВМРО построи циганска колиба и в центъра на Варна

 


 

„Новинар”: Циганска барака под носа на Борисов и Първанов

 


 

Лайв Нюз: ВМРО издигна катун в центъра на София

 


 

Лайв Нюз: ВМРО регистрират адресно двама в барака самоделка пред Министерски съвет

 


 

Лайв Нюз: Засилено е полицейското присъствие около катуна на ВМРО

 


 

Лайв Нюз: От ВМРО ще прекарат нощта в бараката пред Министерски съвет

 


 

Лайв Нюз: ВМРО: Да се търси диалог с Мирко Цветкович е все едно да се търси такъв с Осама Бин Ладен

 


 

Дарик нюз: ВМРО си построиха къща пред Министерски съвет

 


 

Дарик нюз Варна: „Воеводи” вдигнаха ромска къща насред централния площад

 


 

Стандарт нюз: ВМРО вдигнаха ромски бараки на пъпа на Варна

 


 

Днес.бг: ВМРО си вдигна „къща“ пред Министерския съвет

 


 

Всекиден.ком: С незаконни бараки ВМРО бори циганските гета

 


 

BNews: ВМРО вдигна ромско гето

 


 

Агенция „Фокус“: Костадин Костадинов: Само циганските постройки, които са незаконни, не се събарят

 


 

Фрог нюз: ВМРО се бори с ромските постройки чрез барака пред МС

 


 

Агенция „КРОСС”: Протест на ВМРО във Варна срещу незаконните постройки в ромска махала

 


 

Агенция „БЛИЦ”: Воеводите издигат цигански катун на жълтите павета

 


 

Варна24.бг: Костадин Костадинов: Спряна е заповедта за събаряне на незаконните постройки в „Максуда“

 


 

Всекиден.ком: С протест посрещат Мирко Цветкович.Българи от Западните покрайнини и ВМРО казаха не на „тази Сърбия“ в ЕС

 


 

Нюз.бг: Горещо посрещнахме сръбския премиер

 


 

Актуално.ком: Борисов скри сръбския премиер от журналистите

 


 

Агенция „Фокус“: Костадин Костадинов: Сръбският премиер трябва да се извини за случая с честването на гибелта на Левски в Босилеград

 

 

 


 

Нова телевизия: ВМРО срещу „циганията”

21 февруари 2011

Незаконна къща беше изградена за броени минути днес пред сградата на бившия партиен дом в София.  
Активисти на ВМРО обясниха тази акция с желанието им да бъде обявен референдум за премахването на ромските постройки в столичния квартал „Орландовци“.
„Това не е насочено срещу циганите конкретно, то е насочено срещу циганията като нарицателно  явление, това е по-скоро проблем на хора, които плащат данъци и се  трудят за родината и такива, които само потребяват, само живеят от социални помощи и казват дай“, заяви представител на ВМРО.
Със сигурност, тази къща, съвсем като във филм от времето на неореализма наподобява десетки други, пръснати из краищата на големите български градове.

В същото време в столичния квартал „Христо Ботев“ от години работи успешно друг модел – строят се блокове за хора в социална нужда.
Видео

БТВ: ВМРО: Не ни превръщайте в гетото на Европа!

21 февруари 2011

Активисти на ВМРО протестираха срещу незаконните ромски гета. От партията уточниха, че протестът им не е на етническа основа, а израз на недоволство от това, че държавата не взима никакви мерки срещу незаконните строежи на ромите.

Ромите строят по целесъобразност, а не законосъобразност. Потрябва ли им помещение, в което да живеят, те просто си го построяват, без да питат може или не може.

Освен, че са грозна гледка, такива постройки са и ярък пример за беззаконие. Но такива гета има в цялата страна, казват протестиращи.
В знак на протест срещу незаконните постройки, които ромите строят из цялата страна, от ВМРО демонстративно сглобиха ромска къщичка пред Министерски съвет.

Те посочиха, че действията им не са насочени срещу циганите конкретно, а срещу циганията, като нарицателно явление.

Акцията на ВМРО се провежда под лозунга: „Не ни превръщайте в гетото на Европа!”.

Видео

БНТ: ВМРО построиха къща пред Министерски съвет

21 февруари 2011

ВМРО организира днес в централните части на Варна и София протести срещу безразборното и незаконно създаване на цигански гета, без държавата да предприеме каквото и да е и без да се спазват законите. Само за 15-ина минути тази сутрин членове на ВМРО построиха примитивна постройка от 6 квадрата в самия център на София, пред бившия партиен дом.

Ангел Джамбазки – зам.-председател на ВМРО: – Основната идея е да има равенство през законите, без да се дават привилегии въз основа на произхода на дадена група хора. След като ромите строят където си искат, то и ние построихме тази постройка в центъра на София. Смятаме да построим такива и на мястото на бившия мавзолей, ларгото на МС.

Видео

ТВ7: ВМРО вдигнаха незаконна постройка пред МС

21 февруари 2011

Незаконна постройка беше издигната пред прозорците на Министерски съвет и Президентството от активисти на ВМРО. Само за минути няколко парчета талашит, походно легло, тоалетна и всички останали удобства, станаха дом за двама младежи.

От ВМРО показаха адресната регистрация на новодомците. Те са регистрирани по Закона за устройство на територията в Районната община. Младежите обаче нямат собственост и затова издигнаха своеобразен катун в центъра на столицата. От организацията възнамеряват след разрушаването на незаконната постройка да съдят общината, с аргумента, че тя вече е издала регистрация на този адрес.

Заместник-председателят Ангел Джамбазки обясни, че идеята на днешната акция е да се покаже как се нарушава Закона за устройство на територията и всеки може да строи незаконни гета, където си пожелае.

Видео

ТВ „СКАТ”: Протест против циганските гета

21 февруари 2011

Видео

ТВ „СКАТ”: Цигански коптор на пъпа на Варна

21 февруари 2011

Видео

„Дневен Труд”: ВМРО вдигна къща под прозорците на Бойко Борисов

21 февруари 2011

“Къща” от подръчни материали вдигнаха пред Министерския съвет от ВМРО като протест срещу бездействието на властта за събаряне на незаконните ромски гета. Войводите опнаха простор, сложиха тоалетна в “стаята” и дори приканиха минаващи роми да се настанят. Постройката снощи си стоеше – не може да я бутнат без ДНСК.

Пълен текст

„Дневник”: Активисти на ВМРО си направиха адресна регистрация под прозорците на Борисов и Първанов

21 февруари 2011

Двама активисти на ВМРО вече имат адресна регистрация за несъществуваща сграда на площада между Министерския съвет, президентството и сградата на Народното събрание в София, съобщи общинският съветник от ВМРО в столицата Ангел Джамбазки.
Там с няколко парчета талашит, сателитна чиния, електромер, простор, две походни легла и два дюшека е изграден импровизиран катун, с който организацията протестира срещу несъвършенствата в Закона за устройството на територията. Като част от акцията незаконна постройка е планирана и пред сградата на община Варна. Идеята на ВМРО е така да покаже размера на незаконното и безконтролно строителство в ромските квартали в големите градове.
Ангел Джамбазки уточни, че е внесъл в Столичната община документите, необходими по Закона за устройство на територията. От ВМРО са си харесали още територията около бившия мавзолей и в непосредствена близост до МС, където също смятат да „строят“.
Джамбазки уточни, че двамата младежи, които ще живеят под кабинетите на президента и премиера, са от София, но нямат собственост и няма къде другаде да живеят. „Ще поискаме търпимост, ще поискаме и да ни узаконят“, заяви Джамбазки. Той даде пример с хиляди други, които строят където си поискат, формират катуни и гета.
Пред БНР зам.-председателят на партията Костадин Костадинов обясни:“Ще искаме властта да заяви ясно и категорично своето отношение трябва ли тези постройки да бъдат санкционирани или не. Ако санкционират утре който и да било от нас, ние веднага ще се обърнем към комисията за защита от дискриминация, защото считаме, че след като на циганите им се разрешава да строят незаконно и безконтролно навсякъде, същото право би трябвало да има всеки един от българските граждани в България.”

Пълен текст

„Дневник Морски”: ВМРО построи циганска колиба и в центъра на Варна

21 февруари 2011

Ромско гето изникна на площад „Независимост“ в центъра на Варна по инициативата на ВМРО. Акцията цели да покаже, че държавата отказва да изпълни ангажимента си с премахване на незаконното строителство.
Във всеки голям град в страната има по една или две цигански махали, които са „град в града“, изградени са против всякакви закони, но нито една от институциите не предприема мерки, обясни зам.-председателят на ВМРО Костадин Костадинов. Очакваме държавата да започне да си върши работата, допълни още той.

Пълен текст

„Новинар”: Циганска барака под носа на Борисов и Първанов

21 февруари 2011

Дъсчена барака, подобна на тези в ромските гета, изникна пред Министерския съвет в понеделник. Идеята на „строителите“ от ВМРО е да покажат, че в България всеки може да издигне постройки, където си пожелае, дори под носа на премиера Бойко Борисов и президента Георги Първанов.

Воеводите са най-ревностните противници на незаконните ромски гета и равнодушието към тях. За да постигнат автентичност, от ВМРО снабдиха своята барака на Ларгото с истинска сателитна чиния и простор с гащи. Те дори са подали в общината молба за регистрация, като дори посочили за адрес площад „Независимост“ № 3.

„Засега има само двама новодомци, но по циганските стандарти вътре могат да се напъхат и 150 души”, обясни зам.-шефът на ВМРО и общински съветник Ангел Джамбазки. По думите му основната цел на тяхната акция е да се покаже, че законът за устройство на територията не се спазва. Подобна акция се проведе и във Варна, където в центъра също бе сглобена незаконна барака.

Пълен текст

Лайв Нюз: ВМРО издигна катун в центъра на София

21 февруари 2011

ВМРО построиха катун пред Министерски съвет в знак на протест срещу липсата на управленска воля за решаването на проблема с гетата в столицата. Бараката е направена от дървени конструкции и позиционирана на жълтите павета пред сградата на Министерски съвет, разполага найлонов покрив, простор с окачено пране, касетофон, електромер, походно легло, разгъваеми столове и традиционната за гетата сателитна чиния.

Видео

Лайв Нюз: ВМРО регистрират адресно двама в барака самоделка пред Министерски съвет

21 февруари 2011

Двама човека ще бъдат регистрирани адресно на булевард „Дондуков“ 1 в бараката от цигански тип, която бе построена назидателно по инициатива на ВМРО. Новодомците имат намерения да се заселят на центъра на София, тъй като мястото било удобно, намира се в центъра на София и в близост до метрото. Ток те възнамеряват да вземат от близките административни сгради, обясниха пред LiveNews Иво и Марияна. Постройката е незаконна, идеята на войводите е да покажат, че липсва управленска воля за решаването на проблема с незаконните постройки у нас, че всеки, който пожелае, може да строи, където иска, след като властта не пречи на циганите да правят това безнаказано.Бараката, направена от подръчни материали и позиционирана на жълтите павета пред сградата на Министерски съвет, разполага с простор с окачено пране, касетофон, електромер и традиционната сателитна чиния. От ВМРО са подали документи в Столична община за узаконяване на постройката. В рамките на три месеца процедурата трябва да бъде разгледане и след изтичането на този срок войводите трябва да получат предписание за нейното отстраняване, обясни пред Livenews Николай Дренчев, организатор на ВМРО за район „Сердика“. Това, според него, не е по-незаконна постройка от всички останали. Ако обаче постройката бъде премахната преди изтичането на срока, от ВРМО ще подадат жалба до Комисията за защита от дискриминацията и до всички отговорни инстритуции на база етническа дискриминация.

Видео

Лайв Нюз: Засилено е полицейското присъствие около катуна на ВМРО

21 февруари 2011

Засилено е полицейското присъствие пред Министерски съвет около импровизирания катун, който ВМРО позиционира на жълтите павета. Над 20 полицаи са на място.

Видео

Лайв Нюз: От ВМРО ще прекарат нощта в бараката пред Министерски съвет

21 февруари 2011

От ВМРО възнамеряват да прекарат нощта в бараката, която построиха днес пред Министерски съвет, за да не бъде съборена. Студът не плаши войводите, които са твърдо решени да останат в новосформираното гето и през нощта. За по-голям комфорт бараката бе укрепена с найлони и картон.

Видео

Лайв Нюз: ВМРО: Да се търси диалог с Мирко Цветкович е все едно да се търси такъв с Осама Бин Ладен

21 февруари 2011

Видео

Дарик нюз: ВМРО си построиха къща пред Министерски съвет

21 февруари 2011

ВМРО построиха незаконна къща пред Министерския съвет в знак на протест срещу постройките в ромските гета.

Воеводите обясниха, че всякакъв опит от страна на властта да разруши тяхната къща пред Министерски съвет, без предоставяне на заповед за събаряне, ще бъде сметнат за дискриминация.

Ето какво сподели пред Дарик Ангел Джамбазки, заместник-председател на партията:

В какво се изразява вашият протест?

Строим си къща!

Пред Министерския съвет?

Ми да, тука ни харесва!

Как ще приемете всеки опит от страна на властта да я събори?

Като дискриминация, разбира се, и ще ги съдим. Това ще бъде дискриминация. Сега се опитват да ни кажат, че ще идва сръбският министър-председател, но ние не го харесваме заради насилието, което оказва на българите в западните покрайнини, и изобщо нямаме никакво намерение да се съобразяваме с него.

Срещу какво протестирате всъщност?

Протестираме срещу неравенството и срещу това, че държавата оставя циганите да правят каквото си искат, защото са цигани, а не прави необходимото да ги впише в обществото – да ги натисне с образование, да им покаже, че трудът е ценност, да ги стимулира да си намират работа, да ги мотивира да бъдат нормални български граждани, а не да се възползват от своите различия.

Пълен текст

Дарик нюз Варна: „Воеводи” вдигнаха ромска къща насред централния площад

21 февруари 2011

Активисти на ВМРО издигнаха незаконна къща от ромски тип на централния варненски площад „Независимост“, непосредствено до фонтаните. По този начин „воеводите“ протестират срещу Регионалната дирекция „Национален строителен контрол“ /РДНСК/. Според ВМРО строителната инспекция саботира всички действия на Община Варна за премахване на незаконните постройки в ромската махала Максуда.

„Във всеки голям град в страната има по една или две цигански махали, които са „град в града“, изградени са против всякакви закони, но нито една от институциите не предприемат мерки. Очакваме държавата да започне да си върши работата“, заяви Костадин Костадинов – заместник-председател на ВМРО и координатор на партията за Североизточна България.

„Проблемът е на най-високо държавно ниво. Държавата съзнателно отказва да реши този въпрос. И ако не го реши сега, след 10 години проблемът ще стане абсолютно нерешим. А циганската махала ще бъде тук, където сме в момента“, посочи местният лидер на ВМРО.

Пълен текст

Стандарт нюз: ВМРО вдигнаха ромски бараки на пъпа на Варна

21 февруари 2011

Активисти на ВМРО изпълниха заканата си да построят ромско гето на централния площад “Независимост” във Варна. Пред смаяните погледи на варненци и гости на града, за по-малко от час и половина на площад „Независимост” точно до шадраваните с подръчни средства, от стари палети, кашони, найлони, тел и гвоздеи, младежите вдигнаха символична ромска съборетина и дори простряха дрипи пред нея.

Пълен текст

Днес.бг: ВМРО си вдигна „къща“ пред Министерския съвет

21 февруари 2011

ВМРО издигна постройка от „цигански тип“ в центъра на София. Талашитената колиба беше разположена точно срещу сградата на Министерския съвет в столицата.

„Има едно решение за Баталова воденица, което, както знаете, е едно доста тежко и проблемно гето. Има решение на Европейски съд по правата на човека да не се спазват решенията на българския съд, който е казал да се махне това гето, докато не се намери на тези хора къде да живеят. И ние така ще искаме, докато не ни намерят къде да живеем, това ще си стои тук“, обясни зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки.

Пълен текст

Всекиден.ком: С незаконни бараки ВМРО бори циганските гета

21 февруари 2011

Активисти на ВМРО разпънаха дъсчена съборетина под прозорците на властта в знак на протест срещу безхаберното отношение към незаконните цигански постройки в цялата страна. За 15-ина минути между сградите на Министерски съвет и президентството в площадката пред бившия Партиен дом, днес ползван от Народното събрание, бе издигната барака от няколко дъски, но със сателитна чиния и неработещ електромер. Вътре пък бе разпънато походно легло, простор с накачени по него дрехи, касетофон и телевизор за ободряване на духа.

Десетина полицаи с интерес наблюдаваха събитието, но не реагираха, въпреки че от ВМРО уточниха, че нямат разрешение за издигане на незаконната постройка. Между войводите, зяпачите и униформените служители на реда се разхождаше и представител на жандармерията. На въпрос защо е там в минусовите температури, избра да вдигне рамене и да отрони: “На разходка, времето е подходящо”.

За да покажат колко абсурдна е ситуацията, войводите правят опити и за регистрация. Двама млади членове на партията – Ивайло и Мариана, са подали в Столична община молба да бъдат регистрирани на точно този адрес – пл. “Независимост” № 3. “Ами и ние нямаме къде да живеем. Имаме си документите, смятам, че всичко трябва да е наред. Идеята е да покажем, че и ние също можем да се настаним, където поискаме”, обясни 27-годишната Мариана.

Основната идея на протеста е да се покаже, че Законът за устройство на територията не се спазва, как има хора, които си строят, където си поискат, формират по този начин катуни, те се превръщат в гета и държавата избирателно не спазва закона. “Основната ни идея е, че трябва да има равенство пред законите и никой няма основание да иска привилегия на основание на своя произход. И след като е възможно в София и в цялата държава всеки да си строи, където си иска, защото има претенции, тогава и ние смятаме, че не трябва да има никаква разлика между нас и циганите”, заяви Джамбазки. Той намекна, че в столицата има и други интересни места за „населяване“ – например подлеза между Министерски съвет и президентството или пък на мястото на бившия мавзолей.

Според Николай Дренчев от ВМРО-София експериментът в центъра на столицата показва истинският проблем – “между хора, които плащат данъци, които се трудят за родината си и такива, които само потребяват, живеят от социални помощи и казват дай, дай, дай”.

Подобна акция тече и във Варна.

Войводите са категорични, че на фона на катастрофалните демографски тенденции и отпадането на циганската общност от образованието, пазара на труда и обществото въобще, е основен проблем за България и вече може да се говори за “Цигански въпрос”. От ВМРО предлагат 5 мерки за справяне “на първо време”. Сред тях е въвеждане на трудова повинност като начин за получаване на квалификация и труд при липса на други възможности, създаване на доброволни отряди за защита на населението в рамките на гражданска гвардия и обвързване на всякакви форми на социални плащания за деца с образованието, което получават, и средата, в която живеят, като начин да се ограничи безотговорната раждаемост.

Пълен текст

BNews: ВМРО вдигна ромско гето

21 февруари 2011

Циганска къща построи ВМРО днес във Варна.

Постройката може да се кандидатира за най-скъпата ромска къща в морския град. Тя се намира на пъпа на града, където квадратния метър е над 1000 евро – на площад „Независимост“, има и огромен „басейн“, тъй като е в непосредствена близост до шадраваните пред сградата на Драматичния театър.

Но като повечето цигански къщи и тя е построено от всевъзможни боклуци, няма санитарен възел, ток и течаща вода.

Вдигането на бараката е протест срещу беззаконието у нас и най-вече срещу незаконното строителство в ромските махали

обясниха воеводите.

Първата копка на къщата бе дадена в 11,30 часа. Самата барака бе завършена час по-късно. Чрез тази си инициатива показваме, че институциите бездействат, не решават належащи, болни за обществото проблеми, допълниха още хората на Каракачанов в морския град. Акцията бе ръководена лично от зам.-председателя на партията Костадин Костадинов.

Според воеводите всяко противодействие на властта срещу акцията ще е дискриминация.

Становището на ВМРО е, че всеки, който пожелае, може да строи, където иска – след като властта не пречи на циганите да правят това безнаказано.

Пълен текст

Агенция „Фокус“: Костадин Костадинов: Само циганските постройки, които са незаконни, не се събарят

21 февруари 2011

София. В момента има една колонизация на населението от страна на ромите. Те ни колонизират – избират си едно място, на което се заселват, и никой не ги спира. Това каза пред Агенция „Фокус” зам.-председателят на ВМРО – Костадин Костадинов във връзка с протеста, който ВМРО организира днес в централните части на Варна и София. По думите на Костадинов – днес ВМРО ще се опитат да построят къща в централния площад във Варна, както и в София – пред сградата на Министерския – това, което циганите правят във всеки един град на България. Избрали сме Варна и София, защото това са двата най-големи града в България и съответно с най-големи цигански квартали, но проблемът е един и същ навсякъде, каза Костадинов.
Министър Томислав Дончев каза, че на ромите, които ще има бъдат съборени къщите, щели да им предоставят безплатно земя и материали. От ВМРО задаваме въпроса – ние втора категория хора ли сме, че за нас да важат законите, а за циганите – не. Мислим да си търсим правата и в Европейския съд по правата на човека”, каза Костадинов.
„Ако аз нямам къде да живея, живея под наем и си плащам всички данъци, осигуровки, образовам си децата и т.н., ако аз поискам да ми дадат безплатно земя и материали за къща – дали ще получа”, попита Костадинов. По думите му днешната проява ще бъде една провокация към държавната власт, поради двойния стандарт. „Ако получим някаква санкция от страна на МВР – аз ще взема това, което ще ни направят като акт, и още утре ще отида в Комисията за защита от дискриминацията и ще искам България да ми плати щети и вреди заради това, че санкционира мен за нещо, за което циганите не се санкционират”, допълни Костадинов.
По думите му българите са дискриминирани в собствената си държава.

Пълен текст

Фрог нюз: ВМРО се бори с ромските постройки чрез барака пред МС

21 февруари 2011

Дъсчена съборетина под прозорците на властта в знак на протест срещу безхаберното отношение към незаконните цигански постройки в цялата страна разпънаха активисти на ВМРО.

За 15-ина минути между сградите на Министерски съвет и президентството в площадката пред бившия Партиен дом, днес ползван от Народното събрание, бе издигната барака от няколко дъски, но със сателитна чиния и неработещ електромер.

Пълен текст

Агенция „КРОСС”: Протест на ВМРО във Варна срещу незаконните постройки в ромска махала

21 февруари 2011

Всеки варненец, стига да е достатъчно предприемчив и нагъл, може да вдигне незаконна постройка. Пък било то и централния площад. При това охраняван от полицаи. Този сценарий, разбира се, е прекалено театрален, за да е истина. Факт е обаче, че днес активисти на ВМРО „построиха“ ромски коптор до шадраваните пред Операта, съобщава електронното издание varnautre.bg. Незаконната „къща от цигански тип“ е протест срещу Регионалната дирекция „Национален строителен контрол“ /РДНСК/. Според ВМРО строителната инспекция саботира всички действия на Община Варна за премахване на незаконните постройки в ромската махала Максуда.

Пълен текст

Агенция „БЛИЦ”: Воеводите издигат цигански катун на жълтите павета

21 февруари 2011

ВМРО ще посре?

Последни Новини

Контрера: Три ключови въпроса вълнуват българите  – сигурност, образование и здравеопазване

Карлос Контрера - член на СОС, ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 20.04.2024 г.   Пренасянето на...

Априлското въстание е българската Голгота

На 20 април 1876 г. в Копривщица избухва славното Априлско въстание. Трескаво подготвено под ръководството на апостолите от Гюргевския комитет, то е...

Евродепутатът Джамбазки на среща със студенти в Благоевград: Защитата на българския национален интерес е наша отговорност!

Българският представител в Европейския парламент и председател на българската делегация в ЕКР Ангел Джамбазки проведе среща дискусия със студентите от Югозападния университет...

Каракачанов във Варна: ВМРО иска да привлече българите, които не участват в политическия живот

Политическият модел на посушковците трябва да бъде разбит ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите, като ще представи своите...

ВМРО – Русе номинира Траян Тотев за водач на листата за парламентарните избори

На съвместно заседание между Общинското и Областното ръководство на ВМРО - Русе бяха обсъдени имената на кандидатите за народни представители в 19...

Джамбазки: Мораториум върху търговията с въглеродните емисии ще спре безумната „Зелена сделка“

Има просто решение за спиране на европейската „Зелена сделка“ и това е приемането на мораториум върху търговията с въглеродни емисии.

Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията

Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани? Тази остра позиция във връзка с горещите...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir