Начало Блог Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Да връщаме икономическите мигранти обратно на турската граница

Хората, които не бягат от войната в Сирия, трябва да бъдат върнати страната, от която идват, или най-малкото в Турция. Можем да ги оставяме с автобуси на турската граница.

Това заяви за „Здравей, България“ по Нова телевизия Асен Николов, заместник-председател на софийската младежка организация на ВМРО. 

Той е един от участниците в многолюдния протест, който организираха патриотите в Харманли срещу лагера за имигранти.

Турция шантажира цяла Европа, като заплашва да пусне милионите бежанци, които са на турско-сирийската граница. За нас това е неприемливо, коментира Асен Николов.

Според него при това положение е изключено да има координация с Турция по темата с мигрантите, тъй като тази държава действа като изнудвач.

Например имигрантите от Афганистан да бъдат доставяни обратно на турската граница, предложи Николов. Той посочи, че България има спогодба с Турция за връщане на тези, които не бягат от война, и трябва да настояваме тя да се изпълнява.

Непостоянната позиция на българската изпълнителна власт води до това турският диктатор Ердоган да ни изнудва с мигрантите, смята Николов.

По думите му на първо време е напълно реалистично да се промени типа на лагера в Харманли на такъв от затворен тип, за да бъдат спокойни местните хора. Като участвал в протеста в Харманли той разказа как много местни жители са се присъединили, защото са несъгласни мигрантите да се разхождат свободно из града им, тъй като са заплаха за сигурността.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари