Начало Блог Веселинов за открадната програма: Сякаш живеем в страната на победилия патриотизъм

Веселинов за открадната програма: Сякаш живеем в страната на победилия патриотизъм

ГЕРБ си отидоха от власт, защото отказаха да гласуват ръст на доходите и повишаване на пенсиите – предложения на Обединени патриоти. Те нарекоха Патриотите популисти. Със сегашните си заявки доказват правотата на нашата теза.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов в сутрешния блок на БТВ. Той бе поканен да представи политическата платформа на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Заместник-председателят на ВМРО изрази удовлетвореността си, че опонентите следват техните идеи, тъй като има не малко сходство в програмите в дясно и ляво с тази на Патриотите. Веселинов с усмивка заяви, че това го кара да се чувства в страната на победилия патриотизъм.

Разликата е, че те са имали възможността да реализират тези политики, а ние бяхме 2 години и половина в парламента, през което време сме внасяли тези предложения, но те не бяха подкрепени, заяви Веселинов.

Той бе категоричен, че днес избирателят е наясно и прави разлика между оригинала и ментето и знае кое да избере.

Явяваме се на изборите не като второстепенен играч, а с намерението да ги спечелим, поясни патриотът.

Той уточни, че разговори за съвместно управление с други партии ще се водят след изборите и на база близост в програмите, защото „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ държи на своята платформа.

По повод нуждата от прилагане на политики срещу демографската катастрофа Искрен Веселинов бе категоричен, че ВМРО е единствената партия, която от 15 години има изготвена концепция за справяне с проблема. Това е въпрос и на национална сигурност, тъй като без млади хора няма как да има работеща икономика у нас, допълни той.

Според него в страната ни липсва отговорност към родителството, като например половината семействата не получават детски надбавки.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Каракачанов: Новото правителство ще клекне пред натиска на САЩ да пуснем РС Македония в ЕС

Странно е съчетанието от интересите на кръга „Капитал” с Радев, казва лидерът на ВМРО пред Валерия Велева за „Епицентър“.

Венцислав Сивов: Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт

Има момент на дискриминация с новите цени за превоз на пътници в градския транспорт на Варна, коментира за Varna24.bg Венцислав Сивов, председател...

Каракачанов: Отдавна не се правят партии, а проекти, защото няма каузи и идеи – всичко е за власт

От типичната байганьовщина да не би да разсърдим „големия брат“, много време са се опитвали да прикрият инцидента Чешнегирово

ВМРО направи опит да влезе в Министерството на енергетиката. В момента входът е обсаден

Започваме неподчинение и ще покажем какво трябва да се направи, за да изринем мафията от КЕВР Представители на ВМРО,...

Няма ляво, няма дясно – всичко е демагогия

Анализ на Кузман Илиев за в. „Труд“ Истината е, че не може да предприемеш политическо действие, без то да...

Красимир Богданов: Озадачаващо е как хората биха дали доверието си на кредит за нов политически проект

В България стана традиция вместо политически сили и партии, които имат идеология, история и имат принос в развитието на страната, да се...

Красимир Каракачанов: Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно

Няма как едно общество да просперира, като е умишлено разделяно. Промяната доведе до липса на диалог в обществото и див реваншизъм.

Коментари