Home Народно събрание Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Ангелов: Псевдозащитници да не обвиняват полицая от Средец

Когато някой си изпълнява служебните задължения, по никакъв начин не трябва да бъде винен от псевдоправозащитни организации, заяви организационният секретар на ВМРО и народен представител Юлиан Ангелов в предаването „12+3“ на БНР.

Изявлението му бе по повод случая при Средец от преди дни, при който служител на полицията в опит да възпрепятства нелегални имигранти е произвел изстрел. Рикоширалият куршум е ранил смъртоносно един нелегално преминал границата ни афганистански гражданин.

Въпросите, свързани с този инцидент, са много, допълни Юлиан Ангелов и подчерта, че според него най-важният въпрос обаче е ще успее ли България наистина да се справи с това бежанско нападение от нелегални имигранти на своя територия. 

Позицията на ВМРО е категорична, откакто започна тази вълна от нелегални имигранти да навлиза в България – ние сме на едно мнение и не сме го променяли, за да извлечем някакъв дивидент спрямо ситуацията. Мястото на нелегалните имигранти не е в страната ни, каза депутатът.

Служителите на гранична полиция не бива да бъдат обект на нападки, защото на всеки един човек от системата може да му се случи подобно нещо, посочи още Ангелов.

По никакъв начин разни псевдоправозащитни организации не бива да обвиняват някой, че си изпълнява служебните задължения. Въпросните организации се занимават единствено да защитават хора, които рушат българската национална сигурност и българските традиции като цяло, категоричен бе Ангелов.

Със сигурност българската граница може да бъде охранявана по-добре, заяви депутатът от ВМРО и подчерта, че в парламента партията му е направила всичко възможно да започне по-бързото изграждане на следващите участъци от оградата с Турция.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места.

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари