Начало Избори 2017 Георги Дракалиев: Няма да допуснем автобуси от Турция, затваряме границата

Георги Дракалиев: Няма да допуснем автобуси от Турция, затваряме границата

Намесата на Турция във вътрешните ни работи и особено в настоящата предизборна кампания е явна, нахална и много опасна! За първи път има опасност една, изцяло финансирана и контролирана от чужда държава, партия да влезе в българското Народна събрание. Това може да се случи само с гласовете от Турция, ето защо Обединените патриоти имаме готовност да блокираме границата, за да не допуснем автобусите с избиратели на Ердоган.

Toва заяви водачът на листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за област Търговище Георги Дракалиев в отговор на въпросите на жителите на селата Садина и Водица, общ. Попово, как може да се противодейства на гласовете от Турция.

По време на срещите той и кандидатите за народни представители на „Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО“ Христо Радев и Антоанета Стоянова направиха обстоен отчет на дейността на патриотичните сили по време на мандата на предходното Народно събрание.

Те изредиха внесените от тях законопроекти и подробно обясниха кои от тях са се превърнали в закони и кои са били отхвърлени от управляващите. Патриотите увериха присъстващите, че тези техни идеи, които не са били приети, ще бъдат поставени отново в следващото Народно събрание и че по-голямата парламентарна група, която се очаква да имат, ще гарантира тяхното приемане.

Георги Дракалиев очерта приоритетите в предизборната програма на коалицията, като заяви своята убеденост, че следващото правителство на България няма как да се случи без тяхната подкрепа и съществено участие в него.

Първото условие, което ще поставим при разговорите за съставяне на кабинет, с която и да е било партия, ще бъде незабавното вдигане на пенсиите, заяви той.

На финала на срещата кандидатите призоваха присъстващите да гласуват с номер 17 в интегралната бюлетина и заявиха, че на почетната стълбица след изборите Обединените патриоти няма да са с бронзовият медал, а по-напред в класирането.

на снимката: На първолаците от двете села бяха дарени комплекти „Патриотичен буквар“ – издание на патриотите, което цели възпитаване в родолюбие на най-малките, още по време на изучаването на българската азбука.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари