Начало Темите на ВМРО Каракачанов президент: Медиите за кандидатурата на ВМРО (ОБЗОР)

Каракачанов президент: Медиите за кандидатурата на ВМРО (ОБЗОР)

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов е кандидатът на Организацията за президентските избори у нас наесен. Това решение беше взето от Организационния съвет на ВМРО – Българско национално движение на 16 юли.

Каракачанов каза, че ще заложи на кампания, в основата на която ще бъде диалогът с хората. Защото България няма време! За 20 години нацията загуби 2 милиона души и с тези темпове на обезлюдяване и циганизация е заплашена от пълно изчезване само за няколко десетилетия. Действащият в момента олигархично-политически модел ще помогне това да се случи и още по-бързо.

Подценяването на ролята на държавния глава трябва да спре, ако е необходимо и с разширяване на правомощията му. Доверието на гражданите в институциите трябва да се върне.

Изтеглете бланка за събиране на подписи за регистрация на президентските избори.

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“ – може да посетите СТРАНИЦАТА и СЪБИТИЕТО, посветени на кандидат-президентската номинация на председателя на ВМРО


Обзор на медийните публикации за номинирането на Красимир Каракачанов за кандидат-президент може да прочетете тук.

БТВ: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент, съобщиха от пресцентъра на партията.

Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение, е взел решение за самостоятелно участие на партията в президентските избори.

Красимир Каракачанов е получил мандат от Организационния съвет на партията да определи кандидата за вицепрезидент.

Пълен текст

Нова тв: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Каракачанов каза, че ще заложи на кампания, в основата на която ще бъде диалога с хората. Защото България няма време. За 20 години нацията загуби 2 милиона души и с тези темпове на обезлюдяване и циганизация е заплашена от пълно изчезване само за няколко десетилетия. Действащият в момента олигархично-политически модел ще помогне това да се случи и още по-бързо.

Подценяването на ролята на държавния глава трябва да спре, ако е необходимо и с разширяване на правомощията му. Доверието на гражданите в институциите трябва да се върне.

Пълен текст

БНР Хоризонт: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

ВМРО определи Красимир Каракачанов за свой кандидат за президент. Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение е взел също решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011.

Каракачанов освен това е получил мандат от Организационния съвет на партията да определи кандидата за вицепрезидент.

Пълен текст

„24 часа”: Калфин кандидат на БСП за президент след каскадни отводи

16 юли 2011

Още един претендент от днес е официално в битката за държавен глава. ВМРО очаквано номинира лидера си Красимир Каракачанов.

Пълен текст

„Дневник”: ВМРО ще участва самостоятелно на президентските избори, кандидат е Каракачанов

16 юли 2011

Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент, съобщиха от пресцентъра на партията. Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение, е взел решение за самостоятелно участие на партията в президентските избори-2011.

Пълен текст

„Марица” (Пловдив): Каракачанов е кандидатът на ВМРО-БНД за президент

16 юли 2011

Кандидатът на ВМРО е лидерът на партията Красимир Каракачанов. Решението бе взето след разглеждане на номинациите от структурите на партията в цялата страната. Красимир Каракачанов получи мандат от Организационния съвет на партията да определи и да представи пред структурите на ВМРО кандидата за вицепрезидент на републиката.

Пълен текст

Нюз.бг: Каракачанов се кандидатира за президент

16 юли 2011

Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011.

Кандидатът на ВМРО е лидерът на партията Красимир Каракачанов. Решението бе взето след разглеждане на номинациите от структурите на партията в цялата страната.

Красимир Каракачанов получи мандат от Организационния съвет на партията да определи и да представи пред структурите на ВМРО кандидата за вицепрезидент на републиката.

Пълен текст

BNews: ВМРО издигна Каракачанов за президент

16 юли 2011

Каракачанов заяви, че ще заложи на кампания, в основата на която ще бъде диалога с хората.

„Защото България няма време!

За 20 години нацията загуби 2 милиона души и с тези темпове на обезлюдяване и циганизация е заплашена от пълно изчезване само за няколко десетилетия. Действащият в момента олигархично-политически модел ще помогне това да се случи и още по-бързо”, заяви лидерът на воеводите.

Каракачанов подчерта, че подценяването на ролята на държавния глава трябва да спре, ако е необходимо и с разширяване на правомощията му.

„Програмата е готова. Тя се базира на реалните проблеми и тревоги на българите. Държавният глава представлява България пред света.

„Време е България да има репутация на единна, привлекателна за външните инвеститори, с работещи закони държава, а най-важното – да мотивира българите да не напускат родината си”, каза още войводата.

Пълен текст

Дарик нюз: ВМРО избра Красимир Каракачанов за свой кандидат за президентската надпревара

16 юли 2011

Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент, съобщават от партията. Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011.

Решението е взето след разглеждане на номинациите от структурите на партията в цялата страната, се посочва на съобщение на онлайн страницата на ВМРО.

Пълен текст

Днес.бг: Каракачанов влиза в битката за президент

16 юли 2011

Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент, съобщиха от пресцентъра на партията.

Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение, е взел решение за самостоятелно участие на партията в президентските избори наесен.

Красимир Каракачанов е получил мандат от Организационния съвет на партията да определи кандидата за вицепрезидент.

Пълен текст

Актуално.ком: Каракачанов се прицелва в президентския стол

16 юли 2011

„Програмата е готова“, заяви Каракачанов. Тя се базира на реалните проблеми и тревоги на българите. Държавният глава представлява България пред света. Време е България да има репутация на единна, привлекателна за външните инвеститори, с работещи закони държава, а най-важното – да мотивира българите да не напускат родината си.

Пълен текст

Вести.бг: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011, съобщиха от пресцентъра на партията. Кандидатът на ВМРО е лидерът на партията Красимир Каракачанов.

Пълен текст

Медиапул.бг: ВМРО издигна Красимир Каракачанов за кандидат за президент

16 юли 2011

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще бъде кандидатът за президент на ВМРО, съобщиха в събота от партията. Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011.

Решението е взето след разглеждане на номинациите от структурите на партията в цялата страната, се казва в сайта на националистите.

Пълен текст

Стандарт нюз: ВМРО издигна Каракачанов за президент

16 юли 2011

ВМРО издигна лидера си за кандидат-президент, след като организацията реши да участва самостоятелно във вота наесен.

Програмата на воеводата се базирала на реалните проблеми и тревоги на българите. Време е България да има репутация на единна, привлекателна за външните инвеститори, с работещи закони държава, а най-важното – да мотивира българите да не напускат родината си, каза Каракачанов.

Пълен текст

Агенция „Фокус”: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

София. Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011. Кандидатът на ВМРО е лидерът на партията Красимир Каракачанов, съобщиха от партията. Решението бе взето след разглеждане на номинациите от структурите на партията в цялата страната.

Пълен текст

Агенция „КРОСС”: Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Програмата е готова, заяви Каракачанов. Тя се базира на реалните проблеми и тревоги на българите. Държавният глава представлява България пред света. Време е България да има репутация на единна, привлекателна за външните инвеститори, с работещи закони държава, а най-важното – да мотивира българите да не напускат родината си.

Пълен текст

Агенция „БГ НЕС”: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Организационният съвет на ВМРО – Българско национално движение взе решение за самостоятелно участие на партията в президентски избори 2011, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пълен текст

Агенция „Блиц”: Красимир Каракачанов е кандидатът на ВМРО за президент

16 юли 2011

Пълен текст

Последни Новини

Ангел Джамбазки към лидерите на политическите партии и ЦИК: Докажете, че сте национално отговорни и спрете манипулациите на изборния процес в Турция

В нарочно писмо до политическите партии, които имат представители в ЦИК, българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки...

ВМРО е онази политическа сила, която единствено и винаги е отстоявала не само българския национален интерес, но и българската духовност

А без духовност, няма да я има България! С молебен за здраве, мир и благодат на българския народ беше...

Юлиан Ангелов: ВМРО е за безплатни учебници в средното образование

ВМРО е за изцяло безплатни учебници в средното образование, заяви в „Предизборно кафене“ на Национална телевизия БГ+ главният секретар на ВМРО Юлиан...

Сиди: ВМРО предлага за първа работа на млад човек да не се дължат осигуровки 2 години

Това е част от пакета демографски мерки, които ще задържат младите хора в България Работодателят да не плаща осигуровки...

Джамбазки: Има опасност от мигрантска вълна, да усилим охраната на границата

На изборите в неделя трябва да се гласува за България и за българите, срещу монополите. Това призова Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО...

ВМРО закрива кампанията си в Крепчанския скален манастир, в който се пази най-старият текст, изписан на кирилица

В тези размирни времена е нужно да си припомним кои сме и какво сме дали на Европа и света. Без родова памет,...

Младежи от ВМРО – Русе благодариха на инициаторките на първия протест за чист въздух в града преди 35 години

Областната и общинската структура на ВМРО - Русе оказа уважение на русенките, проявили смелост преди 35 години първи да надигнат глас срещу...

Коментари