Начало Блог Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Хората, които не бягат от войната в Сирия, трябва да бъдат върнати страната, от която идват, или най-малкото в Турция. Можем да ги оставяме с автобуси на турската граница.

Това заяви за „Здравей, България“ по Нова телевизия Асен Николов, заместник-председател на софийската младежка организация на ВМРО. 

Той е един от участниците в многолюдния протест, който организираха патриотите в Харманли срещу лагера за имигранти.

Турция шантажира цяла Европа, като заплашва да пусне милионите бежанци, които са на турско-сирийската граница. За нас това е неприемливо, коментира Асен Николов.

Според него при това положение е изключено да има координация с Турция по темата с мигрантите, тъй като тази държава действа като изнудвач.

Например имигрантите от Афганистан да бъдат доставяни обратно на турската граница, предложи Николов. Той посочи, че България има спогодба с Турция за връщане на тези, които не бягат от война, и трябва да настояваме тя да се изпълнява.

Непостоянната позиция на българската изпълнителна власт води до това турският диктатор Ердоган да ни изнудва с мигрантите, смята Николов.

По думите му на първо време е напълно реалистично да се промени типа на лагера в Харманли на такъв от затворен тип, за да бъдат спокойни местните хора. Като участвал в протеста в Харманли той разказа как много местни жители са се присъединили, защото са несъгласни мигрантите да се разхождат свободно из града им, тъй като са заплаха за сигурността.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Паметна плоча извади от забвение търновски войвода в Илинденското въстание

Плоча на подпоручик Александър Панайотов бе официално поставена Плоча на подп. Александър Панайотов бе официално поставена на едноименната улица...

За новата вълна на коронавируса говори д-р Калин Поповски

Самият аз не очаквах да е толкова „стръмна“ новата вълна на коронавируса, споделя лекарят и депутат от ВМРО В...

Висока оценка за „Балканска стена 2020“

Тактическото учение се провежда на учебен полигон „Корен“ Висока оценка на подготовката и способностите на участниците в учение „Балканска...

Коментари