Начало Видео Веселинов: Поне в пет областни града ще стигнем до балотаж

Веселинов: Поне в пет областни града ще стигнем до балотаж

ВМРО очаква поне в пет областни града да стигне до балотаж и да разшири влиянието си. Един от тези градове е Русе. Имаме сериозни шансове също за София, Пловдив, Сливен, Видин, Велико Търново. Това каза в предаваното „Факторът Кошлуков“ по Канал 3 депутатът от Патриотичния фронт и кандидат за кмет на Русе Искрен Веселинов. Той каза, че няма напрежение между неговата формация и НФСБ, с които са в коалиция в парламента, но не излизат с общи кандидати и листи в местния вот. Все пак той прогнозира, че ВМРО ще се представи по-добре на тези избори. Формацията е отворила листите си за гражданските квоти.

По думите му в кампанията за местния вот ВМРО ще покаже, че залага на сериозни фигури. Той допълни, че няма притеснения в партията от това, че може да се случи пренареждане на листа със съветници, защото това е същината на идеята – хората да могат да гласуват за своя кандидат.

Нелегалната имиграция е заплаха не само за нашата национална сигурност, а и за цяла Европа, каза народният представител в коментар по другата тема в предаването – бежанската вълна.

Веселинов настоя да се изгради стена на границата ни с Турция, откъдето влизат най-много имигранти у нас. По неговите данни годишно 20 000 души от Африка и Азия идват и остават у нас. Но не това е истинският проблем – освен тази цифра има и една друга, която е скрита и реално никой не знае колко са тези хора у нас. По думите му този процес се дирижира от Турция. Проблемът обаче ще намери трайното си решение не с изграждането на стената, а с единна европейска политика, обобщи той. 

Напишете Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни Новини

Юлиан Ангелов: Българската и македонска икономика трябва да си взаимодействат

Трябва да се насърчаване обща национална икономика между България и Македония От Македония внасят лозаро-винарски продукти, вино – не...

Джамбазки: Предложената обща селскостопанска политика на ЕС повтаря историята с пакет „Мобилност“

Обща селскостопанска политика няма как да еефективна, като се предвиждат повече пари за неконкурентните фермери от старите държави.

Александър Сабанов: Аз съм икономист и въпреки това винаги слагам живота пред икономиката

Депутатът смята, че по-строгите противоепидемични мерки са необходими, каквото и да значи това за икономиката Човешкият живот винаги е...

Стоян Божинов: Първият опит за създаване на „ОМО – Илинден“ е около 1970 г.

Народният представител от ВМРО Стоян Божинов от Петрич, който е бил полицай и адвокат, анализира кой и как създаде сепаратистката организация „ОМО...

Доц. Михов: Поругаването на Министерството на отбраната обижда Българската армия

В понеделник протестиращите оскверниха символа на Българската армия - не го приемам, каза депутатът Министерството на отбраната се...

Социалното фермерство става алтернатива за трудова интеграция

Иновациите в селските райони все по-често са насочени към биоземеделието автор: д-р Султанка Петрова, източник: „Труд“

Доц. Михов: Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

Коментари