Начало Народно събрание Патриотичният фронт с амбиция да даде, а не да вземе

Патриотичният фронт с амбиция да даде, а не да вземе

На 25 август коалиция „Патриотичен фронт“ (НФСБ – ВМРО) ще обяви състава на листите с кандидати за народни представители. Това стана ясно по време на съвместна пресконференция на двете патриотични формации.

Нашата коалиция ще даде политическа алтернатива на българските граждани. В листите ни ще бъдат включени хора, доказали се в обществения живот на страната, хора патриоти, заяви съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов. Той поясни, че Патриотичният фронт се различава от останалите политически субекти по това, че съставляващите го партии никога не са участвали в управлението и разграбването на страна. Симеонов декларира, че патриотичният съюз е готов да поеме отговорността за спасение на България.

Според председателя на ВМРО Красимир Каракачанов амбициите, които си поставя кабинетът „Близнашки“, са изпълними в рамките на 2 години, но не и в мандата от 2 месеца. Служебното правителство трябва да следва два ясни приоритета – финансова дисциплина и провеждане на честни и прозрачни парламентарни избори. От изключителна важност е да бъде осигурена висока събираемост на задълженията към държавата, категоричен бе Каракачанов. Той определи като грешка решението на Плевнелиев министърът на финансите да не е вицепремиер.

Председателят на ВМРО за пореден път отправи апел към българските избиратели да гласуват на предсрочния вот на 5 октомври, защото това е единственият начин новоизбраното правителство да получи легитимност. Високата избирателна активност ще обезсмисли етническия вот за антибългарската и противоконституционна партия ДПС, както и купените цигански гласове, заяви Каракачанов.

Отиваме на избори с амбицията да дадем, а не да вземем. Предлагаме прагматична програма и разумен патриотизъм, обобщиха от коалиция „Патриотичен фронт“.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари