Начало Народно събрание По покана на Патриотите за втора поредна година студенти от УНСС посетиха...

По покана на Патриотите за втора поредна година студенти от УНСС посетиха парламента

Студенти от специалност „Политически науки“ в Университета за национално и световно стопанство гостуваха в Народното събрание по покана на народния представител Юлиан Ангелов – организационен секретар на ВМРО и секретар на ПГ на „Обединени патриоти“.

Те бяха посрещнати от доц. д-р Милен Михов, заместник-председател на ВМРО, който ги запозна с историята на Организацията, както и с историята на парламентарната институция в България.

След това студентите бяха приветствани от Юлиан Ангелов и Александър Сиди, член на Изпълнителния комитет на ВМРО. Ангелов ги запозна с дейността на ПГ на „Обединени патриоти“ в 44-ото Народно събрание, а Александър Сиди им разказа накратко за историята на Димитър Пешев, ролята му в българския парламентаризъм, както и заслугите му за спасяването на българските евреи по времето на Втората световна война. Както е добре известно именно в кабинета на Пешев се помещава парламентарната група на Обединени патриоти.

След срещите с народните представители младежите имаха възможност да изгледат част от парламентарното заседание от балконите в пленарната зала.

Студентската група отново бе организирана от студентско сдружение „ЕГО ПОЛИТИКО“ от УНСС, в което членуват студенти по политически науки и политология.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

ВМРО: Недопустимо е Вселенската патриаршия да назначи свой свещеник за православните българи в Истанбул!

Настояваме за възможно най-бърза реакция от Светия синод, в чиято юрисдикция е определянето и назначаването на български клирик в „Св. Стефан“.

ВМРО с декларация в парламента по повод 80-годишнината от връщането на Южна Добруджа

Тържествена декларация по повод 80 години от връщането на Южна Добруджа в пределите на България прозвуча от трибуната на Народното събрание. Декларацията...

Карлос Контрера: Новият Отечествен фронт в СОС е БСП, ДБ и Спаси София

В четвъртък – 24 септември 2020 г., по време на сесията на Столичния общински съвет новият Отечествен фронт – БСП, „Демократична България“...

Красимир Каракачанов: Северна Македония няма намерение да води искрен диалог с България

България няма да се противопостави, а ще каже, че не е дошло време за насрочване на дата за насрочване на първата междуправителствена...

Борис Вангелов: Наборната военна служба ще бъде върната

Според депутата от ВМРО за това има голям процент одобрение на хората Да има доброволна военна служба от 1...

Община Пловдив иска актуализация на бюджета, ВМРО против нов заем

Общинският съвет ще разгледа на сесия нова актуализация на бюджета, в която е заложен заем за реализиране на големите инфраструктурни проекти на...

ВМРО: Победа за патриотизма – парламентът прие доброволната военна служба

Идеята на вицепремиера Каракачанов вече е гласувана на първо четене в НС С промените в Закона за резерва на...

Коментари