Начало Медиите за ВМРО вижте новините за нас - 8-9 декември 2010

вижте новините за нас – 8-9 декември 2010

Всеки ден: СОС ще решава за автобус от Студентски град до гарата

Агенция „Фокус“: Автобус от Студентския град до гарата предлага ВМРО

„Утро“ (Русе): Красимир Каракачанов стигна до финала на шоуто „Байнандо“

Актуално.ком: ВМРО призова Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми

Всекиден.ком: ВМРО бори незаконна свинеферма

Агенция „Фокус“: ВМРО изпрати сигнал до Мирослав Найденов за незаконна свинеферма

Агенция „КРОСС”: ВМРО: Министър Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми

ИА „Пресклуб”: Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми – ВМРО

„Земя”: ВМРО: Министър Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми


Всеки ден: СОС ще решава за автобус от Студентски град до гарата

Заради маршрутките години наред няма подобна линия, смята Ангел Джамбазки

8 декември 2010

Автобусна линия да свързва столичния Студентски град с централната гара и автогара – такова предложение внася днес в Столичния общински съвет общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки.

Години наред въвеждането на подобна линия се спъва заради интересите на онези, които поддържат маршрутните линии в София, смята Ангел Джамбазки. Сегашната транспортна връзка между Студентски град до гарата и автогарата е изключително неудобна, напомня общинският съветник, който е и председател на Постоянната комисия по вътрешен ред и сигурност в СОС.

Такава автобусна линия е изключително необходима, защото ще обслужва над 30 000 студенти, живущи в Студентски град. Сега те са принудени, често с обемист багаж, да сменят превозни средства по спирките в центъра на града или да се възползват от услугите на често недобросъвестни шофьори на таксита в района на централната гара.

Особено затруднено е придвижването в периодите в началото и края на учебните семестри, както и около големи национални празници, когато голяма част от тези близо 30 хиляди души пътуват по направлението Студентски град -Централна гара.

Пълен текст

Агенция „Фокус“: Автобус от Студентския град до гарата предлага ВМРО

8 декември 2010
Автобусна линия да свързва столичния Студентски град с централната гара и автогара. Такова предложение внася днес в Столичния общински съвет общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки, съобщиха от партията. Години наред въвеждането на подобна линия се спъва заради интересите на онези, които поддържат маршрутните линии в София, смята Ангел Джамбазки. Сегашната транспортна връзка между Студентския град до гарата и автогарата е изключително неудобна, напомня общинският съветник, който е и председател на Постоянната комисия по вътрешен ред и сигурност в СОС. Такава автобусна линия е изключително необходима, защото ще обслужва над 30 000 студенти, живущи във Студентския град. Сега те са принудени, често с обемист багаж, да сменят превозни средства по спирките в центъра на града или да се възползват от услугите на често недобросъвестни шофьори на таксита в района на централната гара. Особено затруднено е придвижването в периодите в началото и края на учебните семестри, както и около големи национални празници, когато голяма част от тези близо 30 хиляди души пътуват по направлението Студентски град -Централна гара.
Пълен текст

„Утро“ (Русе): Красимир Каракачанов стигна до финала на шоуто „Байнандо“

9 декември 2010
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и пловдивската му партньорка Рада стигнаха до финала на благотворителното шоу „Байландо“ по Нова тв. Тази вечер четирите двойки, които издържаха до края, ще се борят в три кръга за победата. Изпълненията ще бъдат оценявани само от зрителите, като след всеки кръг ще отпада по една двойка участници. По време на цялото предаване четиримата мечтатели ще разчитат на пълна подкрепа от журито,което ще бъде на сцената до тях. Краси Каракачанов и Рада Рачева ще пеят с Йорданка Христова „Само един живот“ на Емил Димитров. Носителката на орден „Стара планина“ ще дари гласа си за дуета, за да може деветчленното семейство на Рада да запази ипотекираното си жилище.

Актуално.ком: ВМРО призова Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми

7 декември 2010
„Българските граждани продължават да консумират храни от суровини и материали с неизвестен произход докато министърът на земеделието обикаля по сергии, магазини и търговски вериги, за да ни убеждава в титаничния успех на стандарта „Стара планина”“, категорични са от ВМРО.
Пълен текст

Всекиден.ком: ВМРО бори незаконна свинеферма

7 декември 2010
Партия ВМРО е изпратила сигнал до министъра на земеделието Мирослав Найденов и Националната ветеринарномедицинска служба (НВМС) за незаконна действаща свинеферма в сливенското село Глуфишево. Според войводите “фермата” се помещава в постройка към стопански двор и бълва продукция с неизяснен произход извън всякакъв контрол. Случаят бил известен на компетентните служби от няколко години, но въпреки това свиневъдите необезпокоявано действали.
Пълен текст

Агенция „Фокус“: ВМРО изпрати сигнал до Мирослав Найденов за незаконна свинеферма

07 декември 2010
София. ВМРО изпрати до земеделския министър Мирослав Найденов и до Генералния директор на Националната Ветеринарномедицинска служба сигнал за действаща незаконна свинеферма, която „бълва” продукция с неизяснен произход извън всякакъв контрол, съобщиха от партията. Фермата е в постройка към стопанския двор на с. Глуфишево, община Сливен и е показателен случай за сериозен обществен проблем. Проблем, който се „замазва” зад шума около стандарта „Стара планина”, смятат от ВМРО.
В писмото до Мирослав Найденов се посочва: „Г-н министър, ние от ВМРО настояваме за спешни мерки по въпроса. Нека тази година, заради предстоящите празници и пика на консумация, просто да се приложи закона. Борбата с незаконните ферми и тяхното производство трябва да е от първостепенно значение. Конкретният случай, за който ВМРО алармира, е известен на компетентните служби от няколко години. Въпреки това незаконната ферма необезпокоявано действа. Гражданите потребяват храни със съмнително качество, в които се влагат съмнителни по произход продукти. Стандартът „Стара планина” е нещо добро, г-н министър, но не всички го купуват. Какво се случва с онези, които консумират храни, които не са по този стандарт? По тази тема не се говори особено охотно, нали? Кога най-сетне ще признаем, че имаме проблем с незаконните ферми и производството в тях? И ако той продължава, и сто стандарта от типа „Стара планина” да се въведат – все тая. Необходима е активна държавна политика в сектора на производство и преработка на месо и месни продукти. Затова има министерство, за това има и Национална ветеринарномедицинска служба”.
Пълен текст

Агенция „КРОСС”: ВМРО: Министър Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми

8 декември 2010
Българските граждани продължават да консумират храни от суровини и материали с неизвестен произход докато министърът на земеделието обикаля по сергии, магазини и търговски вериги, за да ни убеждава в титаничния успех на стандарта „Стара планина“, заявяват от ВМРО.
Днес ВМРО изпраща до министър Найденов и до Генералния директор на Националната Ветеринарномедицинска служба сигнал за действаща незаконна свинеферма, която бълва продукция с неизяснен произход извън всякакъв контрол. Фермата е в постройка към стопанския двор на с. Глуфишево, община Сливен и е показателен случай за сериозен обществен проблем. Проблем, който се „замазва“ зад шума около стандарта „Стара планина“.
Пълен текст

ИА „Пресклуб”: Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми – ВМРО

7 декември 2010
Българските граждани продължават да консумират храни от суровини и материали с неизвестен произход докато министърът на земеделието обикаля по сергии, магазини и търговски вериги, за да ни убеждава в титаничния успех на стандарта „Стара планина”. Това се казва в съобщение на пресцентъра на ВМРО, разпространено днес.
“Днес ВМРО изпраща до министър Найденов и до Генералния директор на Националната Ветеринарномедицинска служба сигнал за действаща незаконна свинеферма, която бълва продукция с неизяснен произход извън всякакъв контрол. Фермата е в постройка към стопанския двор на с. Глуфишево, община Сливен и е показателен случай за сериозен обществен проблем. Проблем, който се „замазва” зад шума около стандарта „Стара планина”.
Пълен текст

„Земя”: ВМРО: Министър Найденов да спре бизнеса с незаконни ферми

8 декември 2010
Българските граждани продължават да консумират храни от суровини и материали с неизвестен произход, докато министърът на земеделието обикаля по сергии, магазини и търговски вериги, за да ни убеждава в титаничния успех на стандарта „Стара планина“, заявиха вчера от ВМРО. От организацията изпратиха до министър Найденов и до генералния директор на Националната ветеринарномедицинска служба сигнал за действаща незаконна свинеферма, която бълва продукция с неизяснен произход извън всякакъв контрол, фермата е в постройка към стопанския двор на с Глуфишево, община Сливен. От ВМРО настояват за спешни мерки по проблема. Те твърдят, че конкрепгият случай е известен на компетентните служби от няколко години. Въпреки това незаконната ферма необезпокоявано действа. Нека тази година заради предстоящите празници и пика на консумация просто да се приложи законът, призовават войводите.

Последни Новини

Контрера: Три ключови въпроса вълнуват българите  – сигурност, образование и здравеопазване

Карлос Контрера - член на СОС, ВМРО - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 20.04.2024 г.   Пренасянето на...

Априлското въстание е българската Голгота

На 20 април 1876 г. в Копривщица избухва славното Априлско въстание. Трескаво подготвено под ръководството на апостолите от Гюргевския комитет, то е...

Евродепутатът Джамбазки на среща със студенти в Благоевград: Защитата на българския национален интерес е наша отговорност!

Българският представител в Европейския парламент и председател на българската делегация в ЕКР Ангел Джамбазки проведе среща дискусия със студентите от Югозападния университет...

Каракачанов във Варна: ВМРО иска да привлече българите, които не участват в политическия живот

Политическият модел на посушковците трябва да бъде разбит ВМРО ще се яви самостоятелно на изборите, като ще представи своите...

ВМРО – Русе номинира Траян Тотев за водач на листата за парламентарните избори

На съвместно заседание между Общинското и Областното ръководство на ВМРО - Русе бяха обсъдени имената на кандидатите за народни представители в 19...

Джамбазки: Мораториум върху търговията с въглеродните емисии ще спре безумната „Зелена сделка“

Има просто решение за спиране на европейската „Зелена сделка“ и това е приемането на мораториум върху търговията с въглеродни емисии.

Контрера: С аферата „Живко Коцев“ Промяната стана мафията

Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани? Тази остра позиция във връзка с горещите...

Коментари

serdivan escort adapazarı escort odunpazarı escort

escort bayan sakarya escort bayan eskişehir