Начало Народно събрание По покана на Патриотите за втора поредна година студенти от УНСС посетиха...

По покана на Патриотите за втора поредна година студенти от УНСС посетиха парламента

Студенти от специалност „Политически науки“ в Университета за национално и световно стопанство гостуваха в Народното събрание по покана на народния представител Юлиан Ангелов – организационен секретар на ВМРО и секретар на ПГ на „Обединени патриоти“.

Те бяха посрещнати от доц. д-р Милен Михов, заместник-председател на ВМРО, който ги запозна с историята на Организацията, както и с историята на парламентарната институция в България.

След това студентите бяха приветствани от Юлиан Ангелов и Александър Сиди, член на Изпълнителния комитет на ВМРО. Ангелов ги запозна с дейността на ПГ на „Обединени патриоти“ в 44-ото Народно събрание, а Александър Сиди им разказа накратко за историята на Димитър Пешев, ролята му в българския парламентаризъм, както и заслугите му за спасяването на българските евреи по времето на Втората световна война. Както е добре известно именно в кабинета на Пешев се помещава парламентарната група на Обединени патриоти.

След срещите с народните представители младежите имаха възможност да изгледат част от парламентарното заседание от балконите в пленарната зала.

Студентската група отново бе организирана от студентско сдружение „ЕГО ПОЛИТИКО“ от УНСС, в което членуват студенти по политически науки и политология.

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Искрен Веселинов: ВМРО има две основни идеи за края на „вечния длъжник“

Едната е за абсолютната давност, законопроектът е минал на първо четене, обясни депутатът При вечния длъжник винаги има предпоставки...

Александър Сиди: Да спрем кредиторите да гонят хората безкрайно

Кредиторите скачат, защото от тяхна гледна точка е най-логично при дадени едни пари, които не са върнати, да преследват своя интерес.

Патриотично видео за Деня на будителите от дамите във ВМРО

Патриотично видео – поздравление по повод Деня на народните будители – 1 ноември, публикуваха дамите от ВМРО. Членовете на...

Крепост Европа срещу нелегална миграция, иска Ангел Джамбазки

Крепост Европа Крепост Европа. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Християнски корени, християнски празници. Европейска...

Тазгодишната награда на НЖО „Достойнство и чест“ е за Райна Дрангова и Евгения Гешева

Националната женска организация на ВМРО не се уморява да търси и показва достойни за пример хора в българското общество. Тази година с...

Законът за личния фалит влезе в парламента

ВМРО внесе в НС закона за личния фалит Тази мярка ще избави много хора от капана „вечен длъжник“

Доц. Михов: За първи път тази година пенсиите са приоритет в бюджета

Приоритет ще имат и учителите, чиято заплата ще бъде с 20% над средната през следващата година, заяви депутатът

Коментари