Начало Блог Лъжат. Страх ги е. При това много

Лъжат. Страх ги е. При това много

Още за вината на политически коректните полезни идиоти*

Ангел Джамбазки – евродепутат, заместник-председател на ВМРО – Българско национално движение, за Offnews.bg

снимка: кулата на католическата катедрала „Мескита де Кордоба“ (буквален превод Джамията на Кордоба)

Нападението в Барселона отключи ново цунами от ислямистки терор. Джихадисти от цяла Европа се хвърлиха отново да колят, газят, мачкат, мушкат, ръгат клети европейци. Въобще – да изразяват своите най-светли интеграционни чувства към прелюбезните си домакини. 

И желанието си да наложат шериат чрез джихад на територията на континента, който те наричат Аврупа. Да наложат начина си на живот и племенните си традиции. Като например – правото на мъжа да убие жена си, ако е нещо нервен, традицията изнасилена жена да бъде убивана с камъни, рязането на глави с меч на площада по различни поводи – от пушене на цигара, до каквото там им скимне. 

Тези „традиции“ са всекидневие и днес в най-мракобесната и ретроградна сатрапия на земното кълбо – Саудитска Арабия. Това е и държавата, която налива милиарди долари в ислямисткото нашествие и джихадисткия интернационал. И това го знае всяко хлапе. Без европейските фалшиви „либерали“. Които продължават с глупотевините и крайно неподходящото си поведение. Продължават да борят терора с мечета, цветчета и ръкопляскания.

В Швеция например имат иновативното начинание да борят джихадизма с прегръдка. Сериозно. Обещават прегръдка на всеки разкаял се джихадист. Умилително нелепо. Настояват за още, за повече, още повече, много повече „клети бежанци“. Като последният касапин във Финландия, който кла на воля хора по улиците. Осемнадесетгодишен мароканец, бежанец, кандидат за убежище и статут. Явно тук прегръдката не е сработила по очаквания начин.

И новата вълна джихадисти-касапи очаквано е от лица с произход или корени в територии – днес, залети от ислямистката вълна. Няма изключения от това правило. Или са неинтегрирани потомци на икономически мигранти от бивши колонии, или са новият внос „клети майки с деца“. И са с големи и остри ножове. 

Прочее, Барселона и Испания не са избрани случайно. Испания е държавата с най-голям принос за спасяването на днешна Европа от исляма и шериата. Заедно с нас, прочее. Осем века продължава арабската ислямска окупация и испанската християнска съпротива. 

Името Изабела Кастилска още разтреперва всяка джихадистка брада и изпотява всеки, който мечтае за Ал Андалус. Така арабите наричат Испания, в свободен превод – Земята на неверниците, на варварите. 

Именно кралица Изабела Кастилска завършва испанската Реконкиста, като превзема и разрушава и последния арабски бастион – Гранада на 2 януари 1492 година. Достатъчно е да се видят крепостта Алхамбра и кръста над нея, както и знаменитата катедрала „Мескита де Кордоба“. Сещате се защо се нарича „мескита“, нали? Най-голямата катедрала в Испания и втора в Европа е катедралата в Севиля, в днешната южна провинция Андалусия, където са и Гранада и Кордоба. Могъщата и днес звънарна кула с десетки камбани в миналото е била огромно минаре, най-високото в Европа. 

Испанската Реконкиста е епична и героична битка срещу арабския нашественик. Резултатите от нея са впечатляващи. Това е и причината идеолозите на джихадисткото нашествие в Рияд и фанатичните им последователи, легендирани и маскирани като „клети бежанци“, така отчаяно и озлобено да се стремят да си върнат Испания в границите на „халифата“, да възстановят „Ал Андалус“. Известно е, че в днешна Испания свободно работят десетки джамии, месчити, НПО-та и прочее убежища и укрепления на петата джихадистка колона. 

Това проспаха европейските псевдолиберали и от „ляво“ и от „дясно“. Всъщност, дали се определят като леви или като десни, няма никакво значение, защото и едните и другите водят еднаква безотговорна, катастрофална, предателска политика. От десетилетия. И едните, и другите повторят като зомбирани едни и същи „политически коректни“ клишета, едни и същи празни и кухи глупотевини. 

„Политически коректно говорене“ е фалшив термин, измислен, за да прикрива лъжа, двуличие, лицемерие и двоен стандарт. Новговор. Отличен термин от „1984“ на Оруел. За тях е измислен.

Още от времето на първите икономически имигранти. Още тогава европейските „либерали“ заложиха бомбите, които днес гърмят из цяла Европа. Още тогава минираха „интеграцията“ с безумното насърчаване на „културните различия“, разбирайте гореспоменатите нечовешки традиции, характерни за най-ретроградните салафитски и уахабитски форми на сунитския ислям. 

Това само по себе си е височайша глупост – няма как да правиш „интеграция“, чрез насърчаване на различия. Това противоречи на всяка здрава логика. Интеграция чрез дезинтергация. 

Шизофренията на „политически коректните“ полезни идиоти. Още тогава трябваше да бъде заявено любезно, но твърдо, на всеки кандидат за интеграция следното простичко нещо: „Ако искаш да се интегрираш в Европа, ще правиш като европейците, ще се обличаш като европейците, ще ядеш и пиеш, каквото ядат и пият европейците, ще си кръщаваш децата с европейски имена. Забравяш мигновено за бурки, халали, шериати, джихади, уговорени бракове между 80-годишен сатир и 3-годишно момиче и прочее анадолски традиции. Ако са ти много скъпи и не можеш без тях – ето къде е Саудитска Арабия, свободен си да се развиваш там на воля.“ И точка по въпроса. Това е интеграция. Това е вписване. 

Политически коректните полезни идиоти днес са в капан. Те са изградили целите си политически семейства, политически кариери на тази лъжа, на този предизвестен провал. Не само вече не могат да поправят стореното, те вече изпускат ситуацията от контрол.

От една страна гетата, които създадоха сами, насърчавайки културните различия и религиозните традиции, които все повече се превръщат в затворени и самоуправляващи се ислямистки анклави, където в сила е шериата, а не законодателството на местната държава. 

Тези анклави и стотиците ислямистки гнезда там, пълни с радикални салафитски проповедници, изпратени от Саудитска Арабия, се превръщат в инкубатори на поколения войни на джихада.

От друга страна – те са сигурно убежище на бойците на „Ислямска държава“, които се укриват там след усилена дейност по рязане на глави в Сирия и Ирак. И парадоксът е, че в гетата в Западна Европа главорезите на „Ислямска държава“ са много по-защитени, отколкото в Сирия и Ирак, където я американска, я руска ракета, я Хизбула или бойците на иранския Корпус на стражите на Ислямската революция могат всеки момент да ги изпратят директно на опашката за девици. 

Благодарете на „политически коректните“ полезни идиоти. Тяхната политика очевидно е провалена и този провал е много видим. И недоволството в обществата расте. Иде време да се плаща сметката за този чудовищен провал и за загубените десетилетия. Затова полезните идиоти търсят оправдания, търсят виновни, търсят врагове.

Страх ги е. Много ги е страх. Страх ги е от брадатите джихадисти, страх ги е от провала им, страх ги е от собствените им граждани. Затова когато се подредят след поредната джихадистка кървава вакханалия на поредния площад, за да кажат, че не ги е страх, гласчетата им треперят.

Защото ги е страх. Лъжат. Неубедително. Гузни са. 

*полезни идиоти – определение, приписвано на Ленин, който го е използвал за наивни поддръжници на Съветския съюз и болшевизма от Западна Европа

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Европа и САЩ сменят с ад родния данъчен рай. Страните с ниски данъци като България са под атака

Страните с ниски данъци като България са под атака. САЩ и ЕС работят в посока през това лято в ОИСР да се...

Ангел Джамбазки: ВМРО иска касиране на изборите в Турция

Изпратили сме мотивирано предложение до Министерски съвет, до главния прокурор, до председателя на ВАС, до председателя на ВКС, до Народното събрание с...

Ангел Джамбазки: Благодаря на всички за борбата за защитата на каузата на българския национализъм и Организацията

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки направи видеообръщение, в което благодари на всички за огромната борба, усилия и упоритост за защита...

Кузман Илиев: Халал да са ни новите корифеи на управлението и морала

Икономистът Кузман Илиев написа гневен коментар в своята Фейсбук страница по повод интервю на Атанас Атанасов от ДСБ за македонската ТВ „Сител“.

Йордан Йорданов: Решението за самостоятелно участие бе правилно

Самостоятелно участие - това бе правилното решение Въпреки че не преминахме 4-процентната бариера, продължавам да смятам, че решението за...

Джамбазки: Ако новите депутати водят национално предателска политика, ВМРО ще раздава политически шамари

Ако новите депутати бъркат и водят политика, която е национално предателска, ние от ВМРО ще раздаваме политически шамари, закани се евродепутатът.

Кузман Илиев: Слави, ДБ и Мая явно са едно. Казват, че са победители взети заедно

Народът и журналистите да слушат една идея по-внимателно, някои от партиите казват, че са победители взети заедно предупреди икономистът, който бе кандидат-депутат...

Коментари