Начало Блог Красимир Каракачанов: Искрено и патриотично

Красимир Каракачанов: Искрено и патриотично

Мога да се обзаложа, че ще получа доста над 9% на изборите. От 13-14% нагоре. Това заяви в „Карай направо“ в ефира на Нова телевизия кандидатът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за президентския пост Красимир Каракачанов.

От медията припомниха, че засега в социологическите сондажи той стои на трето място, но е с различни проценти в различните изследвания, така че не е изключено да има изненади.

Спрямо бежанците в България има сбъркана политика. Първото нещо което трябва да заявим, е, че няма да допуснем заселването на имигранти на българска територия. Ние не сме причина за този поток и не желаем при нас да има квотно разпределение на бежанци, заяви Каракачанов.

За него заселването им в българските общини е абсолютно престъпление. Според ново постановление мигрантите ще имат право да получат жилище, социални и здравни осигуровки.

Това означава, че мигрантът може да каже: аз съм тук и четирите ми жени трябва да дойдат тук, както и десетте ми деца, уточни Каракачанов.

За пример в политиката с бежанците лидерът на ВМРО посочи Австрия.

Страната е направила 3 големи лагера от закрит тип. Като ги хванат, водят ги там. Те не са бежанци, те знаят, че в Европа животът е по-лъскав, добави Каракачанов.

На въпрос какво трябва да правим, ако мигрантите от Турция тръгнат към България, Каракачанов заяви, че преминаването на българската граница е престъпление и ние трябва да спрем бежанците, като използваме палки и водни струи.

 Коментирайки шансовете си за балотаж, кандидат-президентът на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ каза, че не обича да коментира какво ще решат българите, защото политиците казват едно, социолозите друго, а народът решава трето, обясни той.  

Каракачанов отговори и на нападки от страна на един от своите опоненти.

Трайков го изгониха с камъни, скандирайки „Трайчо е не се траеш”. Той е човек на Сорос, стипендиант на „Отровено общество”. Той е бивш служител на ЕРП-тата и ги обслужваше, като дигаше цената на тока, припомни Каракачанов.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Красимир Каракачанов: Следващото правителство отново ще е фрагментирано

Следващо правителство трябва да бъде излъчено на базата на един национален консенсус Лидерът на ВМРО и бивш министър на...

Сиди: България има нужда от консервативни сили срещу джендър идеологията

Целта е да бъдем преграда срещу всякакви либерални глупости, подчерта политикът Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи нова патриотична...

Кузман Илиев: Кой контролира парите ни?

По същество паричната политика облагодетелства едни за сметка на други Грамотност, знание и осведоменост са базовите темели на...

Каракачанов към Заев: Друже, българите не пасем трева!

Нямате качества на библейски месии (колкото и да Ви лъжат създателите Ви) Друже, аз лично поне 20 пъти...

„Патриоти за София“: Край на безплатното паркиране на депутатите и чиновниците

Махат паркинга за народни представители на площад „Александър Невски“ Групата на Патриотите в Столичния общински съвет подготвя и ще...

Искрен Веселинов: ВМРО иска да създаде отбор от наистина обединени патриоти

Политическата формация отправи покана към партиите, споделящи ценностите ѝ Не беше грешка раздялата ни с НФСБ. Никой от нас...

Доц. Милен Михов: ВМРО предлага формула за обединение, основаващо се на ясни цели

По повод патриотичното обединение, предложено от ВМРО, в „Денят на живо с Наделина Анев“ по Нова нюз гост по темата е доц....

Коментари