Начало По места Кандидатите на ВМРО за Смолян организираха автопоход за 107 г. от освобождението

Кандидатите на ВМРО за Смолян организираха автопоход за 107 г. от освобождението

На 20 октомври кандидатите за общински съветници от ВМРО в Смолян организираха автопоход, посветен на 107-ата годишнината от освобождението на Смолян и Родопите. Патриотите отправиха покана към всички партии да участват. Включиха се голям брой жители от Смолян.

Бяха поднесени цветя на връх Средногорец (т.нар. Родопската Шипка), след което автопоходът продължи към гр.  Рудозем. Там бяха посрещнати от местни граждани, ученици и учители, водени от директорката Сийка Кирякова на СУ „Св. св.Кирил и Методий“. Заедно с почетен караул от граничните войски поднесоха венци пред паметника на Полковник Владимир Серафимов. За съжаление за поредна година няма организирани празненства в гр. Рудозем по случай освобождението на града.

На 21 октомври кандидатите за общински съветници от листата на ВМРО в община Смолян се включват в празника на града по случай 107-ата годишнина от освобождението на Смолян и Средните Родопи. Воеводите поднасят цветя на връх Средногорец, а вечерта ще присъстват на празничната проверка заря в гр. Смолян.

Kандидатите за общински съветници от листата на ВМРО в община Смолян проведоха среща на 18 октомври в Читалище „Балкански просветител“ в кв. „Райково“, а на 19 октомври в с. Момчиловци.

След представяне на програмата на кандидатите присъстващите симпатизанти повдигнаха важни за общината въпроси, като изграждането на гъвкава администрация, бъдещото приемане на общ устройствен план, реално оптимизиране на административните отдели в общината, заети с посредничество с текущи и бъдещи инвеститори, създаване на длъжност местен омбудсман и други.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари