Начало Медиите за ВМРО ВИЖТЕ НОВИНИТЕ ЗА НАС - 25 ноември 2010

ВИЖТЕ НОВИНИТЕ ЗА НАС – 25 ноември 2010

ЗАГЛАВИЯ

ТВ „СКАТ”: Декларация на ВМРО – Бургас

Актуално.ком: ВМРО: Весела Чернева да си ходи!

Нюз.бг: Втвърдяваме се към Македония

Агенция „Фокус“: Спас Ташев: Местните хора в щипско Ново село много добре знаеха, че гробът на Христо Чернопеев е в двора на църквата

Агенция „Фокус“: ВМРО иска оставката на Весела Чернева

Агенция „БЛИЦ”: ВМРО: Весела Чернева да си ходи

Агенция „Пресклуб”: ВМРО поиска незабавна оставка на Весела Чернева

Агенция „Фокус“: ВМРО ще отбележи 91-вата годишнина от подписването на Ньойския диктат

Дарик нюз Враца: Отбелязват годишнината от Ньойския договор с дарение

Дарик нюз Добрич: ВМРО организира факелно шествие

Стандарт Нюз: Воеводите в Добрич с факелно шествие

Стандарт Нюз: ВМРО раздава на ученици 500 карти за Ньойския договор

„Бряг” (Русе): ВМРО раздава 500 карти за Ньойския договор

Дарик нюз Стара Загора: Кръгла маса за Ракитница предлагат от ВМРО

БНР, Радио „Стара Загора”: ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА ДЕПОТО КРАЙ РАКИТНИЦА

Дарик нюз Бургас: ВМРО Бургас припомня Ньойския позор

Дарик нюз Русе: ВМРО организира факелна стража

Бургас нюз: Бургаските воеводи скочиха срещу изказване на сръбски депутат

„Утро” (Русе): ВМРО раздава 500 карти за Ньойския договор

„Твоят ден” (Пловдив, Пазарджик, Смолян): Войводи сърдити на кмета Грудев 

„Твоят ден” (Стара Загора, Хасково, Кърджали): 14 от Общинския съвет спояха дело „Ракитница” 


ТВ „СКАТ”: Декларация на ВМРО – Бургас

25 ноември 2010
ВМРО – Бургас изпрати протестна декларация до Народната скупщина в Сърбия  по повод изказване на депутат от Сръбската радикална партия, насаждащо омраза към българското малцинство в Босилеград.
Видеоматериал

Актуално.ком: ВМРО: Весела Чернева да си ходи!

25 ноември 2010
Безпрецедентно обидно и непрофесионално поведение спрямо журналисти показа вчера говорителката на Министерството на външните работи Весела Чернева.
Карайки се на репортери, Чернева обясни, че нямало оскверняване на гробовете на български офицери в Щип. Според Чернева, човек от нашето посолството в Р Македония е отишъл на място и е установил, че няма оскверняване на гробове. Нямало и видими данни кой къде е бил погребан, в кой гроб.
От ВМРО поискаха отстраняването на говорителката в декларация:
Интересно как точно няма оскверняване, след като гробовете са разкопани, а тленните останки на погребаните там български офицери са извадени! Този срамен за българската държава и така наречената ни дипломация факт е признат и от работниците в двора на църквата, и от щипския владика Иларион.
Пълен текст

Нюз.бг: Втвърдяваме се към Македония

25 ноември 2010
Българската подкрепа за присъединяването на Македония към Европейския съюз не може да бъде за сметка на обидните квалификации към страната ни.
Това мнение изрази външният министър Николай Младенов, цитиран от БНР, по време на публична дискусия по повод годишната Стратегия за разширяването и докладите на ЕК за напредъка на страните-кандидатки и потенциалните страни-кандидатки за членство в Съюза.
Междувременно от ВМРО поискаха оставката на говорителя на Външно министерство Весела Чернева, заради реакцията й по темата, свързана с гробовете на български офицери в Щип.
Според Чернева, човек от нашето посолството в Македония е отишъл на място и е установил, че няма оскверняване на гробове. Нямало и видими данни кой къде е бил погребан, в кой гроб.
Интересно, питат от ВМРО, как точно няма оскверняване, след като гробовете са разкопани, а тленните останки на погребаните там български офицери са извадени.
Този срамен за българската държава и така наречената ни дипломация факт е признат и от работниците в двора на църквата, и от щипския владика Иларион, добавят войводите.
По думите им е смешно външното ни министерство да се позовава на всевъзможни информации, но да не се сеща или да не желае да потърси имената на загиналите ни офицери в Държавния военен архив.
А вчера и министър Димитров, и професор Бакалов, обясниха кой и кога е погребан в двора на щипската църква „Успение Богородично“, добавят от ВМРО.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: Спас Ташев: Местните хора в щипско Ново село много добре знаеха, че гробът на Христо Чернопеев е в двора на църквата

25 ноември 2010
София. Местните хора в Ново село, Щипско, много добре знаеха, че в двора на църквата е гробът на войводата Христо Чернопеев и често палеха свещи на него. Това каза пред Агенция “Фокус” Спас Ташев, съветник в Политическия кабинет на министъра без портфейл Божидар Димитров. В продължение на три години и половина Спас Ташев беше директор на Културния център на България в Скопие и е посещавал неколкократно щипската църква, в която бяха разкопани гробовете на български офицери, загинали през Първата световна война.
„Всяка година съм посещавал и град Щип, и Ново село. Виждал съм гробовете в двора на църквата в Ново село, а също така съм ходил и на гробищата в Ново село. В разговорите с местните хора винаги съм поставял въпроса – дали знаят кой е погребан в Ново село. И местните хора много добре знаеха, че един от четирите запазени гроба е на войводата Христо Чернопеев. На неговия гроб редовно са палени свещи и това се познаваше по самите опушени камъни. Дъщерята на Христо Чернопеев до средата на `50-те години редовно са ходили на посещение на гроба на своя баща”, каза Спас Ташев.
Спас Ташев разказа, че тази година на 31 август е бил поканен да присъства на панихида в двора на същата черква, посветена на Тодор Александров. „Панихидата беше организирана от ВМРО – Народна партия. Тогава по инициатива на общинските съветници на ВМРО – Народна партия се заговори за възстановяване на гроба на Христо Чернопеев. Местната общинска администрация много добре знаят чий е този гроб. Лично за мен са необясними тези твърдения от македонска страна, че това са четири неизвестни гроба”, каза Спас Ташев.
На въпрос – за това, че местният свещеник не е знаел кои са погребаните в двора на църквата, Спас Ташев коментира: „За местния свещеник мога да кажа следното: няколко пъти, когато съм бил да разглеждам гробовете, явно съм бил забелязан от него, и веднъж той извика македонската полиция, която да ме разпитва – защо съм ходил на посещение на тези гробове. Така че в случая е ясно, че македонският поп просто обслужва интересите на полицията, той е далеч от божиите дела и обслужва чисто политически интереси”, каза Спас Ташев.
На въпрос – как изглеждаха гробовете към август 2010 г., той обясни, че не са имали надгробни плочи, но всички гробове са били оградени с камъни. „На някои имаше позавехнали цветя. Специално на гроба на Христо Чернопеев, който беше вторият от тази поредица от четири гроба, имаше много следи от запалени свещи. Т.е. – там хората редовно ходят и отдават почитта си към този велик борец за свободата на Македония”, каза Спас Ташев.
На въпрос за позицията на българското Външно министерство, че няма доказателства, че са разкопани гробовете на български офицери, загинали през Първата световна война, Спас Ташев коментира: „В България все още не знаят доста неща за Христо Чернопеев. Писа се, че е войвода, но той е и член на Централния комитет на ВМРО, и е български народен представител, избран през 1914 година от Струмишкия регион в българското Народно събрание. Така че мисля, че и нашите политици и депутати са в дълг към един свой колега, чийто гроб беше без паметна плоча. Но това е част от по-големия проблем за безпаметността на нашето общество”.
Според Спас Ташев – в Македония хората много добре знаеха чии кости са там. „Тъй като този гроб явно е станал обект на поклонение както на гости от България, така и на хора от Македония, явно това е станало причина да се предприемат действия за разкопаването и премахването на тези гробове. Освен това – в гробищата на щипско Ново село са погребани и братът на Иван Михайлов – Христо Михайлов, и бащата на Иван Михайлов – Мише Михайлов. Доскоро имаха паметна плоча, но при последното ми ходене се видя, че тази паметна плоча беше счупена. Така че вандалските актове продължават”, коментира той.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: ВМРО иска оставката на Весела Чернева

25 ноември 2010
София. ВМРО иска оставката на говорителя на Министерство на външните работи Весела Чернева, заради скандалите с журналисти по отношение на информацията за разкопаните военни гробища в Ново село, Щипско.
Днес ВМРО отново ще изпрати списък и снимки от осквернените гробове в църквата в Ново село, Щипско, това се казва в съобщение на партията. Отново настояваме министър Младенов да изиска обяснение от посланика на Република Македония и да заяви позиция на българската държава за незабавно възстановяване на гробовете на българските офицери.
От ВМРО заявиха още: Смешно е, че външното ни министерство се позовава на всевъзможни информации, но не се сеща или не желае да потърси имената на загиналите ни офицери в Държавния военен архив. А вчера и министър Димитров, и професор Бакалов, обясниха кой и кога е погребан в двора на щипската църква „Успение Богородично”.
Пълен текст

Агенция „БЛИЦ”: ВМРО: Весела Чернева да си ходи

25 ноември 2010
От ВМРО поискаха оставката на говорителката на Министерството на външните работи Весела Чернева. Според воеводите тя е показала обидно и непрофесионално поведение спрямо журналисти. Карайки се на репортери, Чернева обясни, че нямало оскверняване на гробовете на български офицери в Щип. Според Чернева, човек от нашето посолството в Македония е отишъл на място и е установил, че няма оскверняване на гробове. Нямало и видими данни кой къде е бил погребан, в кой гроб.
Пълен текст

Агенция „Пресклуб”: ВМРО поиска незабавна оставка на Весела Чернева

25 ноември 2010
Безпрецедентно обидно и непрофесионално поведение спрямо журналисти показа вчера говорителката на Министерството на външните работи Весела Чернева. Карайки се на репортери, Чернева обясни, че нямало оскверняване на гробовете на български офицери в Щип. Това пише в позиция на ВМРО, разпространена днес.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: ВМРО ще отбележи 91-вата годишнина от подписването на Ньойския диктат

25 ноември 2010
София. ВМРО ще отбележи 91-вата годишнина от подписването на Ньойския диктат, съобщиха от партията. На 27 ноември се навършват 91 години от наложения на България позорен Ньойски договор. С него за Родината ни завършва Първата световна война. Ньойският диктат е символ на несправедливостта, арогантността и недалновидността на държавите победителки, откъснали изконни български земи от снагата на Отечеството.
За отбелязване на годишнината ВМРО започва няколкодневна акция, по време на която ще бъдат подарени 20 хиляди карти на учениците от 12 клас в по-големите градове на страната.
Картите са специално изработени във връзка с годишнината от Ньойския договор и показват разпокъсването на българските земи. Учениците ще имат възможност да се запознаят с подробности от събитията в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Картата предоставя и най-важната информация, свързана с историческите събития на границата между двете столетия.
Акцията ще се проведе в София, Велико Търново, Враца, Добрич, Стара Загора, Плевен, Варна, Пловдив, Благоевград, Казанлък и др.
В София младежката организация на ВМРО организира традиционно факелно шествие под надслов „Западните покрайнини – обратно в България”. То ще се проведе на 27 ноември 2010 г. (събота) от 18.00 часа със сборен пункт – паметника „1300 години България ” (площада пред НДК).
В Пловдив ВМРО организира почетна стража на 26 ноември 2010 г. (петък) от 17.30 до 20.30 ч. пред паметник „Съединение”. Докато трае стражата, младежи от ВМРО ще раздават на пловдивчани нарочно отпечатани информационни брошури за Ньойския договор.
В Бургас представители на ВМРО ще подаряват географски карти, указващи териториите, откъснати от Българското етническо землище, както и календари и календарчета за 2011 г. на 27 ноември (неделя) от 11.00 ч. пред книжарница „Хеликон“. От 12.00 ч. ще бъдат поднесени цветя на войнишкият паметник пред Дома на армията в памет на загиналите в Първата световна война бургазлии.
С факелна стража под надслов „Престъплението от Ньой не е забравено!” ВМРО в Русе ще почете годишнината от подписването на Ньойския договор. Началото е в 17.00 ч. в петък, 26 ноември 2010 г., пред паметника, посветен на Сръбско-българската война в градинката на площад „Батенберг”. За първи път тази година датата няма да бъде чествана само като ден в памет на всички българи, останали извън пределите на страната, а и като Ден на българската бойна слава.
В Добрич ВМРО ще отбележи годишнината с факелно ществие, което ще се проведе на 26 ноември 2010 (петък), сборен пункт: храм Свети Георги, начало 17.00 ч. Тази година факелното шествие ще премине под мотото „Референдум сега! Турция не е в Европа“.
Във Велико Търново ВМРО организира почетна стража на паметника на Майка България от 17.00 ч. на 26 ноември 2010 (петък).
На 26 ноември 2010 (петък) от 17.30 ч. във Враца от площад „Христо Ботев” ще потегли факелно шествие, което ще премине по улиците на града и ще завърши пред паметника на загиналите във войните – на ДНА. Шествието е поредният протест срещу закриването на поделение 52 380 във Враца. Целта на организаторите от ВМРО е да припомнят славните победи на българската армия и днешното й унизително положение.
Пълен текст

Дарик нюз Враца: Отбелязват годишнината от Ньойския договор с дарение

25 ноември 2010
Карти, които показват разпокъсаността на България след Ньойския договор, ще получат днес ученици от 12 клас на врачанските училища. Картите са дарение от ВМРО и са специално изработени по повод 91-та годишнина от подписването на договора, която се отбелязва днес. Подаръкът цели учениците да се запознаят с подробности от събитията в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Картите предоставя и най-важната информация, свързана с историческите събития на границата между двете столетия.
Пълен текст

Дарик нюз Добрич: ВМРО организира факелно шествие

25 ноември 2010
За десета поредна година ВМРО – Добрич ще проведе факелно шествие по повод годишнината от подписването на Ньойския договор. С този диктат преди 91 години срещу страната ни е извършена престъпна несправедливост – Великите сили – победителки в Първата световна война откъсват от снагата на Отечеството изконни български земи – Южна Добруджа, Беломорска Тракия, Струмишко, Западните покрайнини.
Пълен текст

Стандарт Нюз: Воеводите в Добрич с факелно шествие

25 ноември 2010
ВМРО- Добрич, организира утре вечер факелно шествие по повод годишнината от Ньойския договор. Това съобщиха от партийната централа.
Оттам допълват, че по традиция обвързват годишнината с актуален проблем от дневния ред на българското общество. Тази година надсловът на факелното шествие е “Референдум сега! Турция не е в Европа”.
Воеводите заявяват, че преди седмица е станало ясно, че подписката на ВМРО е действителна и са събрани над 200 000 подписа. „Нека се съберем и да покажем на управляващите и на останалите български депутати, че волята  на 330 000 българи не може да бъде подминавана с лека ръка“ – призовават от ВМРО.
Пълен текст

Стандарт Нюз: ВМРО раздава на ученици 500 карти за Ньойския договор

25 ноември 2010
500 исторически карти на България с границите на страната ни преди и след подписването на Ньойския договор ще раздаде ВМРО-Русе в различни училища в дунавския град. Учениците ще имат възможност да се запознаят с подробности от събитията в края на 19-ти и началото на 20-ти век.
Освен територии, в няколко карета на картата е представена подробно и най-важната информация, свързана с историческия театър на границата между двете столетия. Инициативата на ВМРО е посветена на годишнината от подписването на Ньойския договор на 27 ноември 1919 г.
Пълен текст

„Бряг” (Русе): ВМРО раздава 500 карти за Ньойския договор

25 ноември 2010
 500 исторически карти на България с границите на Родината преди и след подписването на Ньойския договор ще раздаде ВМРО – Русе в различни училища в Русе.
Пълен текст

Дарик нюз Стара Загора: Кръгла маса за Ракитница предлагат от ВМРО

25 ноември 2010
От ВМРО Стара Загора предлагат да се проведе кръгла маса по въпроса за изграждането на Регионалното съоръжение за третиране на битови отпадъци край с. Ракитница.
„Нашата алтернатива след днешния провал на сесията е да съберем на едно място старозагорските народни представители от всички политически сили, кметовете и председателите на Общинските съвети на общините от областта. На форума е необходимо да се чуят всички мнения по този изключително важен въпрос.
Предлагаме кръглата маса да се проведе в понеделник, 29 ноември и затова още този следобед ще проведем политически консултации“, коментира зам.-председателят на Общинския съвет Кристиан Петков.
Срещата да бъде открита за граждани, предлагат още местните воеводи.
Пълен текст

БНР, Радио „Стара Загора”: ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА ДЕПОТО КРАЙ РАКИТНИЦА

25 ноември 2010
След бурни дебати и две прекъсвания, заседанието на Общинския съвет в Стара Загора бе прекратено още на първата точка от дневния ред. Съветниците трябваше да гласуват предложението за промяна предназначението на 100 дка земя край с. Ракитница, необходими за изграждането на регионално депо. След три прегласувания то не събра необходимите 34 гласа. Против предложението се обявиха съветници от левицата и от партия „Нова сила“.
депо“.
След скандала на днешната сесия, на извънреден брифинг общинските съветници от ВМРО предложиха в понеделник да бъде направена открита среща, на която да присъстват всички народни представители, кметове на общини и председатели на общински съвети от Старозагорския регион. „Целта е да се стигне до общо решение на казуса – депо Ракитница“, каза Кристиян Петков – общински съветник от ВМРО.
Пълен текст

Дарик нюз Бургас: ВМРО Бургас припомня Ньойския позор

25 ноември 2010
Активисти на ВМРО Бургас ще подаряват в неделя, в центъра на града, географски карти, указващи териториите, откъснати от Българското етническо землище след позорния за България Ньойски договор, според който от нашата страна са отстранени големи територии.
Тяхната акция е по повод 91- вата годишнина от пакта, узаконил края на Първата световна война. В 12 часа от местната организация на войводите ще поднесат цветя на Войнишкия паметник пред Дома на армията в Бургас, с което ще почетат загиналите в тази война бургазлии.
„На 27 ноември се навършват 91 години от наложения на България позорен Ньойски договор, диктат – символ на несправедливостта, арогантността и недалновидността на държавите победителки, откъснали изконни български земи от снагата на Отечеството”, твърдят от ВМРО-Бургас.
Пълен текст

Дарик нюз Русе: ВМРО организира факелна стража

25 ноември 2010
С факелна стража ВМРО-Русе ще отбележи 91-та годишнината от подписването на Ньойския договор. Началото е в 17 часа пред паметника на Българо-сръбската война в градинката на площад „Батенберг”.
За първи път тази година 27 ноември няма да бъде честван само като ден в памет на всички българи, останали извън пределите на страната, а и като Ден на българската бойна слава.
Пълен текст

Бургас нюз: Бургаските воеводи скочиха срещу изказване на сръбски депутат

25 ноември 2010
Областният комитет на ВМРО-БНД-Бургас изпраща Протестна декларация до сръбската Скупщина, относно скандалното изказване на сръбски депутат в навечерието на годишнината от Ньойския договор, насочено срещу българите от Западните покрайнини.
В събота, 27-ми ноември, се навършват точно 91 години от подписването на  този толкова трагичен за България договор. Тази черна дата ВМРО-Бургас ще отбележи с раздаване на географски карти, указващи териториите, откъснати от Българското етническо землище, както и календари и календарчета на ВМРО за 2011 г. от 11.00 ч. пред книжарница “Хеликон”. Ще пъдат пондесени и цветя за загиналите в Първата световна война бургазлии на войнишкия паметник пред Дома на армията  от 12.00 ч.  
Пълен текст

„Утро” (Русе): ВМРО раздава 500 карти за Ньойския договор

26 ноември 2010
500 исторически карти на България с фаниците на страната преди и след Ньойския договор ще раздаде ВМРО в училища в Русе. Учениците ще имат възможност да се запознаят с подробности от събитията в края на 19-ти и началото на 20 век Освен територии, в няколко карета на картата е представена и най-важната информация, свързана с историческия театър на границата между двете столетия.
Инициативата на ВМРО е посветена на годишнината на Ньойския договор, подписан на 27 ноември 1919 г.

„Твоят ден” (Пловдив, Пазарджик, Смолян): Войводи сърдити на кмета Грудев 

 26 ноември 2010
Съветници от левицата и ВМРО-БНД се нацупиха на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев на сесията миналия ден и напуснаха заседанието. Малко след това към тях се присъединиха и колегите им от НДСВ.
Повод за сръднята станаха две питания до кмета, на които той отказа да отговори. Те са Внесени от съветника Атанас Русинов от ВМРО-БНД.
В единия от Въпросите той се интересува колко средства са инвестирани в ремонта на стадиона. А повод за това са протести от футболен клуб
„Асеновец“, че строителните работи са правени незаконно. Второто питане е за ремонта на пътя Асеновград – манастира „Св. Петка“.
Д-р Христо Грудев отказал да отговори официално на сесията, защото е възложил проверки, които не са приключили още.
Напуснахме, когато председателят на Общинския съвет защити кмета, че не е длъжен да отговаря веднага, каза Манол Генов от БСП.

„Твоят ден” (Стара Загора, Хасково, Кърджали): 14 от Общинския съвет спояха дело „Ракитница” 

 26 ноември 2010
Максим ДОБРЕВ
Важно етапно решение от подготовката за изграждането на Регионалното депо край с.Ракитница не мина вчера при гласуване В Общинския съвет.
Трябваше да бъде променен видът на собствеността на 100 дка земя – от общинска публична в общинска частна, за да може след това да се продължи с изготвянето на подробен устройствен план на съоръжението. Това обаче не стана. В присъствието на 43 от общо 51 общински съветници 14 от тях не дадоха съгласието си работата да продължи. 8 души гласуваха „против“, а 6-ма – „въздържал се“. Положителен вот дадоха 29 техни колеги, но нужните 34 гласа не можаха да бъдат събрани.Против продължаването на работата по депо „Ракитница“ се обявиха трима от БСП и коалиция, начело с общинския лидер и водач на групата съветници от левицата Бойчо Биволарски, както и петима от групата на „Нова сила“. Въздържаха се четирима от БСП и коалиция, плюс двамата общински съветници от ОБН „Целокупна България“ -Дамян Георгиев и Светлана Георгиева.Веднага след вота стана ясно, че ще бъде свикан нов Председателски съвет за насрочването на извънредна общинска сесия в началото на месец декември.Евентуалното окончателно спиране на работата по Регионалното депо ще доведе до забрана Стара Загора да ползва, както досега, нерегламентираното сметище на Мандра баир. ТоВа ще стане от 1 януари. Двете най-близки до Стара Загора депа, сертифици-рани според изискванията на ЕС, са край хасковското с. ГарВаново и пловдивското с.Шишманци. И двете обаче са с изчерпан капацитет и не могат да поемат нито тон от старозагорския боклук.Това означава, че ако 8 малкото оставащи за реакция дни през декември общинският съвет не „пусне“ депото, Стара Загора ще потъне в боклуци и ще се стигне до тежка екологична криза. Аналогични проблеми ще връхлетят и другите общини в региона. От ВМРО Вчера предложиха кръгла маса с широко участие да обсъди проблема в понеделник.

Последни Новини

Контрера: Три ключови въпроса вълнуват българите  – сигурност, образование и здравеопазване

Карлос Контрера - член на СОС, ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 20.04.2024 г.   Пренасянето на...

Априлското въстание е българската Голгота

На 20 април 1876 г. в Копривщица избухва славното Априлско въстание. Трескаво подготвено под ръководството на апостолите от Гюргевския комитет, то е...

Евродепутатът Джамбазки на среща със студенти в Благоевград: Защитата на българския национален интерес е наша отговорност!

Българският представител в Европейския парламент и председател на българската делегация в ЕКР Ангел Джамбазки проведе среща дискусия със студентите от Югозападния университет...

Каракачанов във Варна: ВМРО иска да привлече българите, които не участват в политическия живот

Политическият модел на посушковците трябва да бъде разбит ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите, като ще представи своите...

ВМРО – Русе номинира Траян Тотев за водач на листата за парламентарните избори

На съвместно заседание между Общинското и Областното ръководство на ВМРО - Русе бяха обсъдени имената на кандидатите за народни представители в 19...

Джамбазки: Мораториум върху търговията с въглеродните емисии ще спре безумната „Зелена сделка“

Има просто решение за спиране на европейската „Зелена сделка“ и това е приемането на мораториум върху търговията с въглеродни емисии.

Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията

Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани? Тази остра позиция във връзка с горещите...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir