Home По места Богданов дари озвучителна уредба за пенсионерски клуб

Богданов дари озвучителна уредба за пенсионерски клуб

Народният представител от ПГ на Патриотичния фронт и член на ръководството на ВМРО Красимир Богданов уважи тържеството по повод 15-ата годишнина от основаването на пенсионерски клуб „Детелина“ – гр. Враца. Той изпълни даденото в началото на май обещание и зарадва възрастните хора като им подари озвучителна уредба.

Пожелавам Ви с това дарение да успеете да разнообразите своите делници и да подготвяте още по-интересни и стойностни културни събития. Вашата енергия, борбеност и патриотизъм са заразителни. Вие сте дали много за изграждането на страната ни, но смятам, че и в бъдеще има още какво да дадете на обществото.Младите могат да се учат от Вас, обърна се към присъстващите депутатът.

Независимо че се намира в ж.к. „Дъбника“, заради активността си, КП „Детелина“ привлича членове и от другите квартали на града. Под ръководството на своя председател и уважаван врачански учител Радка Тошева клубът участва в множество културни прояви, осъществява пътувания в страната и чужбина и поддържа връзки с клубове от други градове.

Преди месец врачанските пенсионери посетиха Охрид. С помощта на Богданов, осъществиха контакт с ръководството на Сдружението за македонско-българско приятелство в града и дариха български книги за нуждите на нашите сънародници в Македония.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Александър Сиди: „Зелената сделка“ ще обрече на смърт стотици хиляди хора от малките населени места

Европейският парламент вчера направи предложение чрез председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен за промени в „Зелената сделка“, касаещи нивата на...

Коментари