Начало По места Лидерът на ВМРО в подкрепа на доц. Стефан Минков и листата на...

Лидерът на ВМРО в подкрепа на доц. Стефан Минков и листата на партията в Шумен

Грижата за децата и младите семейства и сигурността на хората са наша основна грижа, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов в салона на регионалната библиотека – Шумен. Той и народният представител Емил Димитров – Ревизоро бяха в града, за да подкрепят доц. Стефан Минков, който е кандидат за кмет в Шумен и листата на ВМРО, съобщават от Дарик.

Пред симпатизанти доц. Минков посочи, че в управленската програма са заложени 3 основни принципа – народът е суверен на властта; патриотизъм и патриотично образование; сигурност и спокойствие.

Смятаме, че чрез принципа за патриотизма и възпитаване на младото поколение ще може да постигнем едно единение на нацията, от каквото се нуждаем.

Принципът на сигурност и спокойствие включва стабилни и високи доходи, създаването на работни места и превръщането на Шумен в европейски град без нерегламентиран шум и намаляване на битовата престъпност. Тук влизат и безплатни градини и детски ясли, допълни доц. Минков.

Третият принцип е на стимулиране на младите семейства – образованата раждаемост, и на малкия бизнес. Нашата нация се нуждае от подмладяване и това може да стане чрез ограничаване на бюрократичните спънки, намаляване на местните такси и данъци за младите семейства, каза още кандидатът за кмет.

Всички виждаме мудно работеща, мързелива администрация, която спъва хората вместо да им помага, каза Каракачанов.

Радвам се, че доц. Минков наблегна на грижата за младото поколение, за това как да се стимулират младите семейства, да им се осигури по-нормален начин на живот, да се осигури възможност на техните деца да учат и да ползват детски градини и ясли безплатно, каза още той и посочи, че това е начинът да се интегрира циганското население. Ако то пропусне първите 7 години, не може да се интегрира в нормална среда, заяви Каракачанов. И допълни, че това е въведено отдавна в друг град с кмет от ВМРО.

Общественият ред също не е работа само на полицията. Общината има задължение да осигури спокойния и нормален живот на гражданите и по отношение на битова престъпност, и по отношение на други проблеми, каза Каракачанов.

Той посочи, че не може да се управлява само с идеология, а всеки кмет трябва да е кмет на всички. Това деление – на наши и Ваши – демотивира хората да гласуват.

В оставащите дни до края на кампанията – да се опитаме да убедим максимален брой хора, че има смисъл да се гласува. Всички тези процеси, които не ни харесват, може да ги решим, ако излезем да гласуваме и подкрепим правилните хора.

Трябва да подкрепим доц. Минков и листата на ВМРО за Шумен от 22 кандидати за общински съветници, които ще представляват интересите на шуменци. Листата е преференциална, всеки един от кандидатите трябва да направи максимума, за да покаже реалното си място. Ние стимулираме този процес, защото ние не търсим партийна сметка, а това хората да изберат най-доброто, обясни Каракачанов.

ВМРО – Българско национално движение са под № 34 в интегралната бюлетина в община Шумен.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Провежда се най-мащабното учение на Сухопътните войски през последните 20 години

Учение „Балканска стена - 2020” на Сухопътните войски , което се провежда в момента на учебен полигон „Корен“, е

Веселинов: ВМРО е единствената партия, която се опитва да помогне на туристическия бранш

На Общинската конференция на ВМРО - Варна Искрен Веселинов представи пакет от мерки за подпомагане на туристическия бранш Подпомагане...

Каракачанов пред „Сител“: По време на Титова Югославия, ако говориш за ВМРО – отиваш в „Идризово“

По повод празника 23 октомври, датата на основаване на ВМРО, лидерът на Организацията Красимир Каракачанов даде интервю за македонската телевизия „Сител“.

127 години ВМРО (ОБЗОР)

На 23 октомври 2020 г. се навършиха 127 години от създаването на родолюбивата, българска, патриотична организация ВМРО. По този...

ВМРО – Карлово с пореден жест към медицинските лица

Поредно дарение на защитни средства направиха общинските съветници от ВМРО - Карлово. То бе заинфекциозното отделение в...

ВМРО откри паметна плоча на Гено Димитров в село Струпец

Навръх годишнината на родолюбивата, българска патриотична организация ВМРО в село Струпец беше открита паметна плоча на революционера Гено Димитров. Тя е изработена...

Д-р Петрова се включи в раздаване на хранителни продукти на хора от област Плевен

Д-р Султанка Петрова се включи в раздаването на пакети с хранителни продукти от първа необходимост в градовете Долна Митрополия, Долни Дъбник и...

Коментари