Начало По места Богданов дари озвучителна уредба за пенсионерски клуб

Богданов дари озвучителна уредба за пенсионерски клуб

Народният представител от ПГ на Патриотичния фронт и член на ръководството на ВМРО Красимир Богданов уважи тържеството по повод 15-ата годишнина от основаването на пенсионерски клуб „Детелина“ – гр. Враца. Той изпълни даденото в началото на май обещание и зарадва възрастните хора като им подари озвучителна уредба.

Пожелавам Ви с това дарение да успеете да разнообразите своите делници и да подготвяте още по-интересни и стойностни културни събития. Вашата енергия, борбеност и патриотизъм са заразителни. Вие сте дали много за изграждането на страната ни, но смятам, че и в бъдеще има още какво да дадете на обществото.Младите могат да се учат от Вас, обърна се към присъстващите депутатът.

Независимо че се намира в ж.к. „Дъбника“, заради активността си, КП „Детелина“ привлича членове и от другите квартали на града. Под ръководството на своя председател и уважаван врачански учител Радка Тошева клубът участва в множество културни прояви, осъществява пътувания в страната и чужбина и поддържа връзки с клубове от други градове.

Преди месец врачанските пенсионери посетиха Охрид. С помощта на Богданов, осъществиха контакт с ръководството на Сдружението за македонско-българско приятелство в града и дариха български книги за нуждите на нашите сънародници в Македония.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари