Начало Народно събрание Каракачанов с благодарност към съмишлениците

Каракачанов с благодарност към съмишлениците

Лидерът на ВМРО и съпредседател на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Красимир Каракачанов се обърна към българите в последния ден на предизборната кампания, за да им благодари.

Ето неговите думи:

Искам да се обърна към гражданите на България и на град Плевен. Благодаря ви за разбирането по време на цялата кампания. Вие бяхте много активни на нашите събрания и задавахте много въпроси.

Ние поехме своите ангажименти към българския народ за осъществяване на неговата мечта –една по-силна и по-богата България.

Не се поддавайте на лъжливите призиви на лъжепатриотите от „Атака“ или на измамниците от „България без цензура“. Те обещават неща, които никога нямат намерение да изпълнят.

Ние водихме една откровена кампания с вас, обръщахме се искрено към вашите проблеми и отговаряхме честно, но без да даваме лъжливи обещания. България има нужда от всеки един български глас, за да не оставим купените цигански гласове и гласовете от Турция да предрешат бъдещето на нашите деца.

Вярвам в българите и се надявам, че след 5-ти октомври всички онези, които са подкрепили Патриотичния фронт с номер 24 в интегралната бюлетина, ще могат да се гордеят със своя патриотичен и правилен избор.

За „България над всичко“ – номер 24 за Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари