Начало Народно събрание Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Когато някой си изпълнява служебните задължения, по никакъв начин не трябва да бъде винен от псевдоправозащитни организации, заяви организационният секретар на ВМРО и народен представител Юлиан Ангелов в предаването „12+3“ на БНР.

Изявлението му бе по повод случая при Средец от преди дни, при който служител на полицията в опит да възпрепятства нелегални имигранти е произвел изстрел. Рикоширалият куршум е ранил смъртоносно един нелегално преминал границата ни афганистански гражданин.

Въпросите, свързани с този инцидент, са много, допълни Юлиан Ангелов и подчерта, че според него най-важният въпрос обаче е ще успее ли България наистина да се справи с това бежанско нападение от нелегални имигранти на своя територия. 

Позицията на ВМРО е категорична, откакто започна тази вълна от нелегални имигранти да навлиза в България – ние сме на едно мнение и не сме го променяли, за да извлечем някакъв дивидент спрямо ситуацията. Мястото на нелегалните имигранти не е в страната ни, каза депутатът.

Служителите на гранична полиция не бива да бъдат обект на нападки, защото на всеки един човек от системата може да му се случи подобно нещо, посочи още Ангелов.

По никакъв начин разни псевдоправозащитни организации не бива да обвиняват някой, че си изпълнява служебните задължения. Въпросните организации се занимават единствено да защитават хора, които рушат българската национална сигурност и българските традиции като цяло, категоричен бе Ангелов.

Със сигурност българската граница може да бъде охранявана по-добре, заяви депутатът от ВМРО и подчерта, че в парламента партията му е направила всичко възможно да започне по-бързото изграждане на следващите участъци от оградата с Турция.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари