Home Блог Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Хората, които не бягат от войната в Сирия, трябва да бъдат върнати страната, от която идват, или най-малкото в Турция. Можем да ги оставяме с автобуси на турската граница.

Това заяви за „Здравей, България“ по Нова телевизия Асен Николов, заместник-председател на софийската младежка организация на ВМРО. 

Той е един от участниците в многолюдния протест, който организираха патриотите в Харманли срещу лагера за имигранти.

Турция шантажира цяла Европа, като заплашва да пусне милионите бежанци, които са на турско-сирийската граница. За нас това е неприемливо, коментира Асен Николов.

Според него при това положение е изключено да има координация с Турция по темата с мигрантите, тъй като тази държава действа като изнудвач.

Например имигрантите от Афганистан да бъдат доставяни обратно на турската граница, предложи Николов. Той посочи, че България има спогодба с Турция за връщане на тези, които не бягат от война, и трябва да настояваме тя да се изпълнява.

Непостоянната позиция на българската изпълнителна власт води до това турският диктатор Ердоган да ни изнудва с мигрантите, смята Николов.

По думите му на първо време е напълно реалистично да се промени типа на лагера в Харманли на такъв от затворен тип, за да бъдат спокойни местните хора. Като участвал в протеста в Харманли той разказа как много местни жители са се присъединили, защото са несъгласни мигрантите да се разхождат свободно из града им, тъй като са заплаха за сигурността.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

100 г. от убийството на Стоян Мълчанков ще бъде отбелязано в Гоце Делчев

Утре, 19 септември 2020 г. (събота), от 11.00 ч. на лобното място на Стоян Мълчанков (местността Купена, Буково, до главния път за...

Юлиан Ангелов: Щеше да има много по-малко невалидни бюлетини, ако бе прието да няма номер пред партиите

Коментар на депутата от ВМРО в ПГ на „Обединени патриоти” Юлиан Ангелов в ефира на НОВА. Промените в Изборния...

МЕДИИТЕ ЗА ВМРО

Днес.БГ: ВМРО: Големите партии гледат на ИК като възможност за гласове Нюз.БГ:Джамбазки: Речта на Урсула фон дер Лайен е пълна с противоречия и полуистини БНТ: Каракачанов:...

Машинно гласуване? Само във Венецуела, не и в Европа

Възрастните хора щели да предпочетат хартиената бюлетина Ще има и машини, и бюлетини. Така просто...

Коментари