Начало Народно събрание Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Когато някой си изпълнява служебните задължения, по никакъв начин не трябва да бъде винен от псевдоправозащитни организации, заяви организационният секретар на ВМРО и народен представител Юлиан Ангелов в предаването „12+3“ на БНР.

Изявлението му бе по повод случая при Средец от преди дни, при който служител на полицията в опит да възпрепятства нелегални имигранти е произвел изстрел. Рикоширалият куршум е ранил смъртоносно един нелегално преминал границата ни афганистански гражданин.

Въпросите, свързани с този инцидент, са много, допълни Юлиан Ангелов и подчерта, че според него най-важният въпрос обаче е ще успее ли България наистина да се справи с това бежанско нападение от нелегални имигранти на своя територия. 

Позицията на ВМРО е категорична, откакто започна тази вълна от нелегални имигранти да навлиза в България – ние сме на едно мнение и не сме го променяли, за да извлечем някакъв дивидент спрямо ситуацията. Мястото на нелегалните имигранти не е в страната ни, каза депутатът.

Служителите на гранична полиция не бива да бъдат обект на нападки, защото на всеки един човек от системата може да му се случи подобно нещо, посочи още Ангелов.

По никакъв начин разни псевдоправозащитни организации не бива да обвиняват някой, че си изпълнява служебните задължения. Въпросните организации се занимават единствено да защитават хора, които рушат българската национална сигурност и българските традиции като цяло, категоричен бе Ангелов.

Със сигурност българската граница може да бъде охранявана по-добре, заяви депутатът от ВМРО и подчерта, че в парламента партията му е направила всичко възможно да започне по-бързото изграждане на следващите участъци от оградата с Турция.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Коментари